Eğer ustalar güzel indirim yapsrlarsa ve kaliteli bişi düşünürsek metre karesi de şöyle 120 olursa tahmini olarak söylüyorum en az bi 5 milyon cıkar kafandan
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tahminin aşırı yüksekmiş yinede teşekkürler biz bi ustayla konustuk metrekaresi 200 olsa dubleks bu. Tarzda 800 bin dedi ama yinede sormak istedim evet şahsen 5 milyon civarı olsa direkt alırım yaptirmam daha iyi
Canım her şey pahalandı nerde yaptırcan bilmiyorum ama ben bunun co kdaha pasıfı ve daha kucugu bahcesi felan yok 2 milyon zaten. Sen buraya kucuk bi saray gibi bi ev düşünüyorsun. 800 bine yer bile alamazsın ki
Canım emlak bolumu mezunuyum arsamiz var sade ce böyle bir ev yaptırdığımız usta taa dedemin askerlik arkadaşı o yüzden indirim 800 bin dedi ev için dizyn harix
Şöyle bu seçtiğin malzeme inşaat kalitesi peyzaj vs vs hepsi ne istediğine göre değişir yani şu görseldeki ağaçlandırma bile sadece 1 milyon TL tutar hatta geçebilir ! Sen sadece çim yaparsın falan filan yani ! Tamamen bunu yaparken bir mimarla doğrudan çalış sana mesleki tavsiyem. Hem paran boşa gitmez hem dolandırmazlar hemde iyi işçilik çıkar
kuşadasında satılıyor şuanda 16 milyon tl civarlarında:D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sol alttakini bu sene yaptık 400 bin civarı iç tasarımı daha bitmedi 5+1 160 m2 filan
0
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet sol alttakide aşırı güzel kışlık bir hava katıyor.5+1 de bayağı iyim is. peki benim dediğim gibi olsa 7+1olsa ne kadar olur sizce tahminen iç dizyn dolaplari falan bizim istedigimize gore olsa ne nde olur sjzce bir tik lüks gibi olacak merdivenli falan
Biz merdivenleri duvara sabitledik lento atılırken 1. Kar kısım duvarına boydan beton atıldı floating stairs denilen bi sistem 7+1 ve içerisi komple 1 milyonu bulur hemen hemen demirin fiyatı çok yükseldi diğer malzemelerde öyle