23 haftalık hamileyim?

6 aydan 1 hafta eksik işte bugün öğrendik daha cinsiyeti kızımız olacakmış ilk çocuğum çok heyecanlı çok mutluyum alışverişini falan kaynanamgil tutturmuş 1 ay kala şurdan alırız diyorlar birlikte alacakmışız yani onlarla seçip beğenicem parasını da yine biz vereceğiz tek maaşla zor oluyor geçinmek ev kira değil ama elektrik su evin ihtiyacı kendi ihtiyaçlarımız falan derken anca yetiyor ben bayram sonu yavaştan başlamak istiyorum 3 5 parça ile hepsi birlikte zor olur şu pahalılıkta ve belki Allah korusun erken doğum olma ihtimali olsa ne olacak elde avuçta bişey yok hiç hazırlık yok neymiş efendim hazırlık iyi olmazmış bişey olsa o eşyalara boşa masraf etmiş olurmuşuz ne yapalım kaderimizde varmış deriz belki ikinci çocuğum da olursa kız olur ona almam o zaman da.. Şimdi isim seçeceğiz ona da karışacaklar ben bunlarla burada kafayı yicem kendi evladımın için bana söz düşmüyor biliyor musunuz? Kendileri istedikleri doktora gittim çok kavga ettim eşimle bu konu da ailemde ailem dedi bende görürsün o zaman bak dediydi dersin dedim en sonunda dediğime geldi... Şimdiden başladılar kaynanamın adını söyleyip... Geliyor diye çocuğum için ve kaynanamın adı da çok eski bir ad ben koymak istemiyorum ben Amine ismini istiyorum bakalım bunda ne diyecekler!. Sinir bozucu değil mi siz olsanız ne tepki verirsiniz sizin çocuğunuz sizin canınız kanınız bir parçanız ama size laf düşmüyor!.

23 haftalık hamileyim?