mısır şeriatında ölen karınız ile 6 saat boyunca sevişebilirsiniz deniyor ve bu yasal bir durum. bu konu hakkındaki küfürlerinizi alabilirmiyim :)
Cevabın nedir?
+1 yılSıvit cizıs!!!
Biliyorum bunu. Sapıklığın daniskası. Hayat arkadaşın ölüyor, sen hala "nasıl değerlendirebiliriz" peşindesin...
İnsanın ruhsuz olması lazım. Demek ki bunlar karıları öldüğünde hiç üzülmüyor, göz yaşı dökmüyorlar. Direkt s*kmeyi düşünüyorlar. İşte kadına verilen değer!
O ülkeye şeriat gelsin isteyen kızlar umarım bu tarz konuları okuyorlardır. Alın görün sizin istediğiniz toplum yapısını. Şeriat gelirse ne hallere düşeceksiniz okuyun!13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş, en basitinden telefonun, bilgisayarın, hatta tv kumandan bozulunca bile üzülüyorsun. Bir insan karısı ölünce nasıl üzülmez yahu... Evcil hayvanımız bile ölünce yas tutarız. Nasıl bir insanlıktan çıkmışlık bu...
mısır şeriatı yoktur islam şeriatı vardır sende azıcık islamı bilmiş olsan islamda hanımı kendisinden önce vefat edince nikah düşer, erkek mahrem yerlerina bakamaz dokunamaz. islamda şeriatta kaide budur. ama sen ve senin zihniyetin islamı yere düşürmek onun izzetini azaltmak için bahane aradığınız için bunları görüyor yayıyorsunuz
214 Yorumla- +1 yıl
dostum ben mısır şeriatı derken mısırdaki şeriat yönetiminin bu gibi sapkınlıklara olanak sunmasından bahsediyorum. benim islam bilgim fazlasıyla iyidir. islamı yere düşürmek diyorsun ama bu gibi olayları övecek de değiliz ve bu gibi olaylar islamın içinde şeriat adı altında olan olaylar.
- +1 yıl
senin burada bu başlığı atman islamın yere düşmesine insanların burdaki avamın islamı yanlış tanımasına sebep. sen bunu kendi çevrende anlayacak kişilere anlatırsın islam şeriat bu değil diye burada yazdığın zaman açıklamada yapmamışsın görüldüğü gibi yanlış anlaşılır. zaten hariciler bu ışid belası yüzünden islam şeriat hilafet kavramları yeterince zedelendi. ben öv demiyorum sana bunun şeriat olmadığından bahsedebilirsin ama burada konu açmanın manası ne onu srouyorum sana. ha soru sorarlar sende şeriat islam bu değil dersin
- +1 yıl
ışid müslüman değil tamam, bu nekrofili insanlarda müslüman değil, alevilerde gerçek müslüman değil, afrikada şeriat adı altında kadın sünneti yapanlarda müslüman değil, iran ve ırak da cami bombalayan insanlarda müslüman değil diyelim adamım madem tartışmak istiyorsun nerde bu gerçek müslüman ya da özellikleri nelerdir
- +1 yıl
özellikleri rasullah efendimizin özellikleri bunların olmaması tamamen dinin bittiği anlamına mı gelir. acizhane bişeyler yaşayanlar bildiklerini yaşayanlar günahlardan haramlardan kaçan ehlisünnet itikadındaki gerçek müslümanlar. sen kötüleri örnek vererek bunlar değil diye islam bitti mi demek. hata varsa bu müslümanların hatası Allah affetsin ahir zamandayız ama elhamdulillah o asrı saadeti yaşayan yaşayama çalışan insanlar var
- +1 yıl
tamam sorun ne o zaman? bakmışsındır o Kuranı azimüşşanda böyle bu sapık zihniyete yer yok. ben müslüman ol adam gibi yaşada seni örnek alalım dedim ateistsen neyini örnek alıyım? ben burada yaptığın yanlışı düzeltmek için geldim zaten ne olduğunda ortaya çıktı islam şeriat bu değil buna yer yok dediğim gibi şeriatta evli olsa çiftler hanım vefat edince nikah düşer dokunamaz bakamaz bile.
İslam diniyle alakası bile yok. Nekrofiliyi geçtim eş cinselliğin vs yeri yok dinimizde. Soruyu soran arkadaş şeriatı kötülemek için böyle bir soru yöneltmiş ama boş :) Başka yerden yakalamaya çalış tutturursun belki.
11 Yorumla
+1 yılAy kadınları sünnet etme vakasından sonra bir de bu mu var. Dicek çok küfür var da hesabımın kapanmasını istemiyorum iki yıl emek verdim :D
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
36Cevap
olan dirisini zaten rahat özgür bırakmıyorlar şeriat kanunları falan bari kadınları ölürken rahat bıraksınlar *mk:)) bizim kadınlarımız islam ülkeleri içerisinden en demokratik haklara sahip olduklarını unutmamalı ve sahip çıkmalıdırlar.
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç ve saçma bir yasa fakat Nekrofili diye bir fetişt dalı var bunu şeriat veya başka hiç bir şeyle alakası yok.
Psikolojik bir problem dünyanın bir çok insanında var, yani ölü fetişti , ölü birisiyle seks yapmak.. Ayak fetişti gibi bir şey.
Bir çok katili cinayet sebebine sürükleyen bir fetiş, boyutu artarsa öldürüp seks yapıyor.
Belkide ülkede çok fazla Nekrofili fetişti olduğu için bu yasayı getirmişlerdir. :)10 Yorumla6 saat değilde ölen kişinin kendi imkanlarıyla bedenini muhafaza altına alıp 7 yıl bu cinsel sapkınlığı devam ettiren var
14 Yorumladini baskılar yüzünden insanlar ne yapacağını şaşırmış gerçekten bildiğin hastalık sapıklık bu.
22 Yorumla- 20 Yorumla
Doğu tarafinda 8 yasindaki kiz 50 yasinda biriyle evlendirildi ve kiz cinsel bolgesindeki kanamadan dolayi öldü, insanlar çok tuhaf gerçekten
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Eger onlar insansa biz neyiz.
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılislam şeriatında da 4 kadın ile evlene bilirsiniz deniyor. bu konu hakkında bana olan küfürlerinizi alabilirmiyim.
11 Yorumla
+1 yılohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
20 Yorumla
+1 yılMısırda Eskiden Mumyalama vardı YAw Hiç MUM Yalanır mı? :ADASDASFsadasd sds
27 Yorumla- +1 yıl
https://inciswf.com/olumvallacokkomik.swf çok üst düzey bir espri :)
- +1 yıl
Eİc ver o zaman topuğuna sıkarım yoksa :DSADSDS
- +1 yıl
bititn sen mekan ver kedimle geliyoz :DASDSAFSAD
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasil bir sapilliktir yaaa kus beyinliler goril kafalilar... mezarliklara mi dadandilar bu sefer iiiiyyyy
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhhahha
+1 yılmidesi kaldırıyorsa mezarda bile zükebilir bana ne sanki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kişi parafili ise ve başlıktada belirttiğin gibi parafililikten biri olan nekrofilk söz konusu ise saygı duyarm bn de bir parafiliyim ama cinsel sado mazoluk var sadece.. *_*
00 Yorumla
+1 yıldemek ki mısırda ölmicez hacı ölüyü bile götürüyorlar anası satayım :D
10 YorumlaOMG! O. o bunlara hakaret etsek az kalir. Onun icin ellerimi yormicam :D ustelik herseyi geciyorum oluyu skmk nedir insan korkar :D
10 Yorumlabu islam dini bir harika dostum :) nekrofılı var pedofili var hayvan tecavuzu var her sey var bu dınde
218 Yorumla- +1 yıl
Bunun islamla ilgilisi yok o insanların sapıklığı dinde böyle birşey yok hesabını allaha verirler
- +1 yıl
Ya kardeşim islama leke sürmek bu kadar kolay olamamalı IŞİD de müslüman.. her insam müslüman olabilir ama her müslüman insan olacak diye birşey yok islama bağdaştırmak yanlış bence.. Insanlar sapıtabiliyor
- +1 yıl
Tamam olabilir müslüman sapıtmış olabilir ama bunu islamın sapıklığı olarak göstermek ne kadar doğru sence?
- +1 yıl
Kusura bakma da benim okuduğum kur'an da ölüyle sevişmek gibi bir saçmalık yok
- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Çok merak ettiysen inanmam
- +1 yıl
Haksızmıyım @disloyal
- +1 yıl
Hz. Musa'nın asasının Allahin mucizesiyle ejderhaya dönüşmesinin ejdarhalara inanmayla ne alakası var anlamadım ortada gezen alev püskürten ejderha var zannediyorsun herhalde
- +1 yıl
Ejderhalar var diye ayet yoktur diye biliyorum. Kesinlikle yoktur demek haddim değil. Sadece hz. Musa'nın asasının ejderhaya dönüştüğü geçer senin dediğin gibi bir ayet duymadım
- +1 yıl
Tamamen saçmalık aç bak araf suresinde geçiyor sadece ve o da hz. Musa'nın asasının ejderhaya dönüştüğünü buyurur ne yapacaktı o günden bu güne sen inan diye bekleyecekmiydi.. başka hiçbir yerde geçmez ejderha
adamlarda abazalık tavan yapmış ölüsünü dirisini... tövbe yarabbim tövbe
20 Yorumla
+1 yılpeki bu ölen erkekler içinde geçerli mi? O. o
21 YorumlaKüfürlerim bana kalsın :)) saçmalığa bak
28 YorumlaAma haksızlık :) adam öldüğünde kadın nasıl 6 saat boyunca sewişebilcek? mümkün değil yani.
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılulan biz canlısıyla sevişemiyoruz adamlara bak ya :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO anda onu düşünen adamda zaten vardır bir bozukluk nette bir tane görmüştüm nekrofili p*rnosu görmez olaydım ağzım açık kaldı
00 Yorumla bu nası bir zevktir ya ölü ile seks yapmak. kokuşmuş çürümüş cesetle ilişkiye girmek anca neyse boşver.
00 Yorumla
+1 yılBu öncelikle İslam ahlakına aykırıdır. Nekrofili sapıklıktır.
10 Yorumla
+1 yılNekrofil egemen bagış.
12 Yorumla- +1 yıl
. d
Gizli Üye(30-35)+1 yıltövbe tövbe sapık herifler pislikler kocalarıda ölünce karıları mı onlarla sevişiyor gerçejten iğrenç
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama eşleri maşallah ölü demiyor götürüyor desene sen şuna
Cevap sahibi+1 yılbence saçmalık benim düşüncem bunu
+1 yılSoğumadan s...
6 saat ne ya :)31 YorumlaKAdın zaten Ölmüş Bidaha Öldürmeye gerek yok :DDSDASDSa
00 Yorumla
+1 yılohaa yani ohaa , soyleyecek sozum yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. o haber asparagas. trt zamanında açıkladı da pek izleyen olmadı sanırım.
18 Yorumla- +1 yıl
trt mi açikladi verdiğim her trt katki payi zehir ile zikkim olsun
Mısır şeriatı diye bişey yok yasal bir kanunları diyelim sövsek az neyse.
00 Yorumla
+1 yılHastalıklı beyinler...
20 YorumlaKüfürlerime yazık olur...
10 Yorumla
+1 yılmısır şeriatı ne ya şeriat bir tane olur
01 Yorumla
+1 yılEvrimlerini tamamlayamayan zavalli yaratiklar
10 Yorumla
+1 yılOha ya çağ dışı insanlar bunlar
20 YorumlaNefes alsin yeter ama nefes almiyorsa olmaz
30 Yorumlazaman ayırıp kafa patlatmaya değmez
10 Yorumla