Güzel vakit geçirdiniz mi? Planladığınız gibi geçti mi 😃
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sosyal medyada takıldım
nöbette ne kadar güzel vakit geçirilirse o kadar güzel geçiyor vaktim :)
Kolay gelsin 😊
teşekkür ederim güzellik 😉
Sen naptın peki 😉
Çok iyi vakit geçti anlamadım zamanın nasıl geçtiğini
Bugünü güzel yapmak için sitede bulunuyorum şu an sohbet muhabbet iyi gelir diye düşündüm ve burdayım 😉👍
Kedim ile ilgilendim Mart geçti kısırlaştı uslu uslu narkoz u atmaya çalışıyor du tüm gün 😂 onla ilgilendim tüm gün
Senin günün nasıl geçti
Aaa aşırı süper planlı kalktık işe gittik 😹
Ne güzel işte 😃
Yapacak bişi olmayınca işe gitmek gibisi yok 😀
Çocuklardan gidemiyorum biraz büyüsünler bende gitmek istiyorum. Çalışmayınca insan özlüyor
O zaman da aklınız çocuklarda kalır ev işi birde üstüne çalışan anne hayatınız 2 kat zorlanacak günün nerdeyse 20 saati sürekli hareket eder olacaksınız baya büyüsünler ev işlerine Yardımcı olacak seviyeye gelsinler ondan sonra düşünün iş hayatını
Haklisiniz daha 1 ve 3 yaşındalar, bu zamanlar bidaha gelmez. Şimdilik en doğrusu böyle😊
Allah bağışlasın
Amin inşallah
Hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum ömrüm evde geçiyor
Neden
Senelerdir evden dışarı çıkamıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük biriyim hiç açılamadım sosyalleşemedim hep eve kapalı yaşadım zamanla da iyice içime kapandım maalesef hiç evden dışarı çıkmadan geçiyor ömrüm
Doktora gittiniz mi hiç? Sadece Birtane hayatimiz var onuda böyle heba etmeyin. Kaçırdığınız çok güzel şeyler var.
Hiç doktora gitmedim maalesef şanssızım çünkü içe dönük bir kişilik yapım var çocukluğumdan beri utangaç çekingen biriyim hiç açılamadım çok içime kapanık kaldım sosyalleşemedim evde dura dura da iyice kapandım hayattan kopuk yaşadım özgüven kazanamadım çocukluğum ergenliğim çok pasif sessiz geçti okula falan gittim az çok sokağa da çıktım ama yine de açılamadım çok dışlandım kendimi hep geri çektim insanlardan kaçtım kendimi eve kapattım liseden sonra da tamamen eve kapandım askere gittim orada da açılamadım askerden geleli 11 sene oldu hep evdeyim gençliğim evde geçti maalesef senelerdir evden dışarı çıkmadan yaşıyorum hayatı zaten kaçırdım hiç güzel şeyler yaşayamadım gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı artık hayata geç kaldım iş hayatım aşk hayatım sosyal hayatım olmadan yaşlanıyorum
Hiç birsey için geç değil, bence çok güzel bi kişiliğiniz vardır. Bundan öncesi kötü geçmiş olabilir ama daha hertürlü hersey olabilir geriye kalan kısmını değerlendirin.
Bilmiyorum çaresizlik pişmanlık içinde yaşıyorum senelerdir bu durumda olmaktan bıktım hep dayandım dayandım ama daha fazla ne kadar dayanırım bilmiyorum kimse de anlamıyor beni ailem bile yani çocukluğumdan beri istemsiz bir şekilde utangaç çekingen sessiz biriyim bunu hiç aşamadım içe dönük yapım da hiç değişmedi 33 yaşındayım bu yüzden hayatı hep kaçırdım kendimi eve kapattım dışarı çıkamadım hayattan izole yaşadım toplumda yerim olmadı herşeyden mahrum kaldım geçmişime bakıyorum hiç güzel yaşanmışlıklar anılar yok gençliğim boşa geçmiş yaşamayı beceremedim hayata tutunamadım kendimi hayata karşı zayıf güçsüz yetersiz hissediyorum belki de çocuklukta ve ergenlikte bunu aşmam gerekiyordu ama olmadı yetişkinliğimi de olumsuz etkiledi
@entıni hiç uygun bi yorum değil
Sende farkındasın biseyler kaçırdığını ozaman değişimine başla, ne engelliyor seni
Farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor sana ya da herkese basit gelebilir bu ama benim için basit değil çocukluğumdan beri aynıyım herkesin temeli farklı çocukluk ve ergenlik dönemleri insanın psikososyal gelişimindeki en önemli evre ama ben o evreyi tamamlayamadım ve eksik kaldım bu da yetişkinliğimi etkiledi kimse anlamıyor beni anlamayacak da herhalde neyse iyi geceler
Online psikologlar var kardeşim, kendine bi iyilik et. Bana basit gelebilir dediğin gibi ama seninde sandığın kadar zor değil. Daha yaşın çok değil,. imkanın varken değiş yoksa 20 sene sonra hala aynı yerinde sayıklıyor olacaksın. Ama. ozaman hayatın elinden iyice gitmiş olcak. Bunu kendine yapmamalisin Birtane hayatimiz var başka yok. Belki bir sene sonra çok farklı bi yerde olacaksın ama denemeden olmaz
Psikologluk durum yok benim durumum çok farklı maalesef kimse anlamıyor bu yaştan sonra da değişeceğini sanmıyorum içe dönük çekingen utangaç bir şekilde yaşayıp öleceğim evden dışarı da çıkamam çıkabilsem zaten gençliğimi eve kapalı geçirmezdim ne işim ne sevgilim eşim ne sosyal hayatım hiçbiri de olmaz hayali bile imkansız geliyor bana neyse yine de sağ ol iyi geceler
Tüm gün evde boş boş takıldım. şu an da Disney+ da dizilere bakıyorum
Netflix mi disneyplusmu sizce
İkisinin de + ları var. Ben ikisini de aldım :)
Senelerdir netflix kullanıyorum bi ara disneyde bakım 😁 önerdiğiniz film veya dizi var mı
The Mandalorian- Loki - Obi Wan Kenobi
@medinetann yeni üyeyim de başlık açtım kaldirdilar bişey sorcaktim xper yetmedi ilk seni gördüm yazdım sana zahmet ulaşır misin teşekkür şimdiden
İş güç. Simdide yatağımda yaramazlik yapiyorum 🤭
Hayvan gibi çalıştım 😃😃😃
Geçmiş olsun 😀
Aman kanka geçmiş olsun 😃😃😃
Her zamanki gibi sabah git akşam gel.
Umarım yarın farklı bişey olur
Yarın da farklı bir şekilde sabah git akşam gel olur en fazla :D
😃
Gezdim.
Arada mesaj kutuna bak.:)
Bakıp kaçıyorsun.😁😆😅
Spor yaptım, çalıştım öylezaman geçti gitti
iş güç koşturma
Sevdiğim yerdeyim. Yağın pasın içinde :)
Hiçbir şey yapmadım
Gayet keyifli geçti
Çok dolu geçti bugun
Güzel geçti mi
Gibi
Karakter bir yüzünüz var
İyi manada mı😅
Ne anladınız
Çoğu zaman birleri beni birini benzetir. Bazen iyimi kötümü bilemiyorum 😀
Güzel kadınsıniz
Direkt söyledim gitti. Kimseye de benzetmedim
Teşekkür ederim