Ebeveyn veya evlat olarak sizlerin de söylediği, söylemek istediği , söylenmesini beklediği sözler de olabilir. ...Anne-babası ile hiç tanışamamış veyahut farklı mekanlarda yaşamak zorunda kalan kardeşlerimden özür diliyorum. Umuyorum sizler evlatlarınıza en güzel cümlelerinizi söyleme fırsatını yakalarsınız.
Bir çocuğun anne -babasından duyabileceği en güzel cümle/ kelime nedir?
babam ben çocukken şöyle bi cümle kullanırdı “senin için yaşıyorum senin için çalışıyorum” bu o kadar kıymetli bir cümle ki benim için kaç yaşıma geldim hala kalbimde en değerli kelimeler mesela
Ben kızıma; Sulatanim derim. Oğluma da Paşam derim.
İnanın onlar sadece başlarının okşanmasını istiyorlar. Bunu yapın sonra alnından öpün. Onlara değerli olduklarını hissettirin.
Yaz olduğu için uyku saatleri değişti ama her akşam normalde karşılıklı saçlarından ve alnından öper hayırlı geceler der yaptırırım. Evlat başka bir şey inanın.
oğluşum , değerlim annem genelde hep böyle seslenir bana çol hoşuma gider ilgilenmeleri vs çok samimi insanlar özellikle annem kızmaz anlayışlı ve arkadaş gibi olması :))
Sözlerle hislerin uyumuna çok fazla değer veririm, bu sebeple bu cevabı kimin vereceğini merak ediyordum.😊 Ağızdan çıkan sözlerin kalbe tesir etmesi mühim.