Beni anlayan biri çıksın lütfen?

Daha öncede annemle ilgili bi soru sormuştum bazıları ergenlik dedi bazıları da merak etme annen seviyodur seni yazdı ama ben böyle düşünmüyorum. Annem biriyle sohbet ederken hep benim hakkımda kötü şeyler söyler.. bide yaşca benden büyük ablam var onun hakkında kötü bişey söylemez hiç halbuki ablam asabi birisidir okulunda ya da unide hep biriyle tartışırdı ya da bişi sorduğunda terslerdi vb. En son annem yine birine beni kötülüyodu ve beni sevmediği için yaptıgını da çok iyi biliyorum bende ona kızmıştım hiçbir anne çocuğunu kötülemez dedim tartıştık. Bu olaydan sonra bana ilk kez soğuk davranmaya başlamıştı ama önceden tartıştığımız günlerde benim gönlümü almaya çalışırdı ya da bişiler alırdı. (Universitede ilk sınıfım buarada) en son annemle ablam yüzünden tartıştık. Ben haklı olsam bile annem bana kızdı ( her zamanki gibi) hatta vurmaya çalıştı. O günden sonra beni hiç konuşturmadı görmemezden geldi. Ama ablamla küs oldugunda dayanamaz hemen onunla barışmaya çalışır. Demem o ki annemin neden böyle davrandığını bilmiyorum beni sevmiyosa neden doğurdu? En çok üzüldüğüm şey de annem keşke ayrımcılık yapmadan sevseydi beni.
Beni anlayan biri çıksın lütfen?