Selamlar... Bugün aile hekimim ile çok güzel sohbet ettik, bu soruyu sormak istedim. Baya iltifat etti bana, çok tatlı bir adam, herkese böyle. Böyle doktorları çok seviyorum. 😃
#Eoéa_Eoéa

Selamlar... Bugün aile hekimim ile çok güzel sohbet ettik, bu soruyu sormak istedim. Baya iltifat etti bana, çok tatlı bir adam, herkese böyle. Böyle doktorları çok seviyorum. 😃
#Eoéa_Eoéa
İşim ile ilgili gittim doktora neyse içeri ana baba günü bende bekliyorum kapının orada beni gördü gel dedi bende içerden çıksınlarda ben gireyim diye bekliyorum hemen hemen benim yaşlarda hızlı hızlı hastaya bakıyor baktı yine beni gördü kardeşim akşama kadar beklersin içeri boşalmaz hemen gel dedi iki dk hallettim çıktım
Ne güzel hemen kurtulmuşsun. 😃
En ilginç olanı anlatamam 😅 ama ikinci en ilginç olanı anlatayım.
Rahatsızlığımı anlattıktan sonra birkaç soru sormuştu. Soruları şu an hatırlamıyorum ama ailemde daha önceden birkaç rahatsızlığın olup olmadığını sormuştu, ben de sorduğu bütün sorulara ailemden kimsenin öyle rahatsızlıklar geçirmediğini söylemiştim. En sonunda dedi ki o zaman sana kötü bir haberim var dedi. Ben de korktum tabi doğal olarak. Ne oldu dedim. Verdiğin bu cevaplara göre ailen seni cami avlusunda bulmuş dedi 😂😂😂
Ben önce anlamamıştım ne alaka dedim. Dedi ki bu bahsettiğin şey ırsi bir durum. Yani ailenden birinde mutlaka bulunması gerekiyordu ama sen yok diyorsun dedi 😅
Annen baban leylekler olmasın? 😃
Olabilir 😄 zaten o doktordan sonra adım evlatlığa çıktı, kesin ya leylekler getirdi beni ya da cami avlusunda buldular 😂😂
Yazık olmuş be sanaa lpskspdldpd
Küçüklükten kalma bir anım var, o kadar.
Ama ben sana hastaneyi birbirine katıp, ameliyatlı insanların serumlarıyla kaçtım desem.. 😂 uzun bir hikaye çünkü.
Nee abovvv 😂
Bende diş hekimine gittim, hoş diş hekimleri tıp okumuyorlar ama şöyle bir anım geçmişti, diş hekimi sonrasında yanaklarımı sevmişti, şefkatli bir şekilde dokunmuştu, benim için güzel bir anıydı
Cevap
11Cevap
egolu doktor vardı bir tane
Niyeyse bu aklıma geldi 😂
Ay bu efso sahneydi. 😃
Doktorları sevmiyorum aldmsld korkutucular öyle ilginç bir anım var mı yok mu hiç bilmiyorum aşkım aldmslf
Ben sana iğne yaparım. 🙄
Hiç ilginç doktor anım yok😃
Sadece bir gecelik yatış vermişti doktor onda da yatmadım kaçtım direkt hastaneden
Aramışlardır kız seni. 😃
İyiydim ben ama😃acil hastalara yer verdim sadece 😂
Yaa ne kadar düşüncelisin sen aşk. 😃
😻😄
Ameliyattan sonra hemşire yüzünden ölüyordum az kalsın aspire ederken burnumdaki damarı patlattı 😅
Ay tövbeler tövbesi 😃
Göz doktorum vardı kendisi profesördü. Oturup gelecek planlarım hakkında konuşmuştuk)
3-4 ay sonra ise kendisi vefat etdi (
hiç egolu bir insan değildi, iyi biriydi kısaca
Israrla bakmaması gerektiği yere bakmak istemişti :D
Aile hekimimle çok sohbet ederiz onun ikizi benimde 2 çocuğum var arkadaş gibiyiz herşeyimi bilir nerdeyse
kadın doktorla kötü bir anım var resmen azarladı dua etsin ki hastaydım alttan aldım mecbur
Azarlanmak çok kötü oluyor. :/
yani ne hakla yapıyorlar bunu anlamış değilim doktor sitesindeki o yorumların sahte olduğunu anladım güleryüzlü mükemmel doktormuş peh :D
Yani onlara mecbur da kalıyoruz, anlamakta lazım ama bazı kişiler için haklısın.
Olmadı benim de 🙄
Hastanelerle aram yok
Olmadı ilginç bir şey
muayene olup ertesi gün ameliyat olmam..
burada anlatabileceğim bişey değil maalesef :D :D
klasik doktor işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?