https://m.youtube.com/watch?v=7IZUZcaHy_Y 🥰🥰🥰🥰canım idris ustam akıl hocam hayat hocam 🥰🥰🥰🥰
İyi bir geleceğin olsun istiyor musun 🥰🥰?
https://m.youtube.com/watch?v=7IZUZcaHy_Y 🥰🥰🥰🥰canım idris ustam akıl hocam hayat hocam 🥰🥰🥰🥰
Bunlar komprodor uşakların, emperyalist ve faşist kanaat önderlerinin halkı oyalamak için yaptıkları söylemlerden ibaret. Daha iyi bir gelecek için çalışalım öyle mi? Bunun sonu nereye kadar gidecek? Böyle düşünceleri senin kafana kim aşıladı zannediyorsun? Oyunun bir parçası olmayı bırakmayı bile düşünemediğine göre henüz uyanmaktan çok uzaksın.
Böyle düşünceleri benim kafama mach n mach ayakkabılar aşıladı. Ben suçlu deilim 😰😨
Ne demek kesin öyledir? Bunlar için can alır canımı veririm..
Küresel çapta egemen olmuş feodal güçler seni ve insanlığı medya yoluyla zihnen esir alırken, ben halkımızın onların esaretinden kurtarmak için çeşitli yollar ve yöntemler üzerine düşünsel harekât yürütüyordum. Ancak görüldüğü üzere sen hâlâ bu oyunun bir parçası olma yolunda ısrar ediyorsun.
Tamam reis napalım kontrol sende sşlfiepfleşkfoe öyle hırslandırdın ki 21 bin bulup bu ayakkabıyı alıp yakasım geldi
Reis sen de kapılmışsın..
Peki ya bu ayakkabıların pembe simlisinin bende olması 🙂
Mach mach güzeldir çantaları da güzel
🥰🥰😋
Öp tabi 🥰
Bebiş ya
Lan noluyo noluyooo ŞSKÇFLELGİELG kız peki çakması mı yoksa gerçeği mi
Orjinal tabi ki. Yurt dışından geldi
O fiyata sahtesi olmaz. Sen de alacaksan eğer yurt dışından tanıdığın varsa o getirsin tr de orjinalini Beymen satıyor vergisi çok var :D
@Creppyypasta 21 bin yetale :'(
Vergiler sağolsun
Keşke ekim Kasım ayında aldaydın daha uygundu …
@Creppyypasta olsun aşkom senin arkadaşların bana da getirir ieifşeidlşwkd
Hahahahhaha onlara göre bu ayakkabı hiçbir şey bu daha kötü
@Creppyypasta bebeğim benim bundan sonra sen benim 1 numaralı aşkomsun arkadaşların da arkadaşın 😂😂
1.500 dolar ediyor orada en normal maaş 5 bin dolar olduğuna göre ve konaklamaları yemek masrafları aylık 2 bin doları geçmediği için kalan parayı çatır çutur ****
Hahahshshdhdhjxx
Cevap
9Cevap
Herkek ister ama gelecek karanlık
Herkes'
burada patinaj çekme international düşün derim dil ve sırt çantan var ise kaderini değiştirebilirsin
Bunun için Türkiyeyi terketmesi gerekir bir insanın ve yurtdışına gitmelidir
Evet o yüzden yabancı erkeklerle tanışma uygulaması indirdim vatandaşlık alıcam 🥰🥰👍🏻
Dil öğrenmen lazım, ben Newyorktayım bazen İstanbula geliyorum, yurtdışında mutlu olursun.
Motivasyon mezarda ters döndü
Size ege fitness reva vallahi
Ege şerefsiz shd
Evet
Bir saniyeliğine motive oldum sağ ol 😂
1 saniyeliğine mi :'( ege fitness videosu mu atsaydım yani bu daha mı iyiydi :'(
Aa yok sorun sende değil ben de 😂
🥺🥺😭🙂👍🏻
Yıllık izindeyim tatlım
Sadece iş olarak düşünme kendini fiziksel ya da ruhsal ya da manevi olarak geliştirebileceğin her şey bir çalışmadır. Yatırım.
11 ay boyunca fiziksel ve mental olarak çok yoğun geçiyor ☺️
Oyy kıyamam
O yüzden dinlenmeye rahatlamaya ihtiyacım var
tamam niye kızıyon 😂
çalışıyorum zaten dgfdg
evet istiyorum
Hiç bir şey
istemeyen var mi
Ee onun için de çalışıcan
mesaideyiz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?