Merhaba hayırlı geceler. Ben 22 yaşındayım üniversite mezunuyum ve bir evin bir evladıyım. Annem akrabalarına çok düşkün babam ise annemin yanında pasif karekterde bir adamdır. Annemin ailesine düşkünlüğü bize zarar verebilecek noktadır. Öyle ki amca ogullarında ve kardeslerinde yasa dışı meseleler vardır ve bu noktada benimde onlara çanak tutmam takip etmem gözetmem konusunda oldukça baskıcı yapmadığım zamanda da küfürlerle hakaretlerle gerek psikolojik gerekse fiziksel şiddetle karşılaşmaktayım. Aynı pisliğin içine bende düşmekten korkuyorum. Bu yüzden Son günlerde ailemden uzakta kendime bir düzen kurmak istiyorum fakat ana baba hakkı söz konusu olunca tereddüt ediyorum. Sorum şudur ben bugüne kadar yaşadığım herşeye tövbe edip kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum ailemin yanında olmadan uzaktan uzağa ilişkilerini yürütmek istiyorum ahirette bu tercihim için yargılanır anne ve babamın hakkına girmiş olur muyum? Sizce ne yapmalıyım?
Ayrıca 7 yıldır aynı kişiyle evlenme niyetimi dile getirmeme rağmen buna da karşı çıkıyorlar o kişiyle eylül ayında evlenmeyi düşünüyoruz nikahtan sonra ellerini öpüp rıza alsak olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer