Çok teşekkür ederim sistem hata vermişti yazılı reçete yazdılar erecete yerine o da onaylanması 1 gün sürer dediler onaylanmadı 3 gündür araya hafta sonu girdi derken reçete geçersiz sayıldı şimdi tekrar yazdırmaya gidiyorum moral 0 ne diyeyim ki. Tekrar sağ olun
Bu tip söylemler bi tek bana etki etmiyor bi keresinde boğazım ağrıyodu sarımsak ye geçer dediler o bi diş sarımsağı yiyene kadar öldüm öldüm dirildim ama sonuç; elde var sıfır
Bak burada benden başka kimse yardimci olamaz sana boswer kendin ameliyat la falan ugrasma ustun basin kan falan iyy sen alci beton tugla ne bulursan bogazina tika bu sayede hem sonsuza dek uyursun 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
şu an tam olduğun gibiyim sabah hastaneye gideceğim otobüs çilesi vs düşününce uyuyamadım yer bulmak binebilmek bile büyük bir marifet
geçmişler olsunn🌸
Çok teşekkür ederim sistem hata vermişti yazılı reçete yazdılar erecete yerine o da onaylanması 1 gün sürer dediler onaylanmadı 3 gündür araya hafta sonu girdi derken reçete geçersiz sayıldı şimdi tekrar yazdırmaya gidiyorum moral 0 ne diyeyim ki. Tekrar sağ olun
geçmiş olsun moralinizi bozmayın 🌸
Ah be keşke sağ olun tekrar iyi geceler dilerim
iyi geceler 🌸
dolabımdaki karpuz bana sırıtıyor birazdan gömücem onu :D
göm benim içinde göm afiyet olsun şimdiden
hay hay
Uyku mu? Kelime tanımını bilmiyorum son zamanlarda..
Bi şeye mi üzgünsünüz yoksa başak şeyler mi
Herkesin bir hikayesi var
iyi kötü var herkesin takma kardeşim sal gitsin be
Yok be kabullenip yaşamayı öğrendik kardeşim sorun yok
sorun yoksa devam🫠
Kahve sigara müzik devam 🙃
Ayrılmaz 3 lü✌🏻✌🏻
Kesinlikle ✌🏻
Uyuyamiyorum sıkılıyorum epey
bende!!
Uyuyamıyoruuuuum
bu ben✌🏻
Şaftım kaydı mahallede bekçilerle gözgöze gelince gbtye bakıyorlar gözlerimden dolayı
benim gözler olmuş kaç çanağı zaten bir yanıyo anlatamam ama uykuda tık yok daha
Kristallenmiş gözlerim benimde biri puf yapsa kırılacak gııı
aynı şekil ya
Ben gideyim bir ormana temiz hava koşusu yapayım
bu saate mi gı
Nörüyüm qı
Ayran ic doğal uyku ilaci 😅
Varya bana hiç öyle şeyler etki etmiyor getir 10 kutu içiyim yine tık yok
Valla ben ayran icip YouTube dan yağmur sesi acip uyuyom on numara oluyo
Bu tip söylemler bi tek bana etki etmiyor bi keresinde boğazım ağrıyodu sarımsak ye geçer dediler o bi diş sarımsağı yiyene kadar öldüm öldüm dirildim ama sonuç; elde var sıfır
Bogaz agrisi sarimsakla ne alakasi var kim dedi sana onu 🤣
bilmiyorum da acemiliğime veriyorum ama sirke falan onlarıda denedim yok yaramıyo sanırım boğazımda kurşun geçirmez yelek var 😀
İlik balli süt dediler mi peki
demediler ama baldan nefret ederim🫠🫠
Beton falan dök bogazina toptan kurtul ne uğraşıyorsun 😅
yok yakında ben kendim bıçakla alıcam yerinden kendi kendimi ameliyat edicem boğazım antibiyotik diyo başka bi şey demiyor😄
Bak burada benden başka kimse yardimci olamaz sana boswer kendin ameliyat la falan ugrasma ustun basin kan falan iyy sen alci beton tugla ne bulursan bogazina tika bu sayede hem sonsuza dek uyursun 😅
cenazeme gelin ama unutmayın 😄
Yakinsa çelenk bile yaptirabilirim hic sorun değil
Yok sabaha kadar buradayız
Uyumadım
bende!!
Hayırrrr
bende hayırrr
Napıyosun sen neden uyumadın
Uyudum uyandım şimdi de öylece bekliyorum ☺☺
bu durum uyuyamamaktan daha kötü olsa gerek🫠
Evet şu an sarhoş gibiyim
uyumayı deneyin☺️