Günümüz de hangisi daha çok değer görüyor size göre ve el üstünde tutuluyor en fazla. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
#nirhamm 🟢🔴🟢🔴
#yaz 🔴🟢🔴🟢
Günümüz de hangisi daha çok değer görüyor size göre ve el üstünde tutuluyor en fazla. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
#nirhamm 🟢🔴🟢🔴
#yaz 🔴🟢🔴🟢
Selam gadası 🙃
Kendini bilen aileler her iki çocuklarına da aynı sevgi ve saygıyı gösteriyorlar.
Kızlar anne babaya daha düşkün olurlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Erkekler daha ilgi görüyor etrafımda çok görüyorum.
Kızına sus kapa çeneni yükseltme sesini diyen insanlar oğulları konuşunca titriyor hazır ola geçiyor. Gördüm..
Aileden aileye değişir mesela bizim sülalede kız çocuğuna daha değer gösteriliyor.
Her zaman Erkekler ön planda, neden böyle bir inanış var bilemiyorum. İkiside senin çocuğun, Birde kızlar kendilerini daha sahipsiz görüyor.
Örneğin; Erkek boşanmak istese hemen bırakır gider, ama kadın istese gidecek yerim yok vs. bir sürü düşüncelere dalar. Oysa kadında hemen gidiyorum diyebilmeli. Kendilerini farklı görmeden eşit gibi görmeliler.
Maalesef erkek evlatlari. irenç bir derecede ayrımcılık yapılıyor çevremde de çok var hatta doğrusunu söylemek gerekirse bir kaç yıl öncesine kadar abim diğer tüm kızlardan bizden üstün tutuluyordu yani daha çok değer görülüyordu. Yok efendim ona bir şey demeyelim ne de olsa abi falan filan ama zaman gecince ve evlenince ne [email protected] olduğu ortaya çıkınca annemde babamda o kadar değer verdikleri için pişman !
Bu toplumda Arap kopeklerini çok olduğu için erkek çocuk isteği çok fazla.. Rahmetli ninem erkeği bir kez z alır gider bir kız bir erkek getirir derdi. önemli olan sağlıklı, başarılı ve hayırlı evlat olması.. Ailesini perişan eden ve öldüren çok erkek çocuk var..
genelde kızlar ilgi görüyor türkiyede, anneler erkek çocuğu sever ama babalar kızına aşırı düşkün ve para veren tipler olur genelde sosyolojik sebepleri var %80 baba çalıştığı için de kız daha gözde olur ev içinde. kızların yanılgısı anne-oğul ilişkisini çok kıskandıklarından oğulların kayrıldığını sanmak
Kız daha vicdanlı bana göre erkek hep tek taraflı ver ver üzerine. Meşhur bir alman sözü var onu da merak edenlere anlatırım :)
Diğer derken 3. bir cins mi var. Bizde kızlara daha çok değer verirler, istedikleri yapılır, onlarla konuşurken daha dikkat edilir vs.
Babasının prensesi gibi büyüyen azınlık hariç erkekler.
her evlat değerlidir ama kız evlatlar daha çok değer veririm
Başkalarını bilmem ama annem babam kızları ayrı kıymet verir.✨🧚♀️
Asla ayırt edilmemeli ancak toplumumuzda erkek çocuk önceliği devam etmekte
Erkekler tabiki çünkü onlar daha güçlü ve daha üstün görüyorlar
Erkek görüşlerinden hepiniz kız diyorsunuz ama ben ne annemden ne de babamdan değer görüyorum babama göre erkek kardeşim daha çok değer görüyor anneme göre ise kız kardeşim değer görüyor bende ailemin değerini değil de şiddetini görüyorum
evlat candır.
kız prensestir.
Erkek evlatlar değer görüyor. Nedeni ise kız evlenip gidiyor. Erkek hala babasının soyismini taşıyor. Ayrımcılıktan nefret ediyorum.
Genel olarak erkek evlatlar
Kız candır, erkeği kapıya bağla.
Kızlar daha çok değer görmeli
Ama göremiyoruz
Umarım görürler. kızlar sevilmeli saygı duyulmalı ve değer görmeli. ama bu ülkede tam tersi durum var maalesef
Yaşadığım şehirde kızlar daha fazla değer görüyor.
Cahil bir aile ise erkek, değilse kız
En İyi Erkek Görüşleri