Şerefsiz arkadaştan kurtulmak annemle görüsememesi için heryerden engelledim bende onun sırını biliyorum ailesi ona kızmıyor?

Şimdi arkadaşlar benim eskiden bir arkadaşım vardı bu arkadaş benim hoşlandığım ve sevgili olduğum herkesi biliyordu sonra bu canım biz küstük sonra ben buna Snapchatden nasılsın dedim keşke demeseydim bana dediki şimdi mi aklın başına geldi dedi bende benim aklım hep başındaydı dedim sonra işte bu canım saçma şeylerden konuştu işte ne biliyim ben onu satmısımda onun değerini bilememişim falanda sonra ben bunu tabi takmadım ama dedim ki (benim okulda en yakın arkadaşım var ve onu çok seviyorum bu kişi × olsun) işte dedim ki × kişisine yalan şeyler söyleme benim hakkımda dedim × kişisi inanmıyor ama kalbi kırılıyor dedim (bu canım eski arkadasım × kişisine işte seni sevmiyor sana değer vermiyor demiş × ona inanmamış ama yinede üzülmüş sonra bu dedikleri kullagıma gelince bende bu canım küstüm ve × kişisini ona karşı uyardım) arkadaşlar bu kıztam bir pick me hocalırı güldürüp popüler öğrenci olmak için 15 temmuzda ne yaşandığını bilmiyorum dedi sonra güldü falan bende hocalara dedim hocam biliyor sadece sizin gözünüze girmeye çalısıyor dedim hocada bana da öyle geliyor dedi arkadaşlar aslında bu olaya fazla takılmazsım ama bu kişi her derste bunu yapıyor ve bizim dikkatimizi bozuyor tüm arkadaşlar da rahatsız oluyor hocada işte ben öyle diyince bu canım hicbirşey diyemedi sonra bana yine Snapchatden × kişisi hakkında işte sen × sevmiyorsun onu kullanıyorsun dedi ama arkadaşlar ben hiçbir şeklide × kullanmıyorum sonra ben bu sallağa dedim ki ya sen kimsin de benim arkadasıma karısıyorsun daha dün geldin dedim oda dedi ki ben sen kadar kaşar görmedim sınıfta herkese aşık oluyorsun sevgili oluyorsun dedi halbuki sınıfta bi çocukla ilişki yaşadım oda ona çok aşık olduğum içindi ama bana sınıfın erkekleri yakın davranır arkadaşızdır bazılarıda bana aşık bu yüzden de sanki ben hepsiyle sevgili oluyormuşumda bana öyle diyor sonra diyor ki sen tipsizsin kimse sana bakmaz o yüzden o çocukla sevgili oldun dedi halbuki bu canım sınıfta herkes sana asık oluyor diyor mesajda sonrada kimse sana bakmza diyor yani kendisiyle çelişiyor aptal sonra ben buna dedim ki bana daha önceden kendisinin hep okuldan birisine aşık olduğunu söylemişti bende dedim işte sensin kaşar dedim bunu diyorsun bide gelmiş bana böyle diyorsun dedim sonra gittim anasına mesaj yazdım kızınızdan rahatsız oluyorum diye oda ben ceza veririm dedi sonra bu canım 5 gün telefonuna bakmadı yani çevrim içi değildi işte bugün de bana yazdı annem bana kızmak ki dedi sonra seni sinsi dedi bende dedim ki sinsilikte sana çekmişim dedim oda bana özeniyorsun dimi dedi bende bu sg dedim sonra ben ders çalışıyorum beni rahat bırak dedim oda bana dedi ki hangi sevgilini düsünüyorsun ders çalısırken dedi bende benim sevgilim yok dedim ve dedim ki okulda herkese aşık oluyorsun anana çekmişsin dedim oda kızdı sonra dedim ki benim annem babam belli senin belli mi dedim ve her yerden engelledim annemin telefonundan size sorum şu ailem aşık olduğumu duyarsa beni öldürür bu kız ya söylerse

Şerefsiz arkadaştan kurtulmak annemle görüsememesi için heryerden engelledim bende onun sırını biliyorum ailesi ona kızmıyor?