Bir erkek neden böyle davranır? Gerçekte o kadın için ne düşünüyor?

Merhabalar sizlerin bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum özellikle beyefendiler sizlerin. Kısa süre önce isyerime yeni bir yönetici geldi bununla tanışma fasli geldi, yaşımı söyleyince çok şaşırdı kimlik görmeden inanmayacagini gostermedigimi falan gerçekten genetik bir durum heralde kimse inanmaz yaşımın 40 olduğununa o kişi tabi bi 10 yas kadar küçük benden. Buraya kadar hersey normal fakat sonraki günlerde davranışları gariplesti.. Yanimda konuşurken di sürçmeleri, bir kaç hafta önce yaptığım seyi hatırlayıp soylemeler gözüyle beni suzmeler yakın mesafede gözümün içine hayran hayran bakmalar falan. En son ofiste benden ona kalem getirmemi istedi oradaki kalemler yazmiyormus falan ne alakaysa bende bir kac gun sonra kalem alıp getirdim. Cok sevindi "bunu kullanamam sakliycam hatta arabama koyucam"dedi Özellikle ben erkek müşterilerle konuşurken bakışları degisiyor. Bazen üstü kapalı laf sokmaya başladı. Itiraf etmeliyim ki başta değil belki ama su son zamanlarda bende hoşlanmaya başladım bu kişiden fakat yas farki çok benim için karşılığı olacak bisey değil. Onun davranışlarınada anlam veremiyorum neden böyle davranır bir erkek Tecrübe sahibi erkeklerin yorumlarını bekliyorum. Bu arada çok kendine güveni olan eğitimli ailesinin tek çocuğu acayip ozguvenli bir tip bu kişi.

Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir erkegi nasıl anlayabiliriz. Gerçek düşüncesi ne olabilir?
Bir erkek neden böyle davranır? Gerçekte o kadın için ne düşünüyor?