Merhaba biliyorsunuz şu an saat gece 01:03 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Sizce Ne Yapmalıyım? Yani gece saat 01:03 de hala düğün mü olur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bişi olmaz, inleme sesinden iyidir, buna da şükret :D
Ama şu an saat gece 01:13 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Bende şu an bizim salonda uzanıp televizyon izliyorum kısık sesle
tıkaç tak ya da çok mu önemli bir kez uykusuz kal, bişi olmaz, gündüz kahve içersin
Şu an ses kesildi 5 dakikadır az önce de balkona çıkıp baktım ama ses gelmiyordu herhalde düğün bitti sonunda
uyu o zaman
Şu an televizyon izliyorum ama film izliyorum bitmesini bekliyorum bitsin uyurum birazdan
Olayın bu saate kadar uzaması ve çevreye rahatsızlık vermesi doğru değil.
Yani şu an saat gece 01:11 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Bende şu an bizim salonda uzanıp televizyon izliyorum kısık sesle
Şu an ses kesildi 5 dakikadır az önce de balkona çıkıp baktım ama ses gelmiyordu herhalde düğün bitti sonunda
İyi bari bu saate kadar gelmesi normal değildi, millet uyuyacak.
Yaa cinlerin düğümü oluyor diyorlar bir video görmüştüm orada da ses uzaktan geliyordu. Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama çok korkutucu
Yani şu an saat gece 01:03 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Bende şu an bizim salonda uzanıp televizyon izliyorum kısık sesle
Galiba düğün bitti çünkü Şu an ses kesildi 5 dakikadır az önce de balkona çıkıp baktım ama ses gelmiyordu herhalde düğün bitti sonunda
İnsan düğünü müydü
Bilmiyorum görmedim tam biraz uzaktan geliyordu ses ve düğün yeride gözükmüyordu
Korktum ya
Ben korkmadım ama bu ses normal değil bence de çünkü gece saat 2 ye geliyor şu an
Ayy gerçekten korkuyorum şu an tamam neyse konuyu kapatalım tırstım
Tamam
Ara acil numaraları (112) yi durumu bildir anında gelirler bak düğün nasıl dağılıyor
Şu an arayamıyorum Yani şu an saat gece 01:11 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Bende şu an bizim salonda uzanıp televizyon izliyorum kısık sesle
Sen mahalle adresini vs ver onlar sesten bulur ara bence bu saatte insanları rahatsız etmeye hakları yok
Bu arada aşağıdaki yorumda gördüm dakikam yok demişsin 155 i ararsan dakikanın olması gerekiyor olabilir ama 112 yi arayacaksın. Tüm acil numaralar (110,112,155) tek bir hatta yani 112 de toplandı. Hattın olmadan bile arayabilirsin 112 yi
Yalnız tam düğünün olduğu konumu ve yeri bilmiyorum düğün sesi de biraz uzaktan geliyorum uzun yani arasam bile düğün yerini ve konumunu tam olarak bilmiyorum
Uzak yani
Şikayet et
Nereye şikayet edebilirim ki bu saatte birde şu an dakikam da yok bu yüzden polisi de arayamıyorum Yani şu an saat gece 01:03 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Bende şu an bizim salonda uzanıp televizyon izliyorum kısık sesle
Polisi arayabilirsiniz dakka gerekmiyor diye biliyorum
Az önce aradım ama yeterli bakiyeniz bulunmamaktadır dedi kapandı
Şikayet et
Nereye şikayet edebilirim ki bu saatte birde şu an dakikam da yok bu yüzden polisi de arayamıyorum Yani şu an saat gece 01:03 ve bizim mahallede hala bir yerden düğün ve halay sesleri geliyor şu an evde de herkes uyuyor bir tek ben uyanığım kısık sesle televizyon izliyorum şu an ama uyuyamıyorum bu sesten dolayı yani bu düğün Bizim ileri mahallede bir yerde geliyor ama gözükmüyor yani biraz uzaktan geliyor ses. Bende şu an bizim salonda uzanıp televizyon izliyorum kısık sesle
Dakikan yoksa da polisi arayabilirsin
Az önce aradım ama yeterli bakiyeniz bulunmamaktadır dedi kapandı