Merhabalar, uzerimde büyü olduğundan şüpheleniyorum bu konu hakkında bilgili olanlar yardım edebilir mi?

Ben üzerimde büyü olduğundan şüpheleniyorum hayatımda olmasını istediğim şeyleri olduramıyorum evlenmek istiyorum evlenemiyorum devamlı bir problem çıkıyor zamanında insanlarla iletişimim iyiyken 2018 civarı vesveselerim olmaya başladı okb geçirdim insan ilişkilerim bozuldu şu an beni seven neredeyse kimse yok. Okbnin bana yaptırdıkları yüzünden insanlar dedikodumu yapıyor bazısı yüzüme bakmıyor halbuki bir şey yapmadım okb geçirirken okulumu bırakmak durumunda kaldım bütün arkadaşlarımla aram bozuldu ailemin içinde bile dışlanıyorum bana biri bir şey yaptı hissediyorum herkesten şüpheleniyorum. Hatta nazarımda var biliyorum ne zaman kalabalık ortama girsem süslenmişsem bişey oluyor ya ayağıma dolu bardak düşüp çarpıyor ya elimdeki tuttuğum şey düşüyor ya hastalanıyorum 1 hafta yataktan zor kalkıyorum. En yakınlarım devamlı imalarda bulunabiliyor bu beni dahada kötü etkiliyor. Daha önce bir hocayla telefon görüşmemde bana bir değil birçok büyü yapıldığını, bunu çok sağlam bir hocayla çözebileceğimi söylemişti. Ben varsa böyle bir şey bulmak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi Allah rızası için. Şu andan itibaren ömrümün mutsuz geçmesini istemiyorum...
Merhabalar, uzerimde büyü olduğundan şüpheleniyorum bu konu hakkında bilgili olanlar yardım edebilir mi?