TL olarak yüklü miktarda borç almıştı sözde 1 haftaya verecekti ama hâlâ ses seda yok.
Beni her gün arayan insandan tık yok Veremeyeceğini söylese idare ederim ama bu sessizlik canımı sıkıyor 😀😀
#VerLanParamı😂😂
TL olarak yüklü miktarda borç almıştı sözde 1 haftaya verecekti ama hâlâ ses seda yok.
Beni her gün arayan insandan tık yok Veremeyeceğini söylese idare ederim ama bu sessizlik canımı sıkıyor 😀😀
#VerLanParamı😂😂
25 yıl önce aynı hatayı ben de yapmıştım. 1 hafta oldu 6 ay. Sonrasında da harçlık gibi parça parça ödedi. O yüzden o gün yemin etmedim ama kimseye borc vermem, kimseden de almam. O ödemediği için kötü olacağımıza ben vermedigim için kötü olalım. Kimse kusura bakmasın.
En nefret ettiğim olay veremeyecek durumda olsan bile arayıp söylenmeli belki o kişi kendini ona göre ayarladı.
Zaten arayıp sormuyorsa üstüne büyük saygısızlık etmiş bence iste.
Malım seni vermeyipde mi kötü olayım veripte mi demişler. Her türlü sen kötü olacaksın belli.
Ithacim var bu aralar bir hafta içerisinde vericeğim demiştin sende ses seda yoktu sormak zorunda kaldım gönül isterdi ki istemiyim ama bu aralar çok sıkışıktayim falan dersin alırsın paranı almasan bile en aziyla ne zaman vericeğini söylersin hadi kolay gelsin 😂
İstemen lazım abla onun paraya ihtiyacı var da senin yok mu adı üstünde borç vermişsin hibe etmemişsin kendi düşünüp vermiyorsa istemek hakkındır hiç çekinme lütfen.
Cevap
16Cevap
Bence isteyebilirsin
Heştek 😂😂😂
Bence iste. Bir an ben miyim? dedim.😃 Para lazım olursa da isteyeceğim son insan sensin bundan sonra 😂
Dağı gözümüze soktun 😂
Siz o paranın üstüne bir bardak soğuk su için bence..
Hep böyle olur zaten borç verirken senden iyisi yoktur. Borcunu isteyince senden kötüsü yoktur..
Nice dostluklar arkadaşlık bu alıcak vericek meselesi yüzünden bozulmuştur..
Ne demişler paran çoksa kefil ol, işin yoksa şahit ol..
ooo en nefret ettiğim olaydır abi aldığın borcu ya öde ya da bıraz musade iste ama sessizlik en kötüsü güvenip veriosunn sonra almaya uğrasıosun bende çok yaşadım bu durumu sen aramazsan o asla aramaz arayıp istemelisin gerçi o zamanda ödememek için bahanesi olacak ama muhakkak ileri tarihe atacak ama sıkıstır ihtiyacım var de ailem paranın nereye ggittiğini soruypr faan de hep nefret ettim böyle insanlardan ya borcunu ıstetme abi en yakın tarihte öde bide isteyince sen vefasız oluon al borfunu sorada kimseye borc verme bence ben verdiğim borcları geri alabilseydim eger Şu an kenarda rahat 50 bin tl param olurdu
Insanin guveni kiran seyler bunlar. Ben de borc veririm ve ciddi hassasim bu konuda. Dediginiz gibi soz verdim ancak toparlanamiyorum sozumu tutamadigim icin mahcubum dese insan tolere eder. Diger turlusu can sıkıcı.
Bence mesaj atıp borcunu isteyebilirsin ihtiyaçlarının olduğunu söyleyip sonuçta para o kadar kolay kazanılmıyor borç alırken ona göre almak gerekiyor.
Ekonomi belli zaten. Bir yokla sonuçta herkesin bir ihtiyacı var. Çalıp çırpmıyorsun sonuçta verdiğini geri istiyorsun.
Borcunu altın olarak ver o zamanlar su kadar gram altın ediyordu istediğin zaman verebilirsin de yakında verir 😂
aynı miktarda paraya ihtiyacın varmış da sen ondan borç istiyomuşsun gibi iste vermemezlik yapıyosa da duruma göre konuşursun
Muhtemelen bir bardak soğuk su içmeni gerektiren durum. Hep böyle oluyor.
Karşılığını beklediğimiz parayı vermemek en iyisi
İstemelisin, kendinin de ihtiyacı olduğunu belirterek daha fazla uzamadan istemen daha iyi olacaktır
Parayı ödemeyecek durumdaysa aramaya çekiniyor olabilir
Kim aldı senin paranı bee 😄 sözleşme senet imzalatsaydın.
Adres ver çökelim knk işte kimsede kalmasın isterken yüzü varsa vermiyorsa büyük yuzsüzlük eder.
Dediği tarihte ödemediyse bu senin değil onun ayıbı. Yine de söylerken gerileceksen söylerken ihtiyacım oldu normalde söylemem ama gerekiyor vs gibi cümleler kullan.
söyle versin sonra unuttum ayakalrın agider vermez filan
İhtiyacın olduğunu söyle ve al bence senin paran sonuçta borç oldugunuda söylemis
Kesinlikle aramalısın. Para kolay kazanılmıyor.
Veripte kotu olacagina vermeyipte kotu olacaksin
İstemelisin istenmeli istemeliyiz
Vermiyorsa iste
Avukata ver...
Her türlü tahsilat işi yapılır 😂
Sor bence. paraları indiragandi mi yaptın de
Geç bile kaldın tabiki kibarca iste
Evet son derece haklısın
Paraya ihtiyacın olduğunu söyle heralde anlar.
Ne hikmetse arkadaşın olasım geldi bir an
Ne kadar yüklü derken
kotu sen olursun suveyda
Bu yüzden diyorum bono düzenleyin.
Tabiki iste borç denilince 5 tl olsada alınır
Bence zamanı geldi.
İsteme
Bence istemelisin.
Evet
iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?