Annemin bekar diye rahat takılması normal mi?
Kaç yaşına gelmiş oğlu kızı evlenecek yasa gelmiş bir kadın hâlâ böyle olması normal mi?
Kaç yaşına gelmiş oğlu kızı evlenecek yasa gelmiş bir kadın hâlâ böyle olması normal mi?
Geçmişinde eğer ki bir kısıtlama ile yaşadı ise bugün bu yaşadığı hayatı kendine hak olarak görüyordur önemli olan geçmişi ile bugünü kıyaslamak ve belkide annenize hak vermeniz gerek sonuç itibari ile belirli bir yaşa gelmiş yaşam biçimi size garip geliyorsa onu kızdırmasan izah etmeniz gerek
Cevap
24Cevap
Annen olgun bi birey kendi ozel hayati olmasi da gayet normal ama sonucta sizin hosnut olmayacaginiz tavirlarda yapmamali yani evli insanlar bile ozel hayatlarini cocuklara cok belli etmemeye calisirlar annenle konus ve kendine ceki duzen vermesini soyle sonucta muhabbet te gizlidir ibadet te
Çok anormal bir durum normal değil sosyal olmak isterse sıkıntı yok ama sana yâda oğluna örnek olması gerekmez mi sonuç itibariyle o bir ata
Normal değil edep namus herkese her zaman lazım olur.
Bencede ama ne yapmak lazım
Sana tuhaf ya da garip gelen rahat tavırları ne ki?
Herkesin özlem duyduğu yaşam şekli var.. bazen zincirlerinden kurtulmuş gibi hissedebiliyor insan..
herkesin kendi hayatı ve bekar bir kadın istediğini yapabilir kafaya takmamak lazım ayrıca buradaki *normal değil *yorumlarıni yapan insanlar kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez
Yatak yatak gezmesi normal mi
annen derin bir depresyonda olabilir bu yüzden surkeli farklı insanlarla ilişkiye girip çözümü yanlış şekilde arıyor olabilir gidip annenle güzelce konuşup destek almasını sağlaman daha doğru olur
Sürekli farklı kişi değilde 2 arkadaşı var onlarla ilişki yaşıyor abim duysrsa çok kötü olur korkum bu yüzden
yanlış olduğunu düşünüyorsan annene yanlış olduğunu anlat konuşarak hersey çözülür ayrıca abin öğrenince kötü olmasıni annen takmiyorsa sen takıp kendini yıpratma
Annem takmıyor çünkü dulum ihtiyacım var erkeğe kafasında ama yinede sıkıntı
o zaman annene kalmış bisey sen abinin öğrenmemesi için elinden geleni yap derim
Abim şimdi askerde daha uzun süre gelemez ama umarım geldiğinde karşılaşmaz
Tskip atsam konuşabilir miyiz
tabi hatta instami veriyim ordan konuşalım istersen fake versende olur
İnsta yok ki bende sadece burası var maalesef ki
rahat takılmaktan kastın ne
Erkek arkadaşı var ve uygun olmayan halde gördüm abim görse evde kavga çıkar korkum bu
Eee
Rahatlıktan kastın nedir? Giyim kuşam mı yoksa erkek arkadaş falan mı?
Erkek arkadaş
Yani kaç yaşında bilmiyorum ama onun da hakkı diye düşünüyorum. Devamlı farklı erkeklerle takılıyorsa bilemem tabi
Bırakın kadın istediği gibi yasasın
Neden ama kaç yaşında oğlu kızı var evlilik çağı gelmiş etmiş nasıl boyke olsun
Napıyo ki
Erkek arkadaşı var ve kötü şekilde gördüm abim görse al başına sıkıntıyı işte
O zaman haklısın tabi
maalesef bu yüzden korkuyorum abim bu seykeri hiç sevmez bende karşıyım ama dinlemiyor
İşte derdim bu yüzden
Napiyo ki 🙈🙈
Erkek arkadaşı var ve kötü gördüm abim görse döver 🤦🤦🤦
Nasıl kötü?
Yani erkek arkadaşı ile oynasiyor
Hm, boş ver ya oynaşsın nolcak ki bekar kadın 😌
Öyle ama abim görse ne der bakmaz yüzüne bir daha
Abin saçmalamış olur ama öyle yaparsa. Napcak annen, hiç zevk almayacak mi hayattan
Yapsın ama nikah yapsın der abim kesinlikle nikahsız izin vermez ona
Abin de değişik kafa, bence kadını rahat bırakın
Öylede abim namus ses görse onun yüzüne bakmaz
Kendisi de orada burada kız peşinde koşar eminim
Yok koşmaz sevgilisi var yıllardır ve ciddi düşünüyor ikiside abim biraz biyel seykere dikkat eden biri tabi yinede insanın içini kimse bilemez haklısın
Yani😌 bence karışmaması gerek annene. Ne olursa olsun o da ihtiyaçları olan bir kadın ve kendi hayatı hakkında kararlarina saygı duymak zorunda
Bende öyle derim ama o da abartıyor aile evinde erkek ile olmak nedir ya yinede çocukların bilmesin yapsan bile
😌evet o da biraz fazla rahat haklısın ama yapacak bişey yok. Orası onun evi 😌
Öyle evet maalesef
Bu konuda dertleşebilir miyiz biraz canım sıkkın da nasıl ulaşabilirim sana
Çıktım gizliden takiple
Attım
Bekar insan yasıyor hayatını işte
Cok ta normal degil aslinda
Bekar kadın bırak istediği gibi vurdursun.
Nasıl olması normal mi?
Normal bence bekar kadın takılsın
Yatak yatak gezmesi normal mi
boşandılar mı annenle baban
Evet boşandı ayrılar bir birini görmezler bile
Kaç yaşında annen
Kaç yaşında annen
Uygunsuz işler yaptığını mı gördün
özgür kadın diyecemde ne yapıyor ki böyle diyorsun
maalesef kötü şeyler
yani detaylı konuşmak çözüm bulmaya çalışmak isterdim ama bunun yeri burası değil
Ne yapıyo eve erkek mı atıyo kanks
nasıl takılıyor sevgiliyle falan mı
Normal oda bir insan
Oğlu kızı kaç yaşına gelmiş böyle olması çok kötü değil mi
Sizi doğurmadan önce aynısını yapıyordu şimdi bekar ölene dek evde otursun televizyon mı izlesin
Derken?
Normal
Kesin yaşanmıştır.
Kaç yaşında
of offff ;)
Nasıl rahat
Annene sahip çıkkk 😂😂😂
Ne yapıyor ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?