Şimdi arkadaşlar benim eskiden bir arkadaşım vardı bu arkadaş benim hoşlandığım ve sevgili olduğum herkesi biliyordu sonra bu canım biz küstük sonra ben buna Snapchatden nasılsın dedim keşke demeseydim bana dediki şimdi mi aklın başına geldi dedi bende benim aklım hep başındaydı dedim sonra işte bu canım saçma şeylerden konuştu işte ne biliyim ben onu satmısımda onun değerini bilememişim falanda sonra ben bunu tabi takmadım ama dedim ki (benim okulda en yakın arkadaşım var ve onu çok seviyorum bu kişi × olsun) işte dedim ki × kişisine yalan şeyler söyleme benim hakkımda dedim × kişisi inanmıyor ama kalbi kırılıyor dedim (bu canım eski arkadasım × kişisine işte seni sevmiyor sana değer vermiyor demiş × ona inanmamış ama yinede üzülmüş sonra bu dedikleri kullagıma gelince bende bu canım küstüm ve × kişisini ona karşı uyardım) arkadaşlar bu kıztam bir pick me hocalırı güldürüp popüler öğrenci olmak için 15 temmuzda ne yaşandığını bilmiyorum dedi sonra güldü falan bende hocalara dedim hocam biliyor sadece sizin gözünüze girmeye çalısıyor dedim hocada bana da öyle geliyor dedi arkadaşlar aslında bu olaya fazla takılmazsım ama bu kişi her derste bunu yapıyor ve bizim dikkatimizi bozuyor tüm arkadaşlar da rahatsız oluyor hocada işte ben öyle diyince bu canım hicbirşey diyemedi sonra bana yine Snapchatden × kişisi hakkında işte sen × sevmiyorsun onu kullanıyorsun dedi ama arkadaşlar ben hiçbir şeklide × kullanmıyorum sonra ben bu sallağa dedim ki ya sen kimsin de benim arkadasıma karısıyorsun daha dün geldin dedim oda dedi ki ben sen kadar kaşar görmedim sınıfta herkese aşık oluyorsun sevgili oluyorsun dedi halbuki sınıfta bi çocukla ilişki yaşadım oda ona çok aşık olduğum içindi ama bana sınıfın erkekleri yakın davranır arkadaşızdır bazılarıda bana aşık bu yüzden de sanki ben hepsiyle sevgili oluyormuşumda bana öyle diyor sonra diyor ki sen tipsizsin kimse sana bakmaz o yüzden o çocukla sevgili oldun dedi halbuki bu canım sınıfta herkes sana asık oluyor diyor mesajda sonrada kimse sana bakmza diyor yani kendisiyle çelişiyor aptal sonra ben buna dedim ki bana daha önceden kendisinin hep okuldan birisine aşık olduğunu söylemişti bende dedim işte sensin kaşar dedim bunu diyorsun bide gelmiş bana böyle diyorsun dedim sonra gittim anasına mesaj yazdım kızınızdan rahatsız oluyorum diye oda ben ceza veririm dedi sonra bu canım 5 gün telefonuna bakmadı yani çevrim içi değildi işte bugün de bana yazdı annem bana kızmak ki dedi sonra seni sinsi dedi bende dedim ki sinsilikte sana çekmişim dedim oda bana özeniyorsun dimi dedi bende bu sg dedim sonra ben ders çalışıyorum beni rahat bırak dedim oda bana dedi ki hangi sevgilini düsünüyorsun ders çalısırken dedi bende benim sevgilim yok dedim ve dedim ki okulda herkese aşık oluyorsun anana çekmişsin dedim oda kızdı sonra dedim ki benim annem babam belli senin belli mi dedim ve her yerden engelledim annemin telefonundan size sorum şu ailem aşık olduğumu duyarsa beni öldürür bu kız ya söylerse
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler