• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Lgbt'yi destekliyor musunuz?

hayattanbıktımbens
hayattanbıktımbens Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
35
Yapay Zekaya Sor

Ben saygı duyuyorum uzakta yasadıkları sürece.

Lgbt'yi destekliyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Evet destekliyorum sonuçta kimseye zarar vermiyorlar çalmıyorlar çıkmıyorlar öldürüyorlar onların da istedikleri şeyi kabul görmekle insan gibi yaşamak aslında destekliyorum o yüzden Homofobik transfobik ya da karşı birisi değilim hayatta her şey olabilir her insan içinde biseksüel performansı taşır karşı değilim o yüzden kalbim onlarla♥️

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• youseemerollin
    youseemerollin Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 68%
    +1 yıl

Destek olmak degilde fikirlerine ve tercihlerine saygi duyuyorum. LGBT bir hastalik oldugunu düsünüyorum zira Beden ve Cinsiyet tek bir bütün fakat zihin ve Hormonlar düzgün islemiyorsa ortaya normal olmayan durumlar cikiyor. Bir erkegin kendini kadin gibi hissetmesi gibi ya da bir kadinin erkek gibi hissetmesi gibi. Kimi LGBT bireyler direkt hormonel bozukluktan dolayi olsada cogu zihinsel olarak kendilerinin baska bir bedene zihinlerindeki cinsiyetle yasiyorlar. Bana göre normal olara karsilanmasi gereken bir durum degil.

1
    3 Yorumla
    • Vâkıf1358
      Vâkıf1358
      +1 yıl

Hastalık değil arkadaşım. Sonradan doğan bir tercihtir bu. Bir tür yönelimdir, bu yüzden yanlıştır bana göre. Genetik bir faktör değil, dolayısıyla doğuştan gelen bir durum değil. Hormonal bozukluk belki olabilir ancak bu da biraz kişiye bakıyor. Dediğin gibi öyle hissetmek istesem ben de gay olabilirim, birçok erkek benzer durum yaşıyor ve birçoğu gizli tutsada bir ilişki bile yaşıyor. Ancak bu aşırıya kaçmak ve bu yüzden yanlış olduğunu düşünüyorum

Yorumla
    • youseemerollin
      youseemerollin
      +1 yıl

@Vâkıf1358 Sonradan dogan bir tercih degil senin antomin daha spermken kodlanmis oluyor ve rahime düstügünde zaten neysen o olarak doguyorsun. Simdi ben bir erkek olarak kendimde farkliliklar hissetsem doktora giderim kendimi diger erkeklerden farkli hissediyorum derim ve buna karsi hormon tedavisi görebilirim (Kadin icinde ayni sey gecerli). Hormon dengesi zamanla tüketilen gidalar ve bir cok etkenden ötürü degisiklik gösterebilir ama dedigim gibi bunlarin tedavisi var. Eger birseyin tedavisi var ise ya da tipta bir cözümü var ise bu hastaliktir! Hastaligi karaciger yaglanmasi, grip gibi bisey olarak algima. Hormonel denge bozukluguda bir hastaliktir, Zihinde kendini kadin gibi ya da erkek gibi hissetmekte bir hastaliktir zira Bedenin tam tersi oldugu icin.

Yorumla
    • Vâkıf1358
      Vâkıf1358
      +1 yıl

İnsanın kodlarında böyle bir şey yok kardeşim. Bulunan tek veri ikiz çocuklardan biri eşcinselse diğerinin eşcinsel olma olasılığının %20 olduğu ve bu da genetik değil, genetik olsa iki ikiz kardeş de eşcinsel olmalıydı. Yani eşcinsellik genetik bir hastalık değil. Hormonal bozukluk diyeceksen eğer belki erkeklerde fazla östrojen salgılanabilir, bu da illa gay olcak demek değil. En fazla sakalsız, kılsız olur, gay olmaz. Bu eşcinsellik olayı nefisle alakalı bir durum, aşırıya kaçmaktan kaynaklı. Birçok eşcinsel ya yaşadığı çevreden, ya küçükken geçirdiği bir taravmadan, ya da meraktan böyle oluyor. Basur olup anüsü kaşındığı için acaba diyerek aslında gay olmadığı halde o tarafa kayanlar bile var. Bunlar doktor raporlarında var. İnternette araştırabilirsin. Ve bu hastalık değil önlenebilir bir yönelim ve tercih. Tercih olduğu için haram zaten, kişiler elinde olmayan durumlardan mesul tutulmazlar. Kadınlar evlendiğinde bu durumdan yüksek ihtimalle kurtuluyorlar. Erkekler de düşüncelerini sürekli o tarafa değil başka yöne çekince zamanla bunu bırakabiliyor. Ancak nefisleri bundan hoşlanıyor ve zevk alıyorlar. O yüzden bırakmak istemiyorlar. Zevk almaları yaptıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Her şeyin meşru bir yolu vardır ve meşru daireden çıkmamak lazımdır. Evlilik dışı ilişkiler mesela sevgili olayları gibi. Onlar da yanlıştır, zina etmiş olurlar. Kur'an da zina ile hemcinslerin kendilerine cinsel olarak yaklaşmaları beraber zikredilir ve ikisi de haramdır. Sevgili edinmeyi normal görüp eşcinselliği yanlış bulanlar da hata yapıyor yani.

Yorumla
  • halililhan
    halililhan Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Ya yorum yapmaya bile korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin. Çocuğumuz var. Çevremiz var. Gerçekten Allah herkese kaldıra bileceği yük versin.

Saygı duymuyorum. ve desteklemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu ne lan bu soruyu kaçıncı açan, bugün kutlama günü filan mı nedir bu algı cabasi, hayatta desteklemem ne saygısı, onlar mı kaldı saygı duyacak. Kapalı kapılar ardında ne b. k yiyorsa yesinler ortaya çıkmasınlar

2
    1 Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

Doğru mu yaş aralığın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

48

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

LGBT destekliyorum

1
    0 Yorumla
  • freedom1905
    freedom1905 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

velişim çağındaki çocuklar içşn ne kadar sakıncalı olduğunun farkındamısınız. bçzçm için problem lem değil. çünkü bizim karekterimiz. oturmuş arz talep meselesi de. var bu işin içinde. ama çlk kötü örnek rabbine inanan benim için problem demesin. ad kavmi, ve Lut kavmi boşuna helak olmadı. acaba bşzds sessiz kaldık diye ahirette hesaba çekilecekmiyiz🤔🤔🤔

1
    0 Yorumla
  • KonumYok
    KonumYok Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Saygı duymuyorum.. Duymayıda dusunmuyorum.. Tercihlerini normalmiş gibi gosterıp sokaklarda sergilemesinler.. ahlaksızlığı meşrulaştırmaya calısmalarına goz yuman bırı degılım..

1
    0 Yorumla
  • Huzuristiyorumm
    Huzuristiyorumm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Kesinlikle saygı duyuyorum kendi ailesinden birinin yonelimi farklı olduğunda Red mi edecek insan, dışlamayın, kötü gözle bakmayin rahatsız etmeye onları kimsenin hakkı yok

1
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Saygı duymuyorum, onların da benim saygıma ihtiyaçları yok. O halde anlaştık.

3
    0 Yorumla
  • Sınanreıs12
    Sınanreıs12 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı.

Neden destekleyin ki bana ne faydası var? Ne yaparlarsa yapsınlar umurunda değil ama maalesef genelde cahil oluyorlar.

1
    0 Yorumla
  • e-Darius
    e-Darius Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Desteklenecek bir durumları yok, hayatın içinde var olan bireyler zaten. Haklar konusunda eksikleri var, onlara da en kısa sürede kavuşurlar umarım.

1
    0 Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İnsanların cinsel tercihleriyle ilgilenmiyorum. Destekleyecek ya da eleştirecek bir durum değil bu

2
    0 Yorumla
  • sofistikepalyaço_-
    sofistikepalyaço_- Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Hetero olduğum için hayır ama saygı duyarım.

1
    0 Yorumla
  • Direkt-Doğrusu
    Direkt-Doğrusu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Grubunu desteklemiyorum. Haklarını destekliyorum.

1
    0 Yorumla
  • yagizefesis
    yagizefesis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sapıklık sapkınlık saygı duyulacak bir şey değildir..

1
    0 Yorumla
  • benyarımkaldım
    benyarımkaldım Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

saygı duymuyorum, özgürlük alanımı işgal etmedikleri sürece müdahale etmem.

1
    0 Yorumla
  • Oopsss
    Oopsss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 82%
    +1 yıl

İnsanlar engelli birini görünce iğrenç bir ifadeyle bakıyor, LGBT görünce mi saygı duyacak.

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bana zararı yoksa insanlar özel hayatında istediğini yapabilir beni ilgilendirmez

1
    0 Yorumla
  • KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

ben 2 kişi arasında kaldıkça aşk aşktır diyorum onların hayatı

1
    18 Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Ensest ve pedofilide bu kritere ait

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM pedofilinin hastalık olduğunu bildiğimizden saymaya gerek duymadım enseste gelirsek de kuzenle evlenmeye karşı değilim ya da üvey akraba belki en fazla ama ondan sonrası ofsayt

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Pedofili aslinda hastalik degildir dogustan gelmektedir diye biliyorum. Zaten kuzen ensest sayilmiyor ha bide ofsayt demissin hani love is love du sudgshshsy

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM baba annenle veya babanla da sevgili olmazsın yani asdasdad pedofili de doğuştan gelme değil knk parafilik bi bozukluk mazoşizm, röntgencilik vb şeyler gibi genelde yaşanan travmalar tetikliyo eşcinsellik doğuştan gelmedir

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Escinselligin dogustan gelme ihtimali yoktur zira escinsel genetigi yoktur xx ve xy genetigi vardir sadece zira times gazatesinin makalesinde escinselligin olmasinin en buyuk sebebi100/66 oranda cevresel faktirler tetiklemekte geride kalan kisimsa genetik olarak cocugun daha feminen olmasi ve ya tam aksi olmasi zamani yaranmaktadir

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Sputnik gazeteside bunu tasdikler nitelikte makalesi var ona baka bilirsin

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Ha bu arada ben pedofilinin dogustan oldugunu savunmuyorum bunu escinselligin dogustan geldigini savunan (!) dso ya nazaran soyluyorum

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM eşcinsel olmanın kadınsı veya erkeksi olmakla alakası yok ki ona kalsa hayvanlarda bile eşcinsellik var en çok lezbiyen nüfusunun bulunduğu hayvan kuğlar ve dişi aslanlardır, çoğu erkek zürafa da geydir birbiriyle çiftleşen erkek aslanlar bilke var normalde birbirlerini gördükleri yerde öldürmeleri gerekirken

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Kardeşim yazimi tam olarak okursan escinsel olmanin 100/ 34 unun dogustan gelme feminen ve ya maskulen olmasina bagdastirmami gorurdun. ha bide hayvanlari bana ornek vermissin suana kadar escinsel egilim gosteren butun hayvanlar sonradan hetero iliskilere dondukleri gozlenmisdir. yani kisacasi hic bir hayvan yuzdeyuz gay degildir. bundan baska bircok hayvanlarin escinsel olma nedeni var mesela Aslanlar etcil olduklari icin yuksek azginlik oluyor onlarda ve aslan nufusunu kontrol etmek icin (cok fazla aslan cok fazla yemek demek oldugu icin aslanlar nufusu cogaltmiyorlar) escinsel iliskilere giriyor. zira ahlak kavrami olmayan hayvanlarla insanlari karsilastirman cok garipmis

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM 1- ben zaten yüzde yüz eşcinseller demedim demek istediğim hayvan veya insan bedeni panseksüeldir stimüle ettiği sürece cansız şeylerden bile zevk alır zaten demek istediğim onları feminen veya maskülen yapan pek bir şey yok.
      2- ahlak kavramından bahsedeceksek ben eşcinsel bireyleri swinger veya grup takılan karısını veya kocasını birilerine peş keş çekenlere tercih ederim şahsen kısacası ben 2 kişi arasında kalıyosa aşk aşktır diyorum takılmıyorum

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

1. zaten benimde demek istedigim bir insanin feminen olmasi onu maskulen olan tarafi cezb etmesine sebeb oldugunu soylemem ve genelde bu karsi cins oluyor mesela Şu an erkeklerin bir cogu kizlardan daha maskulen kizlarda daha feminen buda hetero iliskilere yol vermekte ancak feminen bir erkegin maskulen bir kiz bulma orani dusuk oldugu icin bu genelde kendi hemcinslerine kaymasiyla sonuclanir.
      2. bahsettigin cinsel fanteziler hayvanlardada gorundugunu belirtmek isterim. Zira ask asktir sloganiyla devam edersen biride sana biz uclu ask yasiyoruz sanane derler ve bisi de diyemessin.
      Eğer birinin aşk i diger insanlara zarari dokunuyorsa o aşk degil toplumsal sorundur

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM 1- eşcinselin aşkı sana niye zarar versin
      2- 3 lü aşk diye bişey yok o dediğinin ne b*k olduğunu bilecek kadar çok o tarz hayatlar yaşayıp ta yıllar sonra pişman olan ve soluğu terapistte alanlar gördüm o dediğin tarzda ilişkinin başarı oranının en yüksek olduğu yer olan amerika da bile başarı oranı %7 (ki bu oran kalan dünya ilkelerinde çok daha düşük) kalan %93 ün ilişkisi er geç patladı intihar eden veya katil olanından tutu kronik majör depresyon hastası olanına kadar.
      3-çok eşli bir canlı yok çok eşli zannedilen canlılarda eş kavramı da yoktur aile de yalnız yaşayan asosyal hayvanlardır tek mevsimlik çiftleşirler (ki o arada da tek eşli şekilde) sonrasında da baba daha yavru doğmadan çeker gider anne de yavru büyüdüğünde ya terk eder ya da kovar biz insan oğlu kurtlar gibi tek eşli ve aile kavramına sahip canlılarız kısaca biyolojik olarak bile aslı astarı yok
      genel olarak sana hak veriyorum ama eşcinselliği de ahlaka aykırı görmüyorum nasılsa benle alakası yok açık ilişkiden se eşcinsellik daha masum der geçerim

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

www.google.com/.../lgbti-bireylerde-bagimlilik-ve-karsilasilan-toplumsal-sorunlar&ved=2ahUKEwjYgovL4tL4AhX8RPEDHYo_AoAQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw2X2GtLUV1dsL_WfAQ276fp
      Bu makalede escinsellere karsi dusuncelerini degisture bilir.
      Zira ben 3 lu aski desteklemedim sadece love is love slogani altinda biz 3 mus ask yasiyoruz sanane diyebileceklerini soyledim (kisacasi sloganin yanlis ) zira o 3 lu iliskilerde yasanan problemler gaylerdede var bircogu

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Zira hayvanlarla olan yazini benimle olan alakasini anlamadim

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM yok aslında bi alakası not geçeyim dedim bazıları biz de özümüzde hayvanız ne istersek yapalım diyolar onun için

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Hayvanlarlarla insanlarin ahlakini kiyaslamak en buyuk cahilliktir

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@GHOST-VENOM bunu ben yapmıyorum onlar yapıyor ben kendim zaten heteroyum ve kafama sıksan 3 lü yapmam (maksimum limitim eğer 3 ümüzde bekarsak 2 kız 1 erkek)

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Ahahah tam tam

Yorumla
  • Ehveni_şerr
    Ehveni_şerr Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Uzakta yaşamalarına gerek yok kimse kimseye karışmıyor zaten varlar ve var olmak istiyorlar.

1
    8 Yorumla
    • Excalibur7007
      Excalibur7007
      +1 yıl

Cehennemin dibinde varlıklarını surdursunler

Yorumla
    • Ehveni_şerr
      Ehveni_şerr
      +1 yıl

Sen öyle dedin ya öyle olur.

Yorumla
    • Excalibur7007
      Excalibur7007
      +1 yıl

Kral Nemrut'un emriyle Hz. İbrahim peygamber'i yakmak için oluşturulan alevlere karşı yürümüş bir karınca, ağzında bir damla suyla; "Olsun" demiş, "Hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır

Yorumla
    • Excalibur7007
      Excalibur7007
      +1 yıl

Cevap yerini bulmuştur umarım :))

Yorumla
    • Ehveni_şerr
      Ehveni_şerr
      +1 yıl

İyi de bu nefret söylemi içinde dile getirmeni açıklamaz hoş bir davranış değil

Yorumla
    • Excalibur7007
      Excalibur7007
      +1 yıl

Ya nefretten ziyade tiksinti ögggg yani belki haklısın gereksiz bir söylem di Allah ıslah etsin demem gerekirdi ama dediğim gibi kesinlikle onaylamadığım bir durum

Yorumla
    • Ehveni_şerr
      Ehveni_şerr
      +1 yıl

Onaylamayabilirsin dediğim gibi ama insanların yaşam tarzına da kin kusmaya gerek yok işte

Yorumla
    • Excalibur7007
      Excalibur7007
      +1 yıl

Kin demeyelim nefret de değil tiksinti diyelim kin kişisel bir olayda vuku bulur şahsıma olan olaylarda lakin bu oluşum gelecek için tehdit demek toplumsal bozulmaya yön veren bir faktördür ve kesinlikle tasvir edip onaylamıyorum dışarıda da açıkca sergilenmesinide istemiyorum buda benim görüşüm

Yorumla
  • Excalibur7007
    Excalibur7007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Allahın helak ettiği bir oluşuma ne saygım vardır nede desteklerim lanet olsun size derim sadece

1
    9 Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Dogru yoldasin haci devam

Yorumla
    • Excalibur7007
      Excalibur7007
      +1 yıl

Eywallah

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

www.google.com/.../lgbti-bireylerde-bagimlilik-ve-karsilasilan-toplumsal-sorunlar&ved=2ahUKEwjYgovL4tL4AhX8RPEDHYo_AoAQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw2X2GtLUV1dsL_WfAQ276fp
      Bu makaleyi oku cahil bir musluman olmani istemem ahaha
      Lpgye karsi hazirlikli ol asker

Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

@GHOST-VENOM ya velet bos yapma seni tek yumrukta yere sererler bende sevmiyorum ama saygı duymak zorundasın

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Ahahaha tek yumrukla bide boksor olmam ve kendi hukuksal haklarimi bilmem disinda sorun yok

Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

@GHOST-VENOM ya zargana boş yapma defol git sorumu ele geçirmiş resmen yıllardır bu anı mı bekliyodun toz ol burdan pis zargana

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Zarganami shdgajshhs tamam tombik doner

Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

@GHOST-VENOM kudur

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

İsirman lazim once knk

Yorumla
  • GHOST-VENOM
    GHOST-VENOM Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.

Desteklemiyorum saygiya gelince tanimadigim ve bilmedigim insanlara saygi duymayi mantiksiz buluyorum

0
    7 Yorumla
    • Sensualizm
      Sensualizm
      +1 yıl

İnsanlara saygi duymak için taniman mi lazim ne boş adamsın ak

Yorumla
    • AustinGarrix
      AustinGarrix
      +1 yıl

Saygı duymak, onları başının üstüne koymak değil, senlik olmasalarda sana zarar vermedikleri sürece onları olduğu gibi kabullenmek, yargılamamak. Sokakta gördüğün adama direkt kaba bir tavrın olurmuş gibi bir anlamı var kurduğun cümlenin

Yorumla
    • Sensualizm
      Sensualizm
      +1 yıl

Köylu bu ya

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Cinsiyyete saygi duymak cahilliktir. ben Şu an butun lgbtlilere saygi duydugumu ilan edersem ayni zamanda lgbt nin icindeki kotu uyelerinede saygi duymus olurum zira iclerinde pedofilinden tutmus , ensestine, se-x iscilerine ve dahasina ev sahipligi yapmakta

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

@AustinGarrix oncelikle lgbt uyelerinin bir cogu zararli aliskanliklari olmakta (100/39) bundan baska bir coguda s3x iscisi ve bundan baska potansiyel cinsel hastalik tasiyicilari daha fazla zararlarini bilmek istiyorsan yesilayin makalesine baka bilirsin ha gelelim senin saygi felsefene benim ahlakima uymayan bir kavrami benim normal karsilamami beklemen cok gulunc

Yorumla
    • AustinGarrix
      AustinGarrix
      +1 yıl

Bende LGBT üyesi değilim, özel olarak desteklemiyorum, nötrüm. Senin dediğin kişilere tabi saygı duyulmaz ama başkalarına zararı olmayan üyelerine diyebileceğim bir şey yok. Her toplum grubunun içinde kötü vardır. Ona bakarsak insanlara saygım var dersem kötülere de saygım var demiş olup haksız çıkarım. İkinci mesajındaki gibi spesifik kısmı belirterek saygı duymayacağın kişileri belirtmek daha uygun. Senin ahlakına uymayabilir benimde doğama uymuyor ama başkalarına zararı olmayan üyelerine bir sözümde yok.

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Kardeşim senden ricam ilk yorumumu oku orada tanimadigim insanlara saygi duymagin sacma oldugunu soyledim yalnizla lgbtlilere degil zira sahip oldugum ideoloji benim diger insanlarla hos konusmama ve saygili olmaya motive etmekt bundan suphen olmasin. Ha baskalarina zarari olmayan uyeler demissin zaten ben onlara saygi duymuyorum demiyorum. Zaten herkese gerektigi kadar (laik oldugu kadar ) saygi duymaya calisiyorum. amma ben benim ahlakima uymayan bir fiili yapan topluma ne de insana saygi duymam (istisnalar olabilir)

Yorumla
  • SasukeGaara
    SasukeGaara Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

Kimse umrumda değil zaten kimseyi sevmiyorum benden uzak dursunlar

0
    0 Yorumla
  • eskici49
    eskici49 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 80%
    +1 yıl

Saygı duyulacak bir şey değil saygı duyanların hepsi Allah'a karşı isyan edenlerdir

0
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Tabi lan.

Ben lezbiyenim

Sadece garilardan hoşlanıyom

@beyyza66 😝

0
    2 Yorumla
    • Beyyza66
      Beyyza66
      +1 yıl

Bende geyim jshdhshshshhs

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

@Beyyza66 tövbe 😃

Yorumla
  • irembx
    irembx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Kimsenin cinsel yönelimi kimseyi ilgilendirmiyor ve sonuna kadar da destekliyorum. Zorbalık görmeyi haketmiyorlar, onlarda bizler gibi insanlar.

1
    0 Yorumla
  • joIene
    joIene Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

"uzakta yaşadıkları sürece" aynen baya saygı duyuyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

uzakta yasadiklari surece derken kopek mi bunlar

0
    6 Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

Senin beynin sakat sanırım gtnle okuyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

asil senin beynin sakat mq uzakta yasadiklari surece ne demek onlar da normal insan saldirmiyorlar millete

Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

Tamam en duyarlı sensin en anlayıslı sensin uza anana atlarım

Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

Magara diye bişey yok yalnız

Yorumla
    • hayattanbıktımbens
      hayattanbıktımbens
      +1 yıl

Cahil seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"Mağara, yüzeyle bağlantısı olan ve gün ışığı ile bağlantısı kaybolacak derinliğe ve en az bir insanın sürünerek girebilmesine olanak verecek genişlik ve yüksekliğe sahip olan yeraltı boşluklarıdır."

Yorumla
  • uraraka-san
    uraraka-san Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

her insanın cinsel yönelimine saygım var ve öyle arkadaşlarımda var

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Saygı maygi duymam haram yasak olan şeye... Sapikliktan başka bişey degl o

0
    0 Yorumla
  • Diomedea
    Diomedea Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.

Saygı duymuyorum.

2
    0 Yorumla
  • 1a9y0ç3a
    1a9y0ç3a Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Homofobik leziz biz @whereismymindamk

2
    1 Yorumla
    • whereismymindamk
      whereismymindamk
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • CatsDream
    CatsDream Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Onlarla bir sorunum yok.

1
    0 Yorumla
  • Vâkıf1358
    Vâkıf1358 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır desteklemiyorum, sevmiyorum

1
    0 Yorumla
  • _Make_love_
    _Make_love_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 75%
    +1 yıl

Herkesin kararı kendine.

1
    0 Yorumla
  • NarsistikPatinaj
    NarsistikPatinaj Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Tek kurşunum olsa sıkardım

1
    0 Yorumla
  • Z5014
    Z5014 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Yok destelemiyorum saygıda duymuyorum

1
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.

Evet bana bı zararlari yok

1
    0 Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Benden uzak ne isterlerse yapsınlar

1
    0 Yorumla
  • ToplumAvcısı
    ToplumAvcısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Allah sonumuzu hayır etsİN

1
    0 Yorumla
  • bubanayapılırmıbe
    bubanayapılırmıbe Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 98%
    +1 yıl

Kimse kimseyi öldurmuyor rahat olun

1
    0 Yorumla
  • TokEvinAçKedisi_
    TokEvinAçKedisi_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hayır desteklemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Evet, çünkü özel hayatları olduğunu düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • AlperDemir92
    AlperDemir92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben saygı duyuyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Desteklemiyorum görmekte istemiyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gttverenlere destek de yok, saygı da yok

1
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Lepeğe lut kavmi umrumda değil

0
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7979
    Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Kim ne istiyorsa o olmakta özgür…

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır

2
    0 Yorumla
  • TAPASYA_
    TAPASYA_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

desteklemiyorum

2
    0 Yorumla
  • bucali-caglar
    bucali-caglar Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Desteklemiyorum

1
    0 Yorumla
  • utkutkutku
    utkutkutku Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Allah kökünü kurutsun onların

1
    0 Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

saygı duyuyorum tabi

1
    0 Yorumla
  • istedigiyerdeyım
    istedigiyerdeyım Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

desteklıyorum

1
    0 Yorumla
  • Eren2653
    Eren2653 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Saygı duyuyorum

1
    0 Yorumla
  • Berk666
    Berk666 Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 95%
    +1 yıl

Nötrüm

1
    0 Yorumla
  • candeveci3434
    candeveci3434 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.

Hayır!

1
    0 Yorumla
  • escinselbiri
    escinselbiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 63 , eic 100%
    +1 yıl

her insan ozgurdur

1
    2 Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Her insan her seyi yapmakta ozgurdur?

Yorumla
    • GHOST-VENOM
      GHOST-VENOM
      +1 yıl

Sen kendini ozgurmu saniyorsun

Yorumla
  • laßelle_
    laßelle_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • hepöyledirzaten
    hepöyledirzaten Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Saygı duyuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Hayır desteklemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Desteklemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Saygı duyuyorum herkesin kendi kararı

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

saygı sadece..

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Lgbt'yi destekliyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Lgbt'yi destekliyor musunuz? 68 cevap verildi
Lgbt'yi destekliyor musunuz? 137 cevap verildi
Lgbt'yi destekliyo musunuz? 73 cevap verildi
Lgbt destekliyor musunuz? 14 cevap verildi
Lgbt yi destekliyormusunuz? 16 cevap verildi
Lgbt yi destekliyor musunuz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨