Görünüşte pitbull daha güçlü daha kaslı gözüküyor ama kurt çok vahşi bir hayvan ve dişleri çok tehlikeli. Kararsız kaldım ama kurt diyorum. Sizce kapışsalar hangisi alır?
Kurt ile pitbull kapışsa hangisi alır?

Görünüşte pitbull daha güçlü daha kaslı gözüküyor ama kurt çok vahşi bir hayvan ve dişleri çok tehlikeli. Kararsız kaldım ama kurt diyorum. Sizce kapışsalar hangisi alır?
Alfa olmayan bir kurt bile pitbull’u paramparça yapar. Pitbull gözünde çok büyütme.
Golden ver bana barf verip iğne basayım boyle olur. Kurt dedıgın hayvan basıte alınacak bir hayvan degıl. Çok güçlü , iri ve çevik. En kral pitbull gamedog getir kurt çiğner
%60 iğne %50 shop. Gamedog barf ile besledim askıya aldım her gün duzenlı boyle kas olmadı hayvanda
Kurtla baş edemez hiç bir köpek
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Köpek her zaman avantajlı boyun yapısı nedeni ile.. Köpek yattığı yerde bile boynunu 180 derece çevirme avantajına sahip kurt ne yazık ki boynunu 90 dereceden fazla çeviremiyor... Kurt sırt üstü düştümü tüm hareket kabiliyetini yitiriyor... Bir çoban köpeği aynı anda üç Kürt ile bogusup kurtları dağıtıyor..
@mehcab Sen öyle san kangalın boynunda task olmasın bakalım göreyim onu kurt karşısında
Kır kurdu ise pek bir şey yapamaz ciddi zarar verir evet ama pitbulu alamaz. Lakin resimde görünen gibi iri bir kanada kurdu ise pitbulu öldürür.
Kurt alır bence. ama pitbull çene yapısı çok sağlam
Kurdun da aşırı sağlam
pitbul daha hozli sanki
Evet mantik yurutuyorum iste pitbullar cok hizli olmasaydi kurt derdim pitbullar asiri vahsi birdr
Uzatırım ben. Senide karanlık odaya kapatsalar, işkence etseler, çiğ et yedirseler sende 1 haftada vahşi olursun. Pitbull besleyen tanıdığım birçok insan var, 1 tanesi realden. Hiçbirinin köpeği vahşi değil gayet kedi gibi uysal hayvanlar ve çocuklarla çok iyi anlaşıyorlar. Neden mi çünkü bunları sahipleri uysal yaptı. Sorun köpekte değil onu bu hale getirende.
Neden diger kopekler oyle degil neden pitbul un adi cikti o zaman nedennn beslenmesi yasak olan hayvan turu bu demek ki vahsi bir hayvan
TR'de en vahşi köpek pitbull çünkü TR'de pitbull besleyenlerin çoğu sıkıntılı insanlar. Ama ABD'de en uysal köpek pitbull çünkü oradaki insanlar bizler gibi vahşi yetiştirmiyor. Hem orada pitbullar çocuk bakıcılığı yapıyorlar internette videosunu izledim.
@bubanayapılırmıbe Ne cahil insansın ya bizim mahallemizde de var pitbull gayet uysal çocuklarla iyi anlaşıyor
Goril hepsini yener
alfa kurtu 1v1 de hic bir kopek alamaz
Kurt parçalar ya, ne pitbullu.
Kurt her masada kazanır😎
Kurt ham yapar
Tabii ki kurt
wolf
Kurt
En İyi Erkek Görüşleri