Yardımcı Olursanız sevinirim, lutfen?

19 yaşındayım 1,5 senedir roman biriyle sevgiliym ama bu çocuk Bildiğiniz romanlar gibi değil böyle abuk subuk falan Çok iyi kalpli düşünceli kibar gerçekten iyi biri neyse benim Aailem onaylamiyo en büyük sebep roman oluşu diğer sebep ablamın eşinin kuzeni olması ve ablamın eşiyle arasının iyi olmaması yani annem ablamin eşiyle o çocuğu kiyasliyo ama hiç benzemiyolar Ya size soruyorum ben ablamdan da farklı düşünen biriyim insanları her zmn karakterlerine göre ayıran biriyim. Evet düz düşününce aklınıza gelenleri biliyorum ama cidden sevdiğim anlaştığım biri tamam hadi bana hata yaptı ailem aaa sen üzülürsün falan onu dusunmuyolar ailem kendine yakıştırmadığından. Ya dışardaki insanlar aaa roman şu yaşıma kadar bu böyle der su şöyle der diye yaşadım ama cidden insanlar yasamiyo benim hayatımı tamam insanlardan güzel şeyler duymakta önemli ama bu benim hayatım insanlara göre mi yasiycam. Ama düşünüyorum bende mi sıkıntı var diyorum. Lütfen aydınlatın. Soru da sorabilirsiniz lütfen yardımcı olun
Yardımcı Olursanız sevinirim, lutfen?