Benim için çok önemli bi konu, Sivaslı olmayıp genel olarak şehir hakkında ve insanları hakkında fikri olan yazabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sivas küçük bi yer rahat yaşanabilir bir yerdir, en kötü noktası kışın biraz uzun geçmesi havalar çok sıcak değil yazın bile akşam olunca hava soğuyor diğer türlü bi sıkıntısı yok yani şirin bi yer insanlarıda iyi cana yakın biraz yaşlı kesim fazla
Teşekkürler 😊
rica ederim
Sivaslıyım neyi merak ediyorsan tam olarak sorabilirsin.
Erkekleri biraz serttir baştan söyleyim 😅 Ama genel olarak sorumluluk sahibi, çalışkan insanlardır
Şöyle ki, çakılı kadro iş başvurusu yapacağım. Kendim trakyalıyım. Ama çok uzak bir yer ve bilmediğim için de biraz korkuyorum. Kız başıma yalnız kalacağım, ailem de endişe ediyor.
Bu nedenle genel olarak fikir Sahibi olmak istedim.
Ben konuyu biraz farklı algılayıp cevap verdim. Evlilik işi falan sandım 😅
Her memleketin insanından kötü karakter çıkabileceği gibi burada da çıkabilir. Ama benim çevremde ki insanlardan henüz kimseye zarar veren görmedim şahsen, galiba çalışmaktan yorulup böyle şeylere fırsat bulamıyorlar.
Nereye gideceğin net olarak belli mi? Merkez, köy, ilçe gibi...
Bende sivaslıyım Sivas’ın çoğu insanı temizdir o konuda ayrıca sıcakkanlı insanlardır ama sen yine de kimseye güvenme
Cumhuriyet üniversite hastanesi, merkezde diye baktım. Ama korkuyorum. Nasıl olur bilmiyorum. Başvuru yaparsam da %80 ihtimalle olacak..
çok endişeliyim ve kaygılıyım.
Endişelenip kendini huzursuz etmemeni tavsiye ederim. Sivaslılar gerçekten sıcakkanlıdır tabi istisnalar hariç. Dediğim gibi her memleketin iyisi ve kötüsü vardır.
Yaşın küçük mü?
24 yaşındayım.
Peki Merak ettiğim şeylerden biri de şu: ben Sivas otogarda ineceğim otobüsten. Üniversiteye gidebilmek için orada toplu taşıma ağı var değil mi? Ve ben şehre özel kart vs oluyor, onları kullanmadan ücretini ödeyerek de gidebiliyor muyum?
Yüzölçümü büyük bir il ve tanıdığım kimse yok. Kendim gideceğim başvuru yapmaya. Bu da merak ettiklerim arasında.
Sivas'ın ulaşımı kolaydır. Toplu taşıma var tabiki. Para da kabûl ediliyor. Kime sorsan yardımcı olurlar, böyle şeyleri dert etme. Şoförler falan da yardımcı olur.
Sivas'da olsam yardımcı olmak isterdim maalesef farklı şehirdeyim.
Yüzölçümü büyüktür ama merkez çok büyük değil ve Cumhuriyet Üniversitesi'nin konumu kolay bir yerde.
Hiç endişelenme bunlar için. ☺
Psikolojik olarak çok kötüyüm, çaresiz hissediyorum. Bu nedenle artık son çare olarak başvuru yapıyorum... daha önce kendi başıma yurtdışına çıktım bu kadar üzülmedim. Bu beni çok yordu. Kpss çalışıyorum bi yandan da. Gelecek kaygısı vs derken anormal bi duygusal birikmişlik var. Nasıl olacak bilmiyorum ben de.
Cevaplarınız için de çok teşekkür ederim. İçim biraz olsun ferahladı.
Psikoloji bozacak ne var yahu? Rahatla, halledersin. Sen dersine odaklan, gerisini boş ver, hallolur. ☺
2 senedir atanamadım.. çalışıyorum ama hala çok bi umudum yok. Böyle işte. Moralim çok bozuk.
Çok teşekkür ederim, sizi takip edebilir miyim? Aklıma takılan başka bir şey olursa müsaadeniz olursa sormak isterim.
Tabi ki ☺