Aile & Toplum Sıcaklardan kimler şikayetçi? SarahFortune Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ara sıra rüzgar esip yağmur yağmasa yazdan ümidimi keserdim. Kış gelsin 😔*Bir önceki soruma da bakar mısınız? 🧡 Sıcaklardan kimler şikayetçi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bende sıcağı sevmiyorum 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sıcakları hiç sevmiyorum resmen nefes alamıyoruz 2 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Theodore Bagwell 👌 kendini sevdiren pislik 😅 1 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Şikayet ne kelime uyyamiyoruz 1 4 Yorumla SarahFortune +1 yıl Ben de öylee. Sabah 7 de kalkması var bir de.. Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Ayne hiç sorma bu setede sabahliyoruz 🤣 Yorumla SarahFortune +1 yıl Benim durumum o kadar da vasat değil en azından 😂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Biliyorum filim falan takılıyorsun geçen bakmadigin filim kalmamıs🤣 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Buralar fena değil be kral 1 12 Yorumla SarahFortune +1 yıl İsveç norveç finlandiya rusya? Neresi oralar? Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Gülümsetti :) Mekân ismi vermeyeceğim ama deniz kenarı bşr yer, Türkiye sınırları içerisinde. Yorumla SarahFortune +1 yıl Ben bildiğim yere gitmeyi planlıyorum o zaman. Greenland e biletler ne kadar acaba Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Greenland'e gidebiliyorsan bilet fiyatı dert etmen gereken son konu bence. Sana iki bilet ısmarlarım benim yerime de git. Yorumla SarahFortune +1 yıl Sözünü aldım. Yanıma arkadaş bulursam hatırlatırımm Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Söz senettir. Ben arkadaş da bulurum sana. Varınca ilk yemeğiniz de benden. Yorumla SarahFortune +1 yıl Yok yokk abartmayalım Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Ohh... Ben de düşünüyordum nasıl ödeyeceğim o kadar kredi borcunu diye. Teşekkür ettim. Yorumla SarahFortune +1 yıl Bunlar şaka tabiki de sen yine de tutamayacağın sözler verme. Ben bu konularda ciddi olurum Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Sen ciddi olursan ben de ciddileşirim kral :) Yemek işini unutalım ama biletin benden. Yorumla SarahFortune +1 yıl Hayır tabiki hayatta kabul etmem. Tavsiye olsun diye söylemiştimm Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Orası senin bileceğin iş. Tatlısın bu arada. Hadi iyi geceler. Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim karakterdir T'Bag 1 1 Yorumla SarahFortune +1 yıl Severizz Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tüm bölümlerini izledin mi? 1 14 Yorumla SarahFortune +1 yıl Kaç kere bitirdin diye sor 😅 Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Ooo sende bendensin. Hayranın kimm TBag mi? Ben Sucre ciydim😀 Yorumla SarahFortune +1 yıl Şeker reis iyidir ama Scofield ve Tbag fav Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Daha onun gibisi gelmedi. Hapishane film ve dizilerini cok severim ben Yorumla SarahFortune +1 yıl Ben de çok seviyorum. Mafya dizi filmleri de çok güzel oluyor Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Ezel izledin mi? Yorumla SarahFortune +1 yıl Evet tabiki. Severek izlediğim tek türk dizisi. Kendimi ramiz dayı zannediyorum bazen canım sıkıldıkça da kesitlerini izliyorum. Yorumla Dubaiprensi +1 yıl :))) kurtlar vadisinin 97 bölümünü de öneririm eğer yoksa sende Yorumla SarahFortune +1 yıl Onu da bir ara izlerim. Yani ben yeni şeyler izlemekte zorluk çekiyorum, kolay kolay izleyesim gelmiyor. Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Cok baska bir tat alacaksın. Madem seviyorsun iyi gelecektir sana/) Yorumla SarahFortune +1 yıl Denerim yakında Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Pişman olmazsın. Baska neler yaparsın Yorumla SarahFortune +1 yıl İş güç bol bol Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Neyle alakalı? Konuşmaya çabaliyorum, ister buradan ister yazarsın:) Yorumla
efixcn Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl iyi geceler birkaç görüşünü okudum xperimden dolayı mesaj atamadım ama çok duygusal bir insan değilsen senden bi konuda fikir alabilir miyim? 0 1 Yorumla SarahFortune +1 yıl Çok duygusal ve bir o kadar da duygusuzum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende sıcağı sevmiyorum
sıcakları hiç sevmiyorum resmen nefes alamıyoruz
Theodore Bagwell 👌 kendini sevdiren pislik 😅
Şikayet ne kelime uyyamiyoruz
Ben de öylee. Sabah 7 de kalkması var bir de..
Ayne hiç sorma bu setede sabahliyoruz 🤣
Benim durumum o kadar da vasat değil en azından 😂
Biliyorum filim falan takılıyorsun geçen bakmadigin filim kalmamıs🤣
Buralar fena değil be kral
İsveç norveç finlandiya rusya? Neresi oralar?
Gülümsetti :) Mekân ismi vermeyeceğim ama deniz kenarı bşr yer, Türkiye sınırları içerisinde.
Ben bildiğim yere gitmeyi planlıyorum o zaman. Greenland e biletler ne kadar acaba
Greenland'e gidebiliyorsan bilet fiyatı dert etmen gereken son konu bence. Sana iki bilet ısmarlarım benim yerime de git.
Sözünü aldım. Yanıma arkadaş bulursam hatırlatırımm
Söz senettir. Ben arkadaş da bulurum sana. Varınca ilk yemeğiniz de benden.
Yok yokk abartmayalım
Ohh... Ben de düşünüyordum nasıl ödeyeceğim o kadar kredi borcunu diye. Teşekkür ettim.
Bunlar şaka tabiki de sen yine de tutamayacağın sözler verme. Ben bu konularda ciddi olurum
Sen ciddi olursan ben de ciddileşirim kral :) Yemek işini unutalım ama biletin benden.
Hayır tabiki hayatta kabul etmem. Tavsiye olsun diye söylemiştimm
Orası senin bileceğin iş. Tatlısın bu arada. Hadi iyi geceler.
En sevdiğim karakterdir T'Bag
Severizz
Tüm bölümlerini izledin mi?
Kaç kere bitirdin diye sor 😅
Ooo sende bendensin. Hayranın kimm TBag mi? Ben Sucre ciydim😀
Şeker reis iyidir ama Scofield ve Tbag fav
Daha onun gibisi gelmedi. Hapishane film ve dizilerini cok severim ben
Ben de çok seviyorum. Mafya dizi filmleri de çok güzel oluyor
Ezel izledin mi?
Evet tabiki. Severek izlediğim tek türk dizisi. Kendimi ramiz dayı zannediyorum bazen canım sıkıldıkça da kesitlerini izliyorum.
:))) kurtlar vadisinin 97 bölümünü de öneririm eğer yoksa sende
Onu da bir ara izlerim. Yani ben yeni şeyler izlemekte zorluk çekiyorum, kolay kolay izleyesim gelmiyor.
Cok baska bir tat alacaksın. Madem seviyorsun iyi gelecektir sana/)
Denerim yakında
Pişman olmazsın. Baska neler yaparsın
İş güç bol bol
Neyle alakalı? Konuşmaya çabaliyorum, ister buradan ister yazarsın:)
iyi geceler birkaç görüşünü okudum xperimden dolayı mesaj atamadım ama çok duygusal bir insan değilsen senden bi konuda fikir alabilir miyim?
Çok duygusal ve bir o kadar da duygusuzum
Normal