Arkadaşlar sizce bu olayda psikolojisi bozuk olan kim?

Annemle babamdan örnek vereceğim yan komşu bir yerlerini yaptırıyor adam yeni taşınacak yanda ustalar var tak tak tak vuruyor annem de babama dedi ki git onlara söyle burayı delecekler düzgün çalışsınlar babam da dedi ki yere vuruyor onlar bir şey olmaz sonra adam burdu vurdu bizim banyonun fayans aşağı indi annem çıldırdı ben sana demedim mi git söyle diye bir gün olsun beni dinle bilmem ne ağlayacaktı nerdeyse onlara söyle çabuk yapsınlar bunu bu neyin nesiydi o kadar söylendi söylemdi ki babam da gidio dedi hocam gel yaptığına bak diye adam geldi balto annem hala konuşuyor düzgün çalışın bir yeri yapıyorsunuz diğer yeri kırıyorsunuz böyle iş olmaz felan filan baya baya söylendi babama da evde bir ton söylendi bir kere olsun benim dediğimi yap bir kere ya bir kere ağlayacak nerdeyse babam da diyor tamam adamlar geldi yaptı ama babam herşeye tamam diyor annem yine patladı tamam tamam bilmem ne seni tanıdığım güne lanet olsun dedi sizce bu olayda kimin psikolojisi bozuk annemin mi yoksa kimseye bir şey diyemeyen babamın mı onu zorlayan annemin mi yoksa haklılar mı

Arkadaşlar sizce bu olayda psikolojisi bozuk olan kim?