Eğer bi zengin koca avlamak isteseydiniz hangisini tercih ederdiniz. Genelde arada yaş farkı olunca aşk yok sadece çıkar ilişkisi zannedilir ama yaşlar eşitse hayırlı uğurlu olsun iyi aile çocuğuna gitti derler. Bence konu paraysa ikisi arasında bi fark yok. Ama aşk varsa yani aşık olmak isteseydiniz bunlardan hangisi sizin içinizi rahat ettirirdi? Hangisi sizi dışardan daha nitelikli insan gibi gösteriridi?
Fikrinizi merak ediyorum çunku bence normal evlilikler veya aşiret evlilikleri zengin koca avcılarının evliliklerinden daha berbat görünüyor. Kadın evinde oturup takılan altınların gösterişini yapıyor kocam kocam diye dilinden düşürmüyor ama bunlar gayet normal karşılanıyor. Ama aralarında 20,30 fark olan aşk yaşayan veya karşılıklı çıkar evliliği yapanlar herzaman ötekileştiriliyor. Bakış açıları bu kadar dar tutmamak gerekiyor. Bu konuda çirkin zenginlermi yoksa yaşlı zenginlermi avantajlıdır? Hangisi?
Yaşlı ve zengin erkek ile çirkin ve zengin erkeğin farkı nedir?
Genel bir istatistik çıkarmam gerekirse doğal güzel olan kız oranı %10 filan iken çirkin erkek oranı %20 filandir. Kadın çabuk yaşlanır, çoğu makyaj aldatmasidir sayısal olarak erkek daha fazla olmasa biraz gelişmiş bir toplumda olsak ve erkekler biraz gururlu haysiyetli olsa Türk kızlarının değeri sıfıra yaklaşır...
Aşırı açıklayıcı yazdım herhangi bir Türkçe sınavına girmiş ve bir soru işaretlemis birinin anlayabileceği şekilde. Türk erkekleri Türk kadınlarından zekidir bu net bir konu değil mi
İkiside fark etmez oraya buraya çok kıpraşmazlar ama yaşıtın çirkin zengin biriyse yine ufakta olsa kıpraşma ihtimali var o yüzden yaşça büyük bir tık daha iyi artı genç kişi daha kompleksli ve dediğim dedik olur yaşlı senin gitmemen soğumaman için daha stratejik yaklaşıp anlayışlı olur yalnız yaşça büyükten kastın 20 yaştan fazlaysada hiç çekilmez ruhunu çöktürür uzun vadede artı cinsellikte sorun yaşarsınız bir süre sonra dede programları izlemeye başlarsınız.
Zaten ikiside zengin. Bakılması gereken şey genç çirkin mi, yaşlı çirkin mi? Aradaki farki evlenince anlarsin. Haa ben katlanamam zaten erken ölsün diyosan yaşlı zengin tercih sebebi olur
Oha ölsün falan aklıma gelmezde. Ben olgunluklarıni anlayışlı olmalarini vs karşilaştirdim. Yani eğer yaş farki olanları zengin koca avcisi diye eleştiriyosak neden çirgin ve zengin koca avcılarını göz ardı ediyoruz!
Haklisin ikiside ayni. Ama yaşlıların daha olgun ve anlayışlı olduklarına katılmıyorum. Kendi yaşadığı için senin yaşamana musade etmiyor, sen yapma istiyor ama yapmadan öğrenilmez. Sürekli seni kontrol etme yönetme isteği oluyor çünkü en iyi o biliyor. Yaptığın şeyler yaşitinla eğlenceli gelirken yaşlıya çocukça ve saçma geliyor. Kafa uyuşmuyor. Seni cekip çevirir ama hep bi asker gibi yönetir ben hoşlanmazdım bundan.
Doğru dedin sen çözmuşsun bunlari. Ama sevince belki farkli oluyordur. Bazen olgun bazen çocukca davranabiliyosun. Çirkin olanlardan bence yine biraz daha iyidir. Çünkü çirkin olanlar bana zeka açısındanda altta gibi görünüyor. Yani zekasi varsa kendi tipini düzeltmeye yeterdi diye düşünüyorum
Yani bilemiyorum herkesin kendi hayati herkes başka görüş çıkarır kendine göre ama ben yaşlı seçmezdim çünkü başta tatlı gelsede istediğin kadar sev yanında yaşıt ve eğlenen genç bir çift görünce dönüp birde yanındakine bakinca aşk meşk kalmayabilir. Iyi düşünmek lazim. Ama çirkinler zeki olmaz fikrine katilamadim. Bence de tam tersi. Zekasiyla uğraşmaktan tipiyle ugrasamamistir. Ki cevremdede ne kadar beğenmediğim tip olarak erkke varsa hepsi zeki mübarek belki ondandir bu fikrim
Olabilir. Zeki olanlar genelde tipine özen göstermez ama bişekilde azimli, iradeli olabilirler. Çok kitap okuyup veya bilim insanı olmakla zeka ölçülemez. Hayatını en iyi şekilde idame ettirebilene ben zeki derim. Yaşlılar aksine bana daha çok eğleniyor gibi geliyor. Enerjisel olarak sanki hergünu son günüymus gibi geçirmek istiyorlar. Bi gece klubune gidiyorum gençler köşede kasılarak dururken 40 lı adamlar dans pistini sallıyorlar.
Yaşlilar tecrubeli olur abaza amcalardan bahsetmiyorum onlar eline 5 kuruş geçince pavyonda yer. Zengin ve akılli olan zenginliği devam ettirir mesela acun gibi insanlar
45 ten sonra erkeklerin cogu aetik eş gibi olmuyor, anlatamiyorum buradan belki yasin kucuktur diye , ama ne yapacagiz evde birbirimizin yuzune bakip sarki mi soyleyecegiz..
Boyle bi tercih isteseydiniz diye sordum. Yani vurgulamak istediğim şey zengin insanlarla ilgilenen tiplerin yaptığı tercih ve görmeezden gelinenler. Yaşıtlarıyla evlenenlere zengin koca avcısı diye damga vurulmaması beni rahatsiz ediyor. Yaş farkı hep bi göze batıyor