Aile & Toplum Sigara alkol kullaniyomusunuz? Ne sıklıkla? Fesat___Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bunların dışında ne içiyorsunuz Metin abi Meryem abla 💋💕😈 Sigara alkol kullaniyomusunuz? Ne sıklıkla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. Sigara her zaman alkol ise arada sırada uğrar. 0 0 Yorumla
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı. Hayır. Kafayı bulmak, keyif almak için alkole, stres atmak için nikotine ihtiyaç yok. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. En fazla bir 🍺 0 0 Yorumla
TaRıK0724 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Sigara 🚬 içmedin hiç hayatımda içmemde alkol 🍷 arada ortamına göre 0 0 Yorumla
MrPilot_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İkisini kullanmıyorum. Arada puro içiyorum 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. İkisininde kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alkol mekana gidersem sigara her gün 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sigara hiç kullanmadım. Alkol de bırakalı çok oldu 0 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Merhaba , hayır. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sigara her zaman alkol ise arada sırada uğrar.
Hayır. Kafayı bulmak, keyif almak için alkole, stres atmak için nikotine ihtiyaç yok.
En fazla bir 🍺
Sigara 🚬 içmedin hiç hayatımda içmemde alkol 🍷 arada ortamına göre
İkisini kullanmıyorum. Arada puro içiyorum
İkisininde kullanmıyorum
Alkol mekana gidersem sigara her gün
ikisini de içmiyorum
Hiç birini kullanmıyorum
Hicbisey kullanmıyorum
Sigara hiç kullanmadım. Alkol de bırakalı çok oldu
Kullanmadm
Hergun
Noldu harmanamı taktın