Aile & Toplum Nereye dayanıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kökeniniz nereye dayanıyor? Benim Ermeni ve Kürt. Güncellemeler+1 yıl Ve nerelisiniz? Hadi yazalım. Nereye dayanıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ayhan_hoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Kürt kökenliyim bende Karslıyım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelsin kürtler be Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Turkmen.. nerde yasiyorsun.. 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Doğu sen Turkmen Yorumla drhakannn +1 yıl Almanyada yasiyorum 30 yildir... Yorumla drhakannn +1 yıl Dogu derken? Yorumla Soran +1 yıl Adiyaman Yorumla drhakannn +1 yıl Oy aman aman burasi Adıyaman..😅😅😅🥰🥰🥰😘 Yorumla Soran +1 yıl 27 ile 30 ne alaka Yorumla drhakannn +1 yıl Gizlisin burada... Yorumla Soran +1 yıl Pek sevdin Adiyaman i Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla drhakannn +1 yıl Oralı bir guzel kiz istiyorum... yar gelecek yar gelecek.. ısmarladım bey dağından...😇😇🥰🥰😍 Yorumla Soran +1 yıl Enistemiz ederiz seni. Ben bulurum Yorumla drhakannn +1 yıl Gizlisin burada mübarek...😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben sana ulaşırım eniste Yorumla drhakannn +1 yıl Yerim. seni baldiz...🥰🥰🥰😘 Yorumla Soran +1 yıl Beni de oraya al sende odesiriz Yorumla drhakannn +1 yıl Seni ben irim tatlim...🥰🥰🥰😇 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl Bak kuzenim var Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim eniştem burdaymis Yorumla Soran +1 yıl Pasaport masrafıni senden alırım ama. Yorumla drhakannn +1 yıl Olur tabiki... basim gozum ustune... Yorumla Soran +1 yıl Tm anlastik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl baba tarafı rus ve gürcü anne tarafı çerkez 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Kesin sarı renkli gozlusundur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl babanem sarışın annemin babası sarı saçlı mavi gözlü ama maalesef ikisindende bu genleri almamışım açık buğday tenli kahverengi gözlüyüm Yorumla Soran +1 yıl Olsun oda guzel Yorumla Soran +1 yıl Sen kesin karadenizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oha nereden bildinn annem Giresun babam Ordu Yorumla Soran +1 yıl Sır diyelim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kürt ve kürd'üm zaten. 1 66 Yorumla Soran +1 yıl Neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyarbakır sen? Yorumla Soran +1 yıl Adıyaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım iyi bakalım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adıyaman'lı güzel kalpli bir arkadaşım vardı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adıyaman'ın neresindensin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl İlçesi küçük bir yer. Ama guzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi ilçe? Besni mi? Yorumla Soran +1 yıl He valla biliyorsun buraları Yorumla Soran +1 yıl Yolun duserse beklerim Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşın kimse söyle bulayım avuç içi kadar yer. Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahah cidden Besni'li misin yaa?🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Valla ha yalan borcum yokya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklisin☺☺ Yorumla Soran +1 yıl Kırk yılın başı bı Besnili söz konusu burada dede bulayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yaa 🤣🤣 söylemeyeyim ulu orta Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin. Belli kiskandin. Aboo kuzenim burada bide o cikmsinya. Allah'ıma adak adarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmi ne kuzeninin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha Yorumla Soran +1 yıl İki ismi var. Yağmur ve Damla Yorumla Soran +1 yıl Ablacım özür dilerim nicki i vermedim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Damla mi Yorumla Soran +1 yıl Ahha Damla Yorumla Soran +1 yıl Heyy eniste. Senmissinya Yorumla Soran +1 yıl Sende çok zalimmisin be enişte. Yapilirmi oyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤔🤔🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapmışım? Yorumla Soran +1 yıl Valla hangisini diyeyim gizliye niye geçtin eniste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne eniştesi bitirdi senin kuzenin Yorumla Soran +1 yıl Tm demem. hiç öyle demiyor ama Yorumla Soran +1 yıl Baya ağır konuşmuştum Yorumla Soran +1 yıl Ben olsam oraya gelirdim. ... yapardım yapacagimi Yorumla Soran +1 yıl Konuşmuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapmışım yaa o reddede bir şey demedim ona ben. Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yazarsan cevap vermez. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakli Yorumla Soran +1 yıl Kız hesabin kim olduğunu bile bilmiyormuş onu niye dinlesinki. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana bir özelden yazsana bacım mesajları kopyalayıp atayım. Kimse benim açımdan bakmıyor.🥺🥺🥺 inan sevdim onu. Yorumla Soran +1 yıl Ben olsam engellerdim seni. O az bile yapmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Allah razı olsun hepinizden benim suçum. Rabbim güzellik getirsin karşısına her zaman.🙏 yolu da bahtı da açık ve aydınlık olsun. Yorumla Soran +1 yıl Valla yazamam, acmak için abimi zor kandırdım. Kendimi riske atamam. Yorumla Soran +1 yıl Ben damlayada inanıyorum. Ne dediyse benim için doğrudur. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bacım yanlış anlama sadece sana kendi açımdan kendimi ifade ediyim diye dedim kusura bakma sende. Yorumla Soran +1 yıl Ondan değil sende hemen yanlış anliyon. Mesaj kutumu boş olması gerekiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silebiliyorsun yine hemen öyle bir şey var yaa Yorumla Soran +1 yıl Yorumlarda sohbete gectigim gorunuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki ablacım. Yorumla Soran +1 yıl Ben birileri gibi saklı kullanmıyorum. Habersiz kullaniyo. Kimse bilmiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalim Yorumla Soran +1 yıl Bide bir şey dicem ama gizli. Dün nöbet nöbet geçirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi misin sen yaa durumu nasıl iyi mu şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Durumu nasıl yaaa Yorumla Soran +1 yıl İyi merak etme. çok büyük değildi. İyi olmasaydı sabahtan aktiflesmezdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum yazmadı bana hiç cevap vermiyor aktif olduğundan haberim yoktu.🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun dileklerimi ilet ona lütfen.🙏 şimdiden çok teşekkür ederim.🌸 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ama çok kırılmış belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkındayım ama cevap vermiyor ki. yaziyorum bir şey fayda etmiyor rabbim her zaman sağlık ve güzellik versin ona. Çok güzel çok temiz biri. Yorumla Soran +1 yıl Enişte ya ben biraz azar yemiş olabilirim. Söylede affetsin beni. Ben masumum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana niye laf etti. Yorumla Soran +1 yıl Şimdi anlarsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla Soran +1 yıl Enişte ya damladan bahsetmeye başlayınca neden gizliye geçtin kafama takildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl . O görmesin diye geçtim sana kızar diye ama anlamış zaten sen mi söyledin ona benimle konuştuğunu. Yorumla Soran +1 yıl Onda kaldım tam karşımda şu an delikiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi misin sen Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ermeni rus 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Ortaklık varmis Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Hıhı Yorumla Soran +1 yıl Vaybe herkes ya ermeni ya da Kürt çıktı. Bu kadarını beklemiyordum Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bi çoğu göstermelik Yorumla Soran +1 yıl Doğru öyle yapanda var Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Seni tanımak iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Ben kendi halinde biriyim bir ayricaligim yok. Belki biraz çatlak olabilirim. Öyle diyorlar Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Çatlak olman iyi Yorumla Soran +1 yıl 🤫eniştem burada duymasin Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Niye 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben iyi aile kızıyım Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Hee 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Neredensin Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Mltya Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Malatya Yorumla Soran +1 yıl Malatya mi Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bugün çok şık yaşıyorum . Benim ermenilikte ordan geliyir Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Hııı Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Gel bakim gel topraam 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar herkes toprağım cikiyor Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Hııımm Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Piştt iyi aile kızı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Yzmadn Yorumla Soran +1 yıl Evet işim vardi Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Dm gl Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Okiii Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Maymun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle diyorsan oylesindir Yorumla krielde +1 yıl Evet Yorumla
yilmazys Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ne desen var valla hangi birini sayayım :D 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Say ne varsa Yorumla yilmazys +1 yıl Türk , Arap, Kürt sanırım Ermenilikte olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Biraz ortaklık varmis Yorumla yilmazys +1 yıl Kuzen? :D Yorumla Soran +1 yıl Olur mu olur. Neresi? Yorumla yilmazys +1 yıl Muş sen? Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla yilmazys +1 yıl Neye hayır anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Muş dedinya Yorumla yilmazys +1 yıl Tamam sen nerelisin işte. Yorumla
ŞhadovCz Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Kayı boyu aşireti 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kürt yani Yorumla Soran +1 yıl Ben pek anlamadım ne oluyo Yorumla ŞhadovCz +1 yıl Yo, kürt değilim Yorumla Soran +1 yıl Ne oluyor o zaman Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben kürdüm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün büyük bir kısmının Ermeni ve kurt Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Köl Arnavut 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kürt kökenliyim bende Karslıyım
Gelsin kürtler be
Turkmen.. nerde yasiyorsun..
Doğu sen Turkmen
Almanyada yasiyorum 30 yildir...
Dogu derken?
Adiyaman
Oy aman aman burasi Adıyaman..😅😅😅🥰🥰🥰😘
27 ile 30 ne alaka
Gizlisin burada...
Pek sevdin Adiyaman i
Evet
Oralı bir guzel kiz istiyorum... yar gelecek yar gelecek.. ısmarladım bey dağından...😇😇🥰🥰😍
Enistemiz ederiz seni. Ben bulurum
Gizlisin burada mübarek...😊😊
Olsun ben sana ulaşırım eniste
Yerim. seni baldiz...🥰🥰🥰😘
Beni de oraya al sende odesiriz
Seni ben irim tatlim...🥰🥰🥰😇
🙈🙈🙈
Bak kuzenim var
Vazgeçtim eniştem burdaymis
Pasaport masrafıni senden alırım ama.
Olur tabiki... basim gozum ustune...
Tm anlastik
baba tarafı rus ve gürcü anne tarafı çerkez
Kesin sarı renkli gozlusundur
babanem sarışın annemin babası sarı saçlı mavi gözlü ama maalesef ikisindende bu genleri almamışım açık buğday tenli kahverengi gözlüyüm
Olsun oda guzel
Sen kesin karadenizlisin
oha nereden bildinn annem Giresun babam Ordu
Sır diyelim
Kürt ve kürd'üm zaten.
Neresi
Diyarbakır sen?
Adıyaman
Anladım iyi bakalım.
Adıyaman'lı güzel kalpli bir arkadaşım vardı.
Adıyaman'ın neresindensin?
?
İlçesi küçük bir yer. Ama guzel
Hangi ilçe? Besni mi?
He valla biliyorsun buraları
Yolun duserse beklerim
Arkadaşın kimse söyle bulayım avuç içi kadar yer. Merak ettim
Ahahahah cidden Besni'li misin yaa?🤣🤣
Valla ha yalan borcum yokya
Haklisin
☺☺
Kırk yılın başı bı Besnili söz konusu burada dede bulayim
Yok yaa 🤣🤣 söylemeyeyim ulu orta
Sen bilirsin. Belli kiskandin. Aboo kuzenim burada bide o cikmsinya. Allah'ıma adak adarim
İsmi ne kuzeninin
Ahahaha
İki ismi var. Yağmur ve Damla
Ablacım özür dilerim nicki i vermedim zaten
Damla mi
Ahha Damla
Heyy eniste. Senmissinya
Sende çok zalimmisin be enişte. Yapilirmi oyle
🤔🤔🤔🤔
Ne yapmışım?
Valla hangisini diyeyim gizliye niye geçtin eniste
Ne eniştesi bitirdi senin kuzenin
Tm demem. hiç öyle demiyor ama
Baya ağır konuşmuştum
Ben olsam oraya gelirdim. ... yapardım yapacagimi
Konuşmuşsun
Ne yapmışım yaa o reddede bir şey demedim ona ben.
Ne kadar yazarsan cevap vermez.
Hakli
Kız hesabin kim olduğunu bile bilmiyormuş onu niye dinlesinki.
Bana bir özelden yazsana bacım mesajları kopyalayıp atayım. Kimse benim açımdan bakmıyor.🥺🥺🥺 inan sevdim onu.
Ben olsam engellerdim seni. O az bile yapmis
Peki Allah razı olsun hepinizden benim suçum. Rabbim güzellik getirsin karşısına her zaman.🙏 yolu da bahtı da açık ve aydınlık olsun.
Valla yazamam, acmak için abimi zor kandırdım. Kendimi riske atamam.
Ben damlayada inanıyorum. Ne dediyse benim için doğrudur.
Peki bacım yanlış anlama sadece sana kendi açımdan kendimi ifade ediyim diye dedim kusura bakma sende.
Ondan değil sende hemen yanlış anliyon. Mesaj kutumu boş olması gerekiyo
Silebiliyorsun yine hemen öyle bir şey var yaa
Yorumlarda sohbete gectigim gorunuyo
Peki ablacım.
Ben birileri gibi saklı kullanmıyorum. Habersiz kullaniyo. Kimse bilmiyo
İyi bakalim
Bide bir şey dicem ama gizli. Dün nöbet nöbet geçirdi
Ciddi misin sen yaa durumu nasıl iyi mu şu an
Durumu nasıl yaaa
İyi merak etme. çok büyük değildi. İyi olmasaydı sabahtan aktiflesmezdi
Bilmiyorum yazmadı bana hiç cevap vermiyor aktif olduğundan haberim yoktu.🥺🥺
Geçmiş olsun dileklerimi ilet ona lütfen.🙏 şimdiden çok teşekkür ederim.🌸
Rica ederim ama çok kırılmış belli
Farkındayım ama cevap vermiyor ki. yaziyorum bir şey fayda etmiyor rabbim her zaman sağlık ve güzellik versin ona. Çok güzel çok temiz biri.
Enişte ya ben biraz azar yemiş olabilirim. Söylede affetsin beni. Ben masumum
Sana niye laf etti.
Şimdi anlarsin
Evet.
Enişte ya damladan bahsetmeye başlayınca neden gizliye geçtin kafama takildi
. O görmesin diye geçtim sana kızar diye ama anlamış zaten sen mi söyledin ona benimle konuştuğunu.
Onda kaldım tam karşımda şu an delikiz
Ciddi misin sen
Bildiğim kadarıyla Türk'üm. 😂
Ermeni rus
Ortaklık varmis
Hıhı
Vaybe herkes ya ermeni ya da Kürt çıktı. Bu kadarını beklemiyordum
Bi çoğu göstermelik
Doğru öyle yapanda var
Seni tanımak iyi olur
Ben kendi halinde biriyim bir ayricaligim yok. Belki biraz çatlak olabilirim. Öyle diyorlar
Çatlak olman iyi
🤫eniştem burada duymasin
Niye 😂😂😂
Ben iyi aile kızıyım
Hee 😂😂
Neredensin
Mltya
Ne
Malatya
Malatya mi
Evet
Bugün çok şık yaşıyorum
. Benim ermenilikte ordan geliyir
Hııı
Aynen
Gel bakim gel topraam 😂😂😂
Bu aralar herkes toprağım cikiyor
Hııımm
Piştt iyi aile kızı
Evet
Yzmadn
Evet işim vardi
Dm gl
Maalesef
Okiii
Maymun
Sen öyle diyorsan oylesindir
Evet
Ne desen var valla hangi birini sayayım :D
Say ne varsa
Türk , Arap, Kürt sanırım Ermenilikte olabilir.
Biraz ortaklık varmis
Kuzen? :D
Olur mu olur. Neresi?
Muş sen?
Hayir
Neye hayır anlamadım
Muş dedinya
Tamam sen nerelisin işte.
Kayı boyu aşireti
Kürt yani
Ben pek anlamadım ne oluyo
Yo, kürt değilim