Aile & Toplum Annenizden en çok hangi cümleyi duyuyorsunuz ☺️🌺 ? caNözüMm Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim kullandıklarım arasında kıyasıya yarışanlar:İyiki doğurduklarm ❤️Oyuncaklarınızı toplayın 😳Tabaklarınızı bitirin 😩 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Annenizden en çok hangi cümleyi duyuyorsunuz ? Annenizden en çok hangi cümleyi duyuyorsunuz ☺️🌺 ? Cevapla Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Pek konuşmuyorum 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Kardeşim küçükken hep bana çöpü at, ekmek al derdi. Büyüyünce kardeşime el verdim :)) o yapıyordu artık. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Eskiden Sofra hazır, yatağını topla, bakkala git. Derslerini yaptınmı. Şimdi bize ne zaman geleceksiniz. Torunumu getir😂 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Terlik geliyor halen söylüyor ve o terlik geliyor 🤣 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl -Bu huyun aynı baban.. (daha bu sabah dedi.. )- Ben senin iyiliğin için söylüyorum.. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Anam seninki gibi sıradan biri değil yavrum, sıradan cümleler kurmaz. 0 1 Yorumla caNözüMm +1 yıl Üzüldüm. Neden peki? Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annemden uzun zamandır tek bir kelime bile duymuyorum. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Bir kaşık kaldı, aç ağzını. iewljf 1 0 Yorumla
500-T Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Senden adam olmaz derdi. Olmadida 0 1 Yorumla caNözüMm +1 yıl Üzüldüm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vefaat etmeden önce ben ölünce anlarsin derdi :( 0 2 Yorumla caNözüMm +1 yıl Başınız sağolsun, nurlarda uyusun.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah razi olsuun Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Git çöpü at 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pek konuşmuyorum
Kardeşim küçükken hep bana çöpü at, ekmek al derdi. Büyüyünce kardeşime el verdim :)) o yapıyordu artık.
Eskiden Sofra hazır, yatağını topla, bakkala git. Derslerini yaptınmı. Şimdi bize ne zaman geleceksiniz. Torunumu getir😂
Terlik geliyor halen söylüyor ve o terlik geliyor 🤣
-Bu huyun aynı baban.. (daha bu sabah dedi.. )
- Ben senin iyiliğin için söylüyorum..
Anam seninki gibi sıradan biri değil yavrum, sıradan cümleler kurmaz.
Üzüldüm. Neden peki?
Annemden uzun zamandır tek bir kelime bile duymuyorum.
Bir kaşık kaldı, aç ağzını. iewljf
"perdeyi kapat millet bizi izliyor"
Senden adam olmaz derdi. Olmadida
Üzüldüm
Bir komşu çocuğu kadar olamadın
Keyfine bak olum sjksks
Seninde evladın olunca anlarsın.
Vefaat etmeden önce ben ölünce anlarsin derdi :(
Başınız sağolsun, nurlarda uyusun..
Allah razi olsuun
Baban bir sen iki😅
Git çöpü at