AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
G. Kore (o da belki, yinede unutmayalim Türkun Türkten başka dostu yoktur)
Hiç kimseden gelmez en fazla insanı yardım gelebilir belki orta asya belki pakistan
Türk'e Türkten başka dost yoktur, bu böyle bilinsin
Ruslar yardim etmezki :) sizden toprak almak icin amerikayla kavga eder :))
Hey Allahım ya :DD
:) putini taniyorum @sametjedi
kurtuluş savaşını kazanmamıza çok büyük katkısı oldu rusya'nın, bu yüzden saygım var aslında, şimdi söylediğin gibi olsa da geçmişteki bu durumu göz önünde bulunduruyorum :)
Samete noldu nerde o ya :(
tarihte olduğu gibi pakistan gelir türkiyenn en büyük stratejik dostudur. türkiyenn nükleer silahlarıda pakistandadır
Hic kimse.. Biz gideriz ama onlar gelmez. Aslinda suriye vs din olarak ayni olsakta bu bizim farkimiz, farkimizla ayaktayiz. Kimse gerek yok :D
Hiçkimse diyorum. Azerbaycan katılsa bile asker sayısı çok az pek etkisi olmaz Azerbaycanda yasadıgım ıcın bılıyorum.
hicbiri gelmezde biz bize yeteriz bacim tipki canakkalede oldugu gibi bu vatan bizim toprak isteyene mezar ederiz
Bence hiç kimse gelmez. Hele şu zamanda herkes kendi çıkarlarını düşünür. Kimin ne şekilde menfaati varsa ona yönelir.
Kürtler yardim eder siz turkler gibi kalles degiller siz aksini yapip iside destek verdiniz
İktidarın yaptığı halt. biz ne yapalım
kalleşin kim olduğu açık
azerbaycan gelır Almanyanın yarısı türk ordan gelirler eger savas daha üst boyuta tasınırsa türkmenistanda gelir tüm türkler :)
Kimse gelmez. Iyi zamanda çok dost ülke bulursun ama savaşa geldi mi herkes çekilir kendi köşesine biz de salak gibi kalırız savaşa girdiğimizle
Hiçbiri gelmez ama o durumdan çıkar sağlamaya çalışmak için yalandan yardim olabilir
Azerbeycan gelirde ne kadar yararı olabilir orası mechul ama yinede gelirler..
Çıkarları olursa Azerbaycan, Pakistan ve Kore bizim yanımızda savaşa girebilir.
kısa ve öz bir yanıt vereyim hiç kimsede gelmez fakat bizim ülke yol gecen hani gibi
Kimse gelmemezzzz yardım edende olmaz , hatta bütün ülkeler bir olur Türkiye'yle savaşırlar
güvendiğim şu dağlara kar yağdı diyenler pek bir çok olacak
Cikari olmazsa gelmez azerbaycan disinda suriyei ile savasilcak denildiginde Azerbaycan 10 tank gondermistir
Biz bize yeteriz, geçmişimiz, imanımız, vatan sevgimiz.. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır.
Sadece azerbaycan. Ne yazık ki ondan bile emin değilim..
Hiç biri gelmez, herkes Azerbaycan demiş ama emin olun ezerbaycanda gelmez
Köstek olmasınlarda kimsenin kimseye faydası dokunmaz biz kendi kendimize yeteriz
Kesinlikle azeriler ruslarda belki strategy olarak olabilir
yav anlamadığım şu koreliler neden yardıma gelsin ki bazıları kore demişte...
Ruslar gelecek. Savasta ruslarla ayni tarafta olucaz.
Her yerden Glebilirler ama Top yekün bir yardım Bilemem nerden gleir... Tek tük gelirler ama...
Buraya Kurdistan halkı yazsaydın onu işaretlerdim ama anlaşılan dünyadan haberin yok ondan dolayı hiç kimse..
NATO üyeleri olan ülkeler yanımızda olurlar.
Hangi ülkenin milleti dedim. ittifak, iktidar ve devlet demedim.
Hiç bir ülke kendini açık hedef haline getirmez ancak gizli bir şekilde yardım eden olur bir ihtimal azeriler gelir heralde
Türklerin Türklerden baska dostu yokturr unutun baska ulkelerın yardıma gelmesını !
Azerbeycan bile zor, ama diger ulkere oy verenler ; SIZIN KAFANIZ GUZELMI? Adamlarin amacı zaten bizi savaşa sürüklemek, bize yardım edeceklerini mi sanıyorsunuz? Hahah yazik dunyadan haberiniz yok
azeriler hariç kimse hele o suriyeli ibneler hiç gelmez bırak gelmeyı halimizi bile merak etmez
Ülkeyi bilmem ama ben savaşa çetemi kurar katılırım
Kimse kusura bakmasin ama savaş olursa diyelim Amerika ile o dostlar kardesler bizi tanımaz olur..
araplar sırtımızdan vurur gene yardımımıza tek gelcek ülke can azerbaycannn dır
Nato üyesiyiz sence kim gelebilir yardıma
Ben dicektim onu :)
Valla son Ukrayna olaylarında NATOnun yerini gördük. Ben aurıca devlet, iktidar ve ittifak demedim. hangi Millet yardım eder dedim?
Ben de sana neden yardım etsinler manasına gelen bir anlamda cümle kullandım, o da ittifakın verdiği bir zorunluluktan dolayı müfettiklerimiz yardım ederse eder dedim
Pakistanlilar da gelir sanirim adamlar nedense seviyor bizi kurtulus savasi 17 agustos zamaninda o fakirlikte yardim yollamislar sasirdim
Mutlak bir dostluktan söz edilemez bir savaşta, o anki çıkarlara göre kim yardım ederse
Türkiye de savaş çıksın hepside tepemize biner emin ol buna güclüyüzde dost görünüyolar
Asker yardımı hic biryerden gelmez anca insani yardm
pakistan turkıye azerbaycan 3 ü kesin birlik olucak ve bu 3 ü ile zaten 281milyon asker sayısı ortaya cıkıyor buda bize yeter ve artar bile
281 attın gibi sanki Türkiye'de 80 milyon insan var geriye halan 101 milyon da Pakistan ve Azerbaycan da kusura bakma ama nah çıkar
hiçbiri lan bir tek Pakistan bide Azerbaycan diye tutturmuşsunuz Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği yıkılmış olabilir ama rüzgarı hala esmekte Rusya hadi dese dön Azerbaycan tıpış tıpış
Onun ruzgarini s... m ben devetten bagimsiz gelirim !
Cevaplara Azeribaycanlilari katman çok yanlış. Çünki onlar millet diyil Halklar Türk halkı!
Ben kürdümbu ülke bizi tanırsa ve işide desteği çekerse bu ülke için canımı veririm ✌
:-o
@mızrak34 ne oldu
Şşş
Merhaba. Ben Azerbaycan Turkuyum. Bazilarinizin azeriler gelmez dedigine cvp yazmak istiyorum. Sahsen ben gelirim ! Turkun turkten baska dostu yoktur
Türkün, türkten başta dostu yoktur
Arap ya da Azerbaycan belki
Azerbaycan ama gucleri yeterse
Valla Abd bir uğrar diye düşünüyorum.
Azerbeycan dışındı hiç kimse.
Hiç kimse gelmez Turkun Turkden baska dostu yoktur
Hicbiri secenegi yok.
Canım memleketim azerbaycan
Valla ummadığın devlet destek veri verir ağzın açık kalır belli olmaz yani
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!
Azerbaycan a bile güvenmiyorum artık...
azeriler & makedonlar gelir