Aile & Toplum Pp ye bakıp psikolojinizin ne durumda olduğunu söyleyeyim miiii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kötü çıkanlarla dernek kuracağız :d Güncellemeler+1 yıl Psikolojinizin bozukluk oranını yüzdelik olarak söyleyeceğim Pp ye bakıp psikolojinizin ne durumda olduğunu söyleyeyim miiii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Anlayabilecek kadar sağlam psikolojide olduğunu sanmıyorum. 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten anlayabileceği bir pp foton yok :d Yorumla MrGYC +1 yıl Olsa da sonuç değişmezdi :) Yorumla
önemliddeğil Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl söyle bakalım başkasından duymak daha bi sarsacak ama olsun :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl %82.57655 Yorumla önemliddeğil +1 yıl çok güzel tahmin teşekkürler :) Yorumla
DahabellideğiI Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Söyle ama benim yüzüm hep böyle sinirli ya da mutsuz değilim ona göre 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de psikoloji kalmamış ustaa derneğe kabul edildin Yorumla DahabellideğiI +1 yıl O hiç belli olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aga seni görünce anı reflekse burukluğum sevince dönüştü be. İlah gibi ilah kız 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Gitmiş olan moralimi yerine getirdin sağ ol : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin moral içinde bozuk herhalde dışarı cıvıl cıvıl Yorumla Soran +1 yıl Git gel var ben de :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzüne kitap yazasım geldi. Gece gece derde bağladım 😄 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Nasıl anlıyorsunuz. Ben anlamadım açıkçası :) 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl %45 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Hala şans var o zaman Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Sölee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yıkılmadım ama ayakta da değilim ahahsh Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Oturdum dinleniyorum sjdj doğru Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur canım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin ki de benim gibi kötü derneğin ilk üyesi sen ol :d Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Anlaştık başkan 🤭 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı. Antideprasani az kullanalalim ama dernekte dbsbsbs 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Derneğe kabul edilmediniz gayet iyi durumdasınız bozukluk oranı %10 Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Ooo benim psikoloji bozuk antideprasan psikolog desteği almis biriyim Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Yogun bakimciyim birde olu falan gormek normal gelio acima duygusu yok oldu Yorumla Soran +1 yıl tamam en bozuk olan sensin gel snjsjs Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Dernege Antidepresan sokarım damardan sakinleştirici yaparim ama Bagimli olmak yok sbsbsvsv Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Benimkinde zaten prsikolojim net belli 🤣 0 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl o kadar iyi analiz yaparım diyorsan tabi buyur 0 0 Yorumla
yargıç_bey Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bende seni yorumlayim mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Olur😂 Yorumla yargıç_bey +1 yıl Yalnizssin hemde coook Yorumla Soran +1 yıl Nerden çıkardın bunu Yorumla yargıç_bey +1 yıl Hissettim 👸 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış Yorumla yargıç_bey +1 yıl Takipe al badi Yorumla yargıç_bey +1 yıl Bari Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl %37.98555 oranında bozuk genel anlamda iyi Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Foto koymaya üşendim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun bee bshshs Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kahin misin MK 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evt o benim Yorumla Soran +1 yıl Elendin çık Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle bakam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl %60 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Yok be yerlerde.. Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl %70 Yorumla Kartalkalbi +1 yıl Bilemedin Yorumla Soran +1 yıl Sen farkında değilsin oran doğru Yorumla Kartalkalbi +1 yıl Bok gibi hissediyorum oran yanlış Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şöyle dinliyorum 0 20 Yorumla Soran +1 yıl %55 Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Yok canım 20 Yorumla Soran +1 yıl Belli etmiyorsun ama var bir şeyler Yorumla Mustafa00011 +1 yıl 55 dedi yaa😅 Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Evet genelde hep içime attığımı söylerler Yorumla Soran +1 yıl İyisin o zaman baya Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Hııı aynen bomba gibiyim knka Yorumla Soran +1 yıl Allah mutluluğunu daim etsin usta ne diyim Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Yaa gece gece güldürdün beni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dua et bari benim de yüzüm gülsün :d Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Neden gülmüyo mu yüzün Yorumla Soran +1 yıl Kalp kıranımız var Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Senin bir kalbin var mı yaa Yorumla Soran +1 yıl Vardı kırdılar :d Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Olmasın işte Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Geçen gün neyi fark ettim biliyo musun Yorumla Soran +1 yıl Peki yeğenim eyw dikkate alacağım Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Filmlerdeki kötü karakter olur ya artık ona dönüsmüsüm insanlardan kötlüluk göre göre yardıma ihtiyacı olan birini bile görsem tekmeyi vurup geçecek şekle gelmisim Yorumla Soran +1 yıl Neyi ahhshs sonradan gördüm kb Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Yazdım Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıraya yazılayım 😎 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hadi öyleyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl %65 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl İyi daha tam yıkık değilmişim 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne durumdayım doktor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Seni ben bile düzeltemem vahim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen düzeltmeyi dene yinede Yorumla Soran +1 yıl Henüz o seviyeye ulaşamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asıl senin durum vahim Yorumla Soran +1 yıl E zaten :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla
Votkacigara Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Şöle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl %30 Yorumla Votkacigara +1 yıl Erkek adamın psikolojisi bozuk olmaz😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Söyleyebilirsin
Anlayabilecek kadar sağlam psikolojide olduğunu sanmıyorum. 😂
Zaten anlayabileceği bir pp foton yok :d
Olsa da sonuç değişmezdi :)
söyle bakalım başkasından duymak daha bi sarsacak ama olsun :D
%82.57655
çok güzel tahmin teşekkürler :)
Söyle ama benim yüzüm hep böyle sinirli ya da mutsuz değilim ona göre
Sen de psikoloji kalmamış ustaa derneğe kabul edildin
O hiç belli olmaz
Aga seni görünce anı reflekse burukluğum sevince dönüştü be. İlah gibi ilah kız
Gitmiş olan moralimi yerine getirdin sağ ol : )
Senin moral içinde bozuk herhalde dışarı cıvıl cıvıl
Git gel var ben de :d
Yüzüne kitap yazasım geldi. Gece gece derde bağladım 😄
Nasıl anlıyorsunuz. Ben anlamadım açıkçası :)
Söyle bakalım
%45
Hala şans var o zaman
Sölee
Yıkılmadım ama ayakta da değilim ahahsh
Oturdum dinleniyorum sjdj doğru
Olur canım
Senin ki de benim gibi kötü derneğin ilk üyesi sen ol :d
Anlaştık başkan 🤭
Antideprasani az kullanalalim ama dernekte dbsbsbs
Derneğe kabul edilmediniz gayet iyi durumdasınız bozukluk oranı %10
Ooo benim psikoloji bozuk antideprasan psikolog desteği almis biriyim
Yogun bakimciyim birde olu falan gormek normal gelio acima duygusu yok oldu
tamam en bozuk olan sensin gel snjsjs
Dernege Antidepresan sokarım damardan sakinleştirici yaparim ama Bagimli olmak yok sbsbsvsv
Çok merak ettim şu an
Söyle bakalım
Benimkinde zaten prsikolojim net belli 🤣
o kadar iyi analiz yaparım diyorsan tabi buyur
Buyrun söyleyin bakalım
Enteresan. De bakalım
Bende seni yorumlayim mi
Olur😂
Yalnizssin hemde coook
Nerden çıkardın bunu
Hissettim 👸
Yanlış
Takipe al badi
Bari
olur
%37.98555 oranında bozuk genel anlamda iyi
Foto koymaya üşendim
Olsun bee bshshs
Kahin misin MK
Evt o benim
Elendin çık
Söyle bakam
%60
Yok be yerlerde..
Söyle
%70
Bilemedin
Sen farkında değilsin oran doğru
Bok gibi hissediyorum oran yanlış
Şöyle dinliyorum
%55
Yok canım 20
Belli etmiyorsun ama var bir şeyler
55 dedi yaa😅
Evet genelde hep içime attığımı söylerler
İyisin o zaman baya
Hııı aynen bomba gibiyim knka
Allah mutluluğunu daim etsin usta ne diyim
Yaa gece gece güldürdün beni 😂
Dua et bari benim de yüzüm gülsün :d
Neden gülmüyo mu yüzün
Kalp kıranımız var
Senin bir kalbin var mı yaa
Vardı kırdılar :d
Olmasın işte
Geçen gün neyi fark ettim biliyo musun
Peki yeğenim eyw dikkate alacağım
Filmlerdeki kötü karakter olur ya artık ona dönüsmüsüm insanlardan kötlüluk göre göre yardıma ihtiyacı olan birini bile görsem tekmeyi vurup geçecek şekle gelmisim
Neyi ahhshs sonradan gördüm kb
Yazdım
Olurr
Söyle bakalım
Salla bakalım
Söyle sjsjsj
Söyle bakalım
Söyle bakalım
Söyle bakalım
Hadi bakalım
Sıraya yazılayım 😎
Söyle bakalım