Gerçekten çevrem olsun istiyorum insanlarla çok samimi olabilen biri değilim ama bunu değiştirmek istiyorum lütfen tavsiye verin
Çevre yapmak istiyorum, bunun için neler önerirsiniz?

Gerçekten çevrem olsun istiyorum insanlarla çok samimi olabilen biri değilim ama bunu değiştirmek istiyorum lütfen tavsiye verin
İnsanlara tebessüm et tanıdık tanımadık farketmez grupça yapılan aktivitelere katılım göster kendinden emin özgüvenli dur ve insanlara selam vermeyi ihmal etme çevren kendiliğinden oluşur. ekstra sen olmayan hareketler sergileyip insanlara çok ilgi gösterirsen çıkarcı , samimiyetsiz insanları hayatına çekme ihtimalin var o yüzden kendinden ödün vermeden dediğim şeyleri uygula sana uygun insanlar karşına çıkacaktır zaten. Bol şans 😊😇
Çok teşekkür ederim ☺️ zaten biraz soğuk bı yapım var hemen samimi olamıyorum inşallah yapabilirim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Spor salonlari yabanci dil kurslari resim muzik kurslari. Ve eger asiri sosyallesmeyi kaldirabileceksen ve hizlandirilmis sosyallesme istersen de dans kurslari.
Birseylere odaklan mesela kitap okuyanlara onlarla konus kitap isimleri falan böyle böyle olur mesela erkekler araba takip ederler çok çabuk birisiyle tanışirlar
Kaliteli bir yanlızlık samimiyetsiz kalabalıktan iyidir çokta takılma çevre edinme meselesine naçizane fikrim
Yaşın kaç
Eğitimin nedir
İşin nedir
Nasıl tipler olsun istiyorsun çevrende
Ortamlara gir arkadaş edin ama en önemlisi kendini korumasını bil
İkili ilişkilerde iyi olmak adına sana zarar vermeyecek insanlarla konuşabilirsin
insanlarla samimi olamazsın
anca çıkar ilişkisi kurarsın!
Kuzenin falan varsa onunla takıl onun takıldığı kişilerle falan takılmaya başlayabilirsin, ama sosyal medyayı önermiyorum. O şekilde daha çok içe kapanık sadece telefon üzeri sosyal olursun.
İnsanlar degisik hic bi fikrim yok işine odaklan dürüst ol dogru yoldaysan dogrular seni bulur menfaat hersey olmus cok kafa takma👍🌼
Bende aynı durumdayım sosyal medyadan tanışmak istediğimde öcü gibi davranilidigindan arkadaş edinemedim. İstersen tanışabiliriz.
Ne işin varki çevreyle? İnsanlar çıkarci insanlar yalaka olmuş. Bırak kendi haline kendini. İşine gucune hayatına bak. kitap oku filmizle spor yap. Çevre yapim diye yolami çıkılır?
Emin ol aynı durumu bende yaşıyorum. Nerede yaşıyosun. Bence kurslara filan kaydol orada tanışırsın
Yeni kurslara gidebilirsin
Halk eğitim kurslarına git
Önüne gelen ile sohbet et tanış şakalaş
Para öneririm tabii ki de
Sürekli ortamlara gir
Gel beraber bulalım yöntemi ben de aynı şeyi istiyorum
Bende öyleyim ya hiç arkadaşım yok
Sıcak kanlı olursan çevren kendiliğinden olur
Sakın işte şöyle yapsam yalnış anlar düşüncesine girme herkesle gül eğlen takma birșeyi ama etrafında sahte insanlar da olur
Alışkınım sahte insanlara uzun zamandır yalnızım herkesten uzaklaşmıştım şimdi tekrar sosyal olmak istiyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş