Sevgilimin ailesi beni istemiyor. Dış görünüşümden dolayı mı böyle düşünüyorlar sizce?

Sevgilimin ailesi beni istemiyor ve sanırım bu yüzden. 23 yaşındayım, saçlarım kırmızı, biraz açık giyiniyorum. Hakkımda ne duydular bilmiyorum ama ben kendimden eminim yani. Ara sıra dayıları amcaları teyzeleri falan geldiğinde sevgilime diyorlarmış işte bırak o kızı sana düzgün temiz namuslu kız bulalım diye. Bizim 5 yıl oldu, 3 yıl önce söylemişti ailesine beni onlar da istememişlerdi. 3 yıldır bana benim hakkımda konuşulan hiç bir şeyi anlatmıyormuş ben üzülmeyeyim diye. Dün anlattı bunları 8 aydır evden ayrılmış ailesiyle akrabalarıyla konuşmuyormuş. Nasıl uydurdular nerden saçmaladılar bilmiyorum ama cidden hiç bir ahlaksızlığım saygısızlığım olmadı zaten sevgilimle 18 yaşında tanıştım 18 yaşına kadar da ne yapmış olabilirim. Sevgilimle en son kavga etmişler yine sana temiz kız bulalım dedikleri için. O da demiş temiz kız bana yaramaz, bana o*spu lazım hsjsks bu hem üzücü hem komik geldi bana.
Neyse işte bunlar benim dış görünüşümden dolayı mı oluyor yani benimle tanışmayı bile istemediler o derece. Aklıma başka da bi sebep gelmiyo ben de onları tanımıyorum
Sevgilimin ailesi beni istemiyor. Dış görünüşümden dolayı mı böyle düşünüyorlar sizce?