Aile & Toplum Heyyyyyy millet? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Geceniz nasıl gidiyor 😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Neyse ben kaçar iyi geceler ✨😴😴😴 Heyyyyyy millet? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Detmolder22 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl takiliyoruz kim var kim yok hepsi Tr de tatilde boş ver kafa dinliyoruz. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok be ekonomi kötü Yorumla Detmolder22 +1 yıl ekonomiyle alakasi ne? Yorumla Soran +1 yıl Türkiye de ekonomi kötü kimse kolay kolay tatile gitmeyecek Yorumla Detmolder22 +1 yıl olabilir bizimkiler 50 bin euroyla gitti. Yorumla Soran +1 yıl Ay yazdığını yeniden okudum türkiye ye gelmişler ben farklı anladım. Hangi üşkedesiniz hey maşallah 50 bin euro bunu hesaplamaya matematiğim yetmez Yorumla Detmolder22 +1 yıl yok onlarin memlekette tadilat isleri falanda var ev icin o yüzden yükledik babannem denize girmiyor. Yorumla Soran +1 yıl He anladım Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. her zaman ki gibi yalnız 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yalnızlık zorrrr hem de çok zor Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Arkadaş bari olsa ama siteye çok ara verdim tanıdık kalmamış Yorumla Soran +1 yıl Yok be burada arkadaş mı olunur muş Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Her türlü insan var evet oluyor. 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bana denk gelmemiş Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Sanırım öyle. İşte tanımadan bilemiyor insan 😂. Çok eskiyim aslında sitede. 2015 ten beri Yorumla Soran +1 yıl Site 2011 yılında kurulmuş hey maşallah Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Yaşlandım resmen ahaha😂 Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyle olmuş 😂 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Darısı başına 😊 Yorumla Soran +1 yıl Benim daha var 😂 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Mecbur beklicen o zaman 😎 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İyi geceler uykum var zzz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde var yaa birazdan bende uyumaya gidecem 😴😴😴 Yorumla
sistemkölesi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl iteliyorum gitsin diye 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Devam devam sabaha kadar it Yorumla sistemkölesi +1 yıl ama yorulurum öyle de Yorumla Soran +1 yıl Sonra güzel bir uyku çekersin ne güzel Yorumla sistemkölesi +1 yıl sabah yine kalkarım erkenden 6 saat yetiyo çekemiyorum ki doyasıya Yorumla Soran +1 yıl Oo bu durum kötü işte Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Uyudum uyandın burdayım 0 0 Yorumla
yalnizbirruh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl takiliyom saydiriyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kime saydırıyorsun Yorumla Soran +1 yıl O okadar kolay değil Yorumla
Neglüüü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzelll 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep güzel olsun ✨ Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Püfür püfür 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Oh mis 😎 Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Pislik yapma bi ya😛😁 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama ne pisliği aşk olsun 😂😂😂 Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Bilmem artık ne pisliği, sn daha iyi bilrsin 😒😀olmasın gizli Yorumla Soran +1 yıl Hahah😂😂 lafın gelişi dedim be. Tövbe ben bilmem 🤐 Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Laf başka türlü gelmiş gibi 😁tabi kesin bilmezsin.😀 Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Nere hemen 😛 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İyi senin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İyi diyelim Yorumla AlpayG +1 yıl İyi değilse iyi olması için uğraşalım Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok hardal eyvallah 😎 Yorumla Soran +1 yıl Gardaşş olacaktı hardal yazmışım özürr🙊 Yorumla AlpayG +1 yıl Önemli değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok sıcakk 😈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gir soğuk suyun altına kendine gelirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bk gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayat öyle be 🤧 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle sen nasılsın Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 3 e hazırlık asamasi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla styxworld +1 yıl Nasıl anlatayım ki burada Yorumla Soran +1 yıl Ay dur anladım sormadım farz et 😅😅 Yorumla styxworld +1 yıl 😘😘😘 Yorumla Soran +1 yıl 🙊🙊🙊 Yorumla styxworld +1 yıl Yapmadinmi sen hic Yorumla Soran +1 yıl İşim olmaz Yorumla styxworld +1 yıl Olurda bir gün olursa hatırla bu sozunu Yorumla Soran +1 yıl Aklıma gelirse 😂 Yorumla styxworld +1 yıl Gelir gelir 1--2... Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. sıkıcı senin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıcı olmasaydı böyle soru sormazdım🤧 Yorumla Zyeprrexa +1 yıl mantıklı :) Yorumla Soran +1 yıl 😎 Yorumla Zyeprrexa +1 yıl napıyosun Yorumla
Uyumayansincap Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Berbat 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla Uyumayansincap +1 yıl Kotu hersey Yorumla Soran +1 yıl Dahada kötüye gidecek hazırlıklı ol Yorumla Uyumayansincap +1 yıl Niyee Yorumla
zafer0009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Kötü 31 yapmaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu gece şansın pek yaver gitmemiş gibi yarına denersin artık 😂 Yorumla zafer0009 +1 yıl HYr devam ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
takiliyoruz kim var kim yok hepsi Tr de tatilde boş ver kafa dinliyoruz.
Yok be ekonomi kötü
ekonomiyle alakasi ne?
Türkiye de ekonomi kötü kimse kolay kolay tatile gitmeyecek
olabilir bizimkiler 50 bin euroyla gitti.
Ay yazdığını yeniden okudum türkiye ye gelmişler ben farklı anladım. Hangi üşkedesiniz hey maşallah 50 bin euro bunu hesaplamaya matematiğim yetmez
yok onlarin memlekette tadilat isleri falanda var ev icin o yüzden yükledik babannem denize girmiyor.
He anladım
her zaman ki gibi yalnız
Yalnızlık zorrrr hem de çok zor
Arkadaş bari olsa ama siteye çok ara verdim tanıdık kalmamış
Yok be burada arkadaş mı olunur muş
Her türlü insan var evet oluyor. 😊
Bana denk gelmemiş
Sanırım öyle. İşte tanımadan bilemiyor insan 😂. Çok eskiyim aslında sitede. 2015 ten beri
Site 2011 yılında kurulmuş hey maşallah
Yaşlandım resmen ahaha😂
Biraz öyle olmuş 😂
Darısı başına 😊
Benim daha var 😂
Mecbur beklicen o zaman 😎
İyi geceler uykum var zzz
Benimde var yaa birazdan bende uyumaya gidecem 😴😴😴
iteliyorum gitsin diye
Devam devam sabaha kadar it
ama yorulurum öyle de
Sonra güzel bir uyku çekersin ne güzel