Avukat olan bankaci olan yardımcı olabilir mi?

simdi benim eşim bana 4 ay önce 130 bin TL kredi cektirdim canım ben onun gotunu açtığı borçları toplamak için bı yandan da başka çaremiz olamdigi için kredi çektim. Ama asla bı mal mülk vs. Almadım. Direkt eşimin borçları ödendi o parayla. Şimdi de o borçtan bi dükkan devir aldık 2 ay once. 70 bin e. Dükkan benim üstüme. Bu pislik insan evimize 1.5 saat uzaklıkta olduğu için dükkanda yatıp kalkıyor. Ve etraftaki esnaflarla aşırı samimi tabiri caizse onların götunu öpüyor. Sanki karısı ben değilim onlar. Onlarla sabah kahvaltı eder. Gece onlarla sohbet eder vs. Ve beni asla arayıp sormaz. Hatta beni bosverin cocugunu bile aramaz. Haftada bir eve gelir gider. O insanlarla dükkanı başkasına bırakır mangallara gider. Bu ne takıldığı bu insanlarda tekin tipler değil. Eskortlarla takılan insanlar bekarlar. Hatta esim bana defalarca yalan da söyledi dükkanda kaldığını biliyorken ben o o insanların evinde kaldı vs. Tabi ben bu unlara tepki gösterince abartıyor şizofren oluyormuşum. Neyse şimdi bu 130 bin borcu bu insan ödemiyor. Öde bosanayim diyorum. Gerçi ödeyecek hali yok bı o kadarda onun var borcu. Neyse dükkanı bana bırak defol git hayatımdan diyorum ona da yanaşmıyor. Şimdi dükkan benim üstüme polis cagirsam defolup gitse kendi ağzıyla söylüyor yakarım o dükkanı sana bırakır mıyım diyor. Şimdi asıl sorum şu benim aylık 7.500 ödemem var. Sigortasizdim çektiğinde komisyoncuyla çekildi bu krediler ve aşırı yüksek faizle çekildi. Şimdi ben bu insanı artık gecrekten çekemiyorum. Ben bundan boşanıp işe girmek istiyorum tabı oğlumu da mecbur ona vermem lazım. Bunu nasıl yaparım bilmiyorum çünkü oğlundan ayrılabileceği mi hiç sanmıyorum. Neyse diyelimki ben oğlumu verdim boşandım. Asgari ücret 5500 oldu. Benim borcum 7.500 odemedigimde maaştan kesiliyor ya. Şimdi benim tek değil 3-4 bankaya borcum var. Hepsi maaşıma el koyar mi yoksa maaşın yattığı banka mi el koyar sadece maaşa.

Avukat olan bankaci olan yardımcı olabilir mi?