Kardeşim her gün kuaföre gidecek diye benim iki çocuğa bakmam adil mi? Sizce annem adaletli bir kadın mı?

Annemler evlerini yaptırıyor. Mutfak dolabı kapılar ve parkeler yapılacak. Evleri boyandı. Kardeşim tek başına başka bir evde kalıyor. Annem yapım aşamasında olan inşaat içinde olan evde. orada yatıyor. Kardeşim kuaföre gidip bakım derdinde diğer küçük kardeşim benim evimde. Ben evliyim bir çocuğum var ve çok bunaldım. Diğeri kuaföre gidecek kendine bakım yapacak diye ben iki çocuğa bakmak zorunda mıyım Kafam s*kildi Kavga ediyorlar çocuğum kıskanıyor teyzesini Hergün bağrış çağrış benim psikolojim bozuldu Çocuklar kavga etmese tamam ben bakayım ama diğer kardeşim öbür evde tek başına kafasını dinlerken benim iki çocuğa bakmam ne kadar doğru adaletli Annemi aradım isyan ettim Niye diğer kızına karşı torelanslısın dedim onun özelliği ne O niye tek başına kafasını dinliyor ben burada iki çocukla uğraşıyorum o kızını da çok kayırıyor laf söyletmiyor Benim haklarım bu kadar korunmuyor

Kardeşim her gün kuaföre gidecek diye benim iki çocuğa bakmam adil mi? Sizce annem adaletli bir kadın mı?