Güncellemeler
+1 yıl
Bana bildiğiniz deli muammelesi yapıyorsunuz ama ben hep hayal kurdum ben bu adama 6 yılımı verdim 6 yıl boynuzlarım saya saya sustum sizde benim boşa geçen 6 yılımı düşünüp empati kurun.
Beni kocam olacak adam boynuzladı ama çok seviyorum bırakamam 1 ay sonra düğün var :(? Onu bırakamam ben onun namusu karışı olacağım tapusu gibi insanlara Evlilik cüzdanımı göstereceğim o kadınlar iki günlük Metres olarak kalacaklar beni boşayamayacak Değerlisi olarak kalacağım heves onlar:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başlığı okudum, sakat herhalde diye düşündüm, açıklamaları okudum, herhaldeyi atarak düşündüm. d, sonra güncellemeyi okudum, direkt taze katkısız bir mal/sal4ak/canım olduğunu düşünüyorum
İnsta biyosuna, 'sizinle eğlendi benimle evlendi' de yazarsın sen. Neyse herkes halinden memnunsa bizlik bir durum yok.
6 yılımı verdim o Adama siz bana unut diyorsunuz öl der gibi öl diyin daha kolay ben o gelinliği giymeyi onların Ailesine gelin gitmeyi Acı kahveyi içirmeyi bile hayal ettim
Ee taam da bize ne ki abla? Madem kendi içinde hallettiysen durumu, başa gelen çekilir.
Valla belli olmaz heves olarak kalirlar mi devam mi ederler alttan. Evlenmeden yapan evlenince de yapar
Evlenmeden yapan evlendikten sonrada yapar çok ağlarsın...
Bana bildiğiniz deli muammelesi yapıyorsunuz ama ben hep hayal kurdum ben bu adama 6 yılımı verdim 6 yıl boynuzlarım saya saya sustum sizde benim boşa geçen 6 yılımı düşünüp empati kurun.
Evet 6yil önce yapman gerekeni şimdi yap ayrıl...
Iyiyim bundan sonra paylaşmaya devam et onu ortak kullanacaksın
Psikiyatri bölümünden randevu alıyorsun, acil
6 yılımı verdim o Adama siz bana unut diyorsunuz öl der gibi öl diyin daha kolay ben o gelinliği giymeyi onların Ailesine gelin gitmeyi Acı kahveyi içirmeyi bile hayal ettim
Yavrum senin acı çekiyor olmandan daha normal bir şey yok şu an. Ama hayallerini bir kenara koyup gerçeklerle yüzleşmen gerek. Şu an çektiğin acının mislini çekersin evlenince.
O yüzden bir terapistle konuş ki şu süreci doğru yönet.
Kimse burada senin mutluluğunu engellemeye çalışmaz, kime ne... mantıklı hareket et
o zaman boynuz koleksiyonucusu olmaya bak
empati kurduk işte. evlen ama boynuz koleksiyonuculuğuna da hazır ol.
Kurmadın yaşamadığın İÇİN daha çok yargılamak istedin :)
bacım, sana şöyle böyle yap demedik. başına geleceği söyledik. ha evlen bence. çünkü sen zaten kabullenmişsin.
:) ama başkası ile olmuş. heves ya da metres :)
Yapma bunu kendine ağlarsın pisman olursun
Saka mısın istersen 20 yıl olsun ne fark eder ne fark eder dar kafalı olma senin gözün kör olmuş biri açması yardım etmesi sana sen iyi değilsin gercekleri göremiyon biran önce kendine gel ve kurtul bu takıntından sana benden tavsiye cok üzülürsün o evlilikde mutlu olamicaksin istediğini yap huylu huyundan vazgecmez, hayatını karartma bundan belkit 10 yil sonra keske evlenmeseydim diceksin ama sen bilirsin kendi düşen ağlamaz
Aynen canım aynen
Kötü
Ayrıl
Bise olmaz