Benim hiç yok, ve çok itici buluyorum bu kuşağı.
97 doğumlu olarak bende dahilmiyim bilmiyorum ama genel olarak boş bi kuşak işte
Benim hiç yok, ve çok itici buluyorum bu kuşağı.
97 doğumlu olarak bende dahilmiyim bilmiyorum ama genel olarak boş bi kuşak işte
Kesinlikle yok. Z erkeklerinde komik görünen boş bir özgüven var. Doğallık sıfır.
Z kızları ise tam anlamıyla rezaletler ve iğrençler. Kusura bakmasınlar. Özgürlüğü başka bir şeyle karıştırıyorlar. Özgürlük, cinsellik demek değildir. Benim midemi bulandıran şeyler onlara çok normal geliyor. Tiksiniyorum.
Büyük bir kısmı aptal.
Sosyal medyada okudukları tweetlerden başka bir düşünceye sahip değiller.
Birçoğu Atatürk'ü seviyorum der ve telefonlarında resmini ana ekran yapar.
Fakat yarısı gençliğe hitabesini bile okumamış.
Atatürk'ün onlara verdiği öğütleri göz ardı ediyorlar.
İlk fırsatta ülkeden kaçmak ve kendi refahı için her şeyi göze alacak bir şekilde büyüyorlar.
Halbuki Atatürk gençliğe ne olursa olsun vatanını satmasını söyler, onu kalkındırmak için çabalayın der.
"Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir."
NOT: Tiktok kaldırılsın.
satmamasını*
Bu tarz muhabbetlerin içine girmem genelde ama şöyle söyleyeyim bence sen boşsun Z kuşağı en azından eski cahil anadolulu tipleri gibi her anlatılan masala inanmıyor daha çok sorguluyor biat kültürü bozuluyor eski Türkiye boş insanlarla dolu bence senin gibi z kuşağıyla başladı umarım gelecek nesiller tabuların yıkıldığı çelişkilerin azaldığı daha mutlu bir Türkiyeye doğarlar.
Ben Z kusagindanim ve kendimi yetiştirmeye çalışıyorum geliştirmeye çalışıyorum kaliteli bir insan imanlı bir insan olmaya çalışıyorum. Öyle herkesin içinden birileri bu dünyayı değiştirebilecek. Herkes doğru olsaydı yanlısı bulamazdık zaten abi. Ama genellemesek iyi olur benim çevrem gerçekten kaliteli insanlar var benim gibi. Dua et kabul olsun abi.
Cevap
13Cevap
Evet aşırı ergen oluyorlar ama cahil kesimi de sevmiyorum
evet bbı kısmından var mesela kendini gelıstıren teknoljıyle ugrasan ve vatan savunmasında aslanlar gibi savunan z kusagından umutluyum ama bazı soakakta gezen herseyi devletten bekleyen okul ve ünv paralarını devlet vericek bize devlet iş bulcak diye bekleyen bide elimde olsa avrupaya amerikaya giderim diyenler var onlardan pek umutlu degilim
Hayır yok. Muhalefetin oy alabilmek için şişirdiği bir balon sadece. Cehalet ve vasatlıkta, dedeler ile babalardan geri kalır yanları yok. Yalnızca görünüm ve biraz da özgürlükçü olmalarıyla ayrışıyorlar.
çok zeki kişilerde var ama az bence , bende z kuşağıyım bazı arkadaşlarım var hakikaten aşşırı zeki deha dencek kişiler ama 1-2 yi geçmiyor tabi maalesef
Eğitimci olarak maalesef umudum yok. Umudumun olmasını çok isterdim geleceğimiz onlar fakat yok yani. Görünen köy kılavuz istemez.
Z kuşağı at kafası kuşağı. Fazla sisiriyorlar onları bence
bizim cahil yaşlı kesimin genç halleri, bilgilerinden çok fikirleri var
z olmuyosun hayir.
umudum var evet.
bende alfa kusagina isinamadim nedense xd
Detaya katılıyorum kesinlikle sacma sapan bi nesil ergen ergen tavırlar vs.
Benim umudum var. Farkındalık düzeyleri yüksek.
Z kuşağı beyni gelişmiş, teknoloji ile ilerleyen bi kuşak. Beyinlerini kullandıkları için yadırganıyorlar sadece
bence de çok boşlar. ben de z yim maalesef ama..
Ülkece b. ku yedik
96dan sonrası diyolar
Siyasetten bi BK anlamayan kesim..
evet eski kuşaklar çok doluydu sormayın.
düzgün bırıyle tanısırlarsa neden umut olmasın
Hiç umudum yok
2003lu leri bile mi
Umudum yok hayır
Umut öldü yok artık
neden mesala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?