Merhaba KScanlar! Vatanımızı layıkıyla koruyan, gerektiğinde canını ortaya koyan her güvenlik korucusundan, askerine, polisine kadar minnettarız. Allah razı olsun onlardan.
Tabiki onlarda insan görevleri dışında hepimiz gibi hayatın zorluklarını, aile yapısını, yaşıyor ve idare ediyorlar.
Peki sizin için Mahalle veya apartman komşularınızdan birisi polis olunca kendinizi daha güvende mi hissediyorsunuz? Bunu bilmek ne hissettiriyor?
özellikle polis dedim askerler genelde arazide görevli oldukları için pek fark etmiyor komşunuz olması kolay kolay her gün evine uğrayamıyorlar.
Güvende hissetmiyorum ama mahalle olaylarına beraber giderdik.😂 Küçükken yan apartmanda polis otururdu. Bir gün mahalleye madde kullananlar kişiler dadanmıştı. Ve pencereden bakınca bağımlılardan iki kişiyi görüp telefon ile polis abiyi arayıp bildirmiştik. O da pencereden bakıp kişileri belirleyip ve ekibi toplayıp madde bağımlıların peşine düşmüşlerdi. Tabii biz çocuklarda hiç durur muyuz polislerin peşinden de biz koşardık. Mahallede bir kovalamaca yaşanırdı.
Numarası olması veya tanıyorda olmayabilirdiniz. fakat başka açıdan bakarsak kadınları taciz eden evlerine kadar takip eden bir çok sapık kişiyi gördük o kişiler orada bir polisin oturduğunu bilmesi bile bir nevi caydırıcılık bakımından kadınlar için etkili olacaktır.
polisler daha sapık, önüne gelene yürüyorlar. üniformayı giyince hepse aslan kesiliyor. erkek oluyorlar. sosyal medya hesaplarına bir bakın %90 kız eklidir
Bizim evimize hırsız girmişti. Akşam polis komşumuz geçmiş olsuna geldi deiğerleriyle. Ve açıkca soyledi, ben karşılaşsam ortada dururdum dedi. Yani birsey yapar gibi yapmaz gibi. O açıdan hiç bir yararı yok yani
😂 Onu hiç sorma ya ailede birisi polis ya da rütbeli olunca onun ezikliğini yaşayan kardeşler sıkıntı yaşamıştır. Bak abin okudu adam oldu sen ancak haylazlık peşinde dolan cümlesi sadece birisidir en kibarca