Zarafet çekicilik hersey ile donanmış mükemmel varlıklar olarak iyi ki varsınız?

Eğer gülgeye bakıp ışığı farkedemezseniz asıl güzelliği göremezsiniz. Kadın bedeni fanidir. Belli bir süre sonra buruşur ve gider. Asıl güzellik, bu güzelliği veren kişidir
Zaten hayranlığım Yaradana ne güzel yaratmış diyerek bakiyoruz
Hocam haklısın kesinlikle
Ben bitmişim hocam zina deryasında kaybolup gittim cehenneme Zümera
Hocam nefsimizden kurtulmak için ne yapmak gerek var mı recetesi
Hocam her bilgi var ama din bilgisi kirlenmiş sapık fikirli itikadi bozuk sözde hocalar türemiş ilim yüklü merkep misali gerçek İslami anlatacak hoca nerede
Dini mubin İslam meal ile öğrenilmez hocam meal okuyarak amel edilmez hocam ancak tefsir okuyarak ve tefsiri iyi anlayıp hayatına tatbik eden gerçek hoca efendilerin dizinin dibinde ders almak lazım hocam
Suçu hocalara atmıyorum gerçek manada yaşayan güzel İslami hayatına tatbik eden ve yaşayan yaşadığını etrafına tebliğ eden hocaları tenzih ediyorum
Okuyoruz hocam ama gel gör ki irade zayıf çevre arkadaşlar kötü ve bir gerçek daha var ki ümmeti Muhammedi çoktan zehirlediler
İyi geceler hocam
Cevap
5Cevap
Biz olmasak onları "harika" olarak takdir edecek kimse yok. Çoğu birbirini kıskanmaktan başka bir şey yapamazdı.
Sen ne diyorsun kadınları kendi cinsleri bile seviyor be
Erkekler kendi değerini farketse kadınları bu kadar abartmazlar
Erkeklerin değerini kadinlar farketmeli biz erkeklere kadınlar çekici geliyor
Resime bak awk Allah öyle yaratmış aga napalım yani ama gidip değer bilmeyenlerin peşinde koşarlar😂😂 öyle de canım yani
Valla ben çok hayranım su kadin kısmına her milimetre karesi harikalar diyarı
İyi ki varız, keşke hak etseniz
Önünüzde tüm saygım ile eğiliyorum
Öyleyim Evet çok şükür
Hemde memesi var demi 😅😅😅
Bu kızın twitterı vardı da ismini unuttum
Öyleyiz iyi davranan bir erkeğe karşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?