Arkadaşım surekli rahatsız ediyor ve evime sevgilisi ile gelmek istiyor ne yapabilirim artık konuşmak istemiyorum?

Başlarda sadece dışarda görüştüğüm bir arkadaşımdı merhabadan merhabayaydik bir iki defa kapıda felan kaldı işte kız olması tr şartları neyse yemeğe felan davet ettim benim de temizlik sorunumu bilenler vardır zaten buradan baya takıntılı yım ve rahatsız edilmeden nefret ediyorum günde 4. 5 sefer arıyor yetmiyor wp yazıyor Cat kapı evime geliyor telefonlarını açmıyorum wpden görüldü atıyorum evdeykende çoğunlukla açmıyorum kapıyı ama bazen de boş bulunup açıyorum kimi diye sormadan kaç defa müsait değilim surdayin burdayım diye geçiştirdim anlamadı bugünde yine Cat kapı çıkıp gelmiş kapı deliğinden baktım kimse gözükmüyor bazen binayı temizleyen ablalar şu felan istiyor bu yüzden açtım bir baktım ki bu neyse kapının önünde konuştum müsait değilim dememe rağmen ya olsun gel hastasın dedi girdi sonra sevgilisini aradı felan geliyormuş felan dedi neyse bir şekilde anlasın diye dışarı çıkalım mı hava güzelmiş dedim dışarı çıktık bu sefer parka gidelim diyorum yok oraya gitmeyelim yok buraya gitmeyelim en son bir yerde oturduk neyse abla eve mi geçsek hava sıcak şöyle böyle diyip durdu ev müsait değil olmaz dedim ya bişey olmaz felan diye ısrar etti ısrarla hayır dedim neyse sevgilisiyle biraz dolandı etti abla işte sevgilimin bir lavaboyu kullanması gerek eve geçsek ya dedi ev olmaz dememe rağmen kırmak istemiyorum daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum da zaten öyle arkadaş felan sevmem de sizce nasıl kurtulabilirim

Arkadaşım surekli rahatsız ediyor ve evime sevgilisi ile gelmek istiyor ne yapabilirim artık konuşmak istemiyorum?