Bazen burada da görüyorum.
Yok öyleydi yok böyleydi.
Tamam abi paran var en zengin sensin tamammmmmm🤣🤣🤣

Bazen burada da görüyorum.
Yok öyleydi yok böyleydi.
Tamam abi paran var en zengin sensin tamammmmmm🤣🤣🤣
Bu dert değildir. İnsan iç güdüsü gereği en güçlü olmaya çalışır ve bunu etrafa göstermeye çalışır. Bu insanlara özgü bir durum değildir, doğa her zaman her canlı en güçlü olmaya çalışır ve en güçlü hayvan her zaman boy gösterir.
Günümüz kapitalist dünyasında gücün sembolü paradır ve parası olan insanlar kendilerini güçlü hissederler. Ve bunu her zaman diğer türdaşlarına göstermeye çalışırlar.
İnsan her ne kadar akıllı bir canlı olsa da her zaman bir hayvan olmaya devam edecek ve onun bu iç güdüleri onu çok uzun yıllar boyunca bırakmayacak.
Bence bu durum tamamiyle medeniyet ve zeka ile alakalı. Isvicrede yaşıyorum burada kimse parasıyla hava atmaz ve attığını da görmedim. Komşumda bmw xdrive 2020 model var. Adamda turkiyedeki şahin sürenler kadar ego yok! Sadece otobanda kendini kaybediyor bazen 280i görüyor 😅
Halamın kocası var parasıyla çok övünür halbuki maddi durumu bizimle aynı maksat imtendirmek kendisini bizden üstün görüyor ama benim ailemin saygınlığı var ona yolda selam vermezler babam ya da ben yola çıkalım herkes selam verir
Benim bir akrabam var. Görüştüğümüz de söylediği sözler. Gelinlerin diyorum ki çok çocuğunuz olsun evleriniz var, 2ler tane arabanız var, dükyanlar tıkır tıkır işliyor. Bu mal torunlarına bile yeter. Benim gelinlerimin kollarındaki altın ayşenin evini alır. Ben gelinlerime haycayın diyorum... Vs o kadar çok varoş sözlerini gördüm ki! Kendini etrafındakilere üstün gösterme çabası içinde içiboş insanlar bunlar kalıbının insanı değil yani
Cevap
54Cevap
Yeterince gelişememem olabilir
Maddi durumu iyi adam maddiyatını kanıtlama çabasına girmez ya. Bazı görgüsüzler elbet vardır ama genelde bunu yapanlar fakir ve kompleksli olanlar oluyor.
Örneğin bazen burada görüyorum dediğin tiplerin reelde cebinde 100 TL olmadığına bahse varım djfjf
Kendini geliştirmek yerine bir şekilde cebini geliştirmiş vizyonsuz insan kişisi. Gercı burada hep kültürlü , zengın , anlayışlı insanlar var supermod 😂
Kişilik sorularında çok var oyle arkadaslar 😂 sanırsın peygamber ocağı , peygamber gibiler maşallah 😂
Ne yapsınlar ablası olmak istedikleri kişiliğe sadece klavye ve telefon basında sahip oluyorlar. Beni de ekler misin cehennem vip bölümüne 😂
Eyvallah supermod , velkamtu cehennem 😂😂
Kendini boş tatmin etmeye çalışıyor birileri çıkıp desin nasıl bu kadar para kazandın diye.
işte o noktada siz kızlar o arizona kertenkelelerine düşüyorsunuz?
açtığın pay o yüzden ironik.
konu sen ya da değil , geneli üzerinde konusuyoruz.
o yüzden yazdıgın dusunce zaten düalist bir çıkmazda.
bizde yurtdışından gelip burada euro kırıp , Türkiye ekonomisi çok iyi diyenlerden ve hala oy kullanmalarından tiksiniyoruz .
herkes istediğini dile getirir.
O zaman bu klip iyi gider 😄
Güncele yapıştırayım bunu😀
😂❤️🌹
Bir de kanadalı kadınlar var, üstü kapalı bizi ezikliyolar
Keklesin ya açım zaten adjdj
Napsak? Senin vardır alengirli sebze tabakların bu fakiri doyur
45 kilosun galiba sen ajs ben onları yersem 99 dan 100 e çıkarım
Tadı tuzu olsun diye baharat attım zehir oluyor şu an
https://imgyukle.com/i/VXeqvI
Ben Fas fakirim kız senelik tatili bile beleşe gitirdim:)
Ne edem bea :) garibanlil. adam boyu olunca duurm bu :)
Param var huzurum var babam başsavcı hayatım keyiff
Ama heryerde söylemiyorum 😄
Pekiii bu senin dikkatini ceker mi?
Bence cekebilir. Neden cekmesin ki?
Hava atacağı tek şey belki parasıdır neden öyle diyosun😂😂😂😂
Aman kızzz burada tatil plani degisti diye ağlayack olan gordüm baska türlü kendini ispat edemeyenler oyle işte napcan
Bunların ağzına fırıncı küreği ile vurmak istiyorum. Dünyanın en görgüsüz tipleri bana göre. Çünkü kendilerini ifade edecek ve övünecek başka bir şeyleri yok. Varsa yoksa paraları..
Beybiboy :D haha.
Karakteri ile yetersiz kaldıkları zaman tek silahlarını çıkartıyorlar işte. Sanki bir tek onlarda var. :D
Görgüsüzlük. Güzel bir atasözü var bu konuyla alakalı; "Eşşeğe altın semerde vursan, eşşek yine eşşektir"
Ya zengin adamın burada işi ne ne kadar zengin olabilir zengin olsa burada hava atmaya çalışağına yatlarda hayatını yaşar burada mi takilcak
Arz talep meselesi 🙂
Büyük çoğunluğu sonradan görmedir ve bunun farkında olmamaları en büyük sorunlarıdır. Ben böyle tiplerle karşılaşmayı çok severim.
Dertleri geçmişteki yaralarını kapatmak diye düşünüyorum. Tabi bir de sonradan görmelikte işin içine girerse maalesef böyle olabiliyorlar.
Parayla beyin ve karakter alınamayacağını gösteriyorlar..
Söyleyim görgüsüzlük ve sonradan görme kodugumun kardeşim
Bedenini sergileyen kadınla cüzdanını sergileyen adam aynı karaktere sahip.
İkiside bacım mu yani olayı tam anlamadım
Ben hep fakirliğimle hava atıyorum en fakir benim
Başka bir meziyeti yoktur hatta parayıda es kaza kazanmıştır kendi bile şaşırıyordur nasıl oldu bu iş diye, dün osura osura uyuyordum sabah uyandım ki zenginim çok param var. Rüya mı diye bir çimdik attım totoma değilmiş gerçekmiş😆
Güzelim, yakışıklıyım zenginim param var zekiyim diye ortalıkta dolaşan insan ezik ve yetersizdir
Param pulum sana feda olsun, karılarımın en güzeli diyor işte aynı ben 😂
Ailesiyle birlikte daha en başından erkeğin maaşını hesaplayan, maaşı beğenirse ve evlenmeyi kabul ederse ondan sonra da "şunu isteriz bunu isteriz" birtakım saçmalıklar uydurup, başlığa benzer paralar talep eden, sonra da ev eşyası adı altında keyifleri ne istiyorsa mağazadan şuradan buradan taksitle beyaz eşyasından tut keyfi zevklerine kadar eve en az 100 bin liralık eşya dizdiren ve adamı borca sokan zihniyetin kızlarına az bile öyle erkekler.
En nefret ettiğim insan tipi tek hava atacağını düşündüğü konunun maddi durumu olması bir yandan da üzücü geliyor bana
Ego
Ben zenginim, siz fakirsiniz sizden hiçbir halt olmaz gibi
Kendini insanlardan üstün sanan ancak ölümsüz olmadığını bilmiyor
Kendine güvensizlik, aşağılık kompleksi... Kendi kişiliğinde beğendiği başka hiçbir yön olmadığı için parayı, malı, mülkü ön plana çıkarırlar.
Olan atar olmayan da olmadığı için çekemez ama böyle düşünüp biraz para kazanınca da ondan daha iyi hava atanı göremezsin dkkdkd
Para güçtür çünkü ama bunu görgüsüz gibi meyletmek saçma
Boğazda yalım olursa hava atcam))😀
Ya onların kafasına s. sövdürme beni
Tutmayın beni
Sevgi yetersizliği olabilir, sesini duyuramıyor olabilir…
Görgüsüz onlar. Zavallı onlar, kendilerini ispat edememiş, kendi içlerinde var olamamış zavallılar
Para çok var ama, işte kaliteyi satın alamıyoruz demek istiyorlar.
Sonradan görme, görgüsüz, karakteri zerre olmayan insanlar ancak maddi durumları ile hava atarlar.
Şu osuruk satın alanlar zengin mi yoksa aptal mı? 🤣
Bu zamanda para ask sevgi boş işler oyüzden para dönüyor her yerde
Allah daha çok versin. Doymuyor biliyor musun böyle insanlar doyma kavramı yok onlarda.
Bilmiyorum hic zengin wrkadasim olmadi
Hepsi benden fakir
Biz f. fakiriz
abi sınıfta bi kız var babasının işlettiği pavyon var kız o kadar çok parasıyla hava atıyorki kanser bir durum birde kendini görmeden başkalarıyla dalga geçiyor farkında değil ama aşırı ezik ve acınası bir kız görmemiş tavırları var😤
Görmemişin bi çoçuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabı sjd
asil insan zengin liğiyle hava atmaz. ancak sknradan görme ler bu şekilde artistlik yapar. ya da baba parası yiyip hiç baltaya sap olamayanlar bu şekilde hava atar genelde
Kendini teselli etmeye çalışıyorlar güya. Para ya doymadılar gibi beyni de doymuyor
Görgüsüz şekilde ilgi çekmek.
Mont değil bu, Adidas mont.
Görgüsüzlük başka ne olcak
oturmamış kişilik, boş bir karakter.
Bunun ile kıymete binen insanların hali komik.
başka meziyeti yoksa ne yapsın
Varlıklı olmaları dışında para edecek bir değerlerinin olmamasıdır, büyük olasılıkla.
kendilerini mutlu sanıyorlar ama asla murlu değiller emin ol
Tam sopalık işte günde defa aç karnına 😂
Üç defa 😂
Bende bu paraya tav olan kaşarları anlayamıyorum.
Keske para ile şerefte satın alınsa
Zenginler bir zahmet havasını atsınlar
Görgüsüzlük seni küçük düşürmek
mal birine neden malsin diye sorulmaz
Sonradan görme çoğu
Sağlıklı beyinleri yok
Sonradan görme denir böylelerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?