Bence kurallar var dünyada. Herkes kurala göre yaşıyor. Bir yerler de bir şeyler var ama olmuyor. Olmuyorsa zorlamamak gerekli... Zaman makinesi ölümsüzlük Amerika'da var. Yani aslında kural Tanrı oluyor bence. Karbon kökenliler kimyasal reaksiyonu bitince yok oluyorlar yüzde yüz.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimyasal reaksiyon bitince o beden biter sonunda. Evet müdahale var. Ama nasıl ruh üflensin ki öyle değil mi?
Bence ölümden sonra yaşam yok. Kurallar var. Kimyasal reaksiyon bitince yok oluyor insan. Yok olmayanlar ya silikon kökenli bence?
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ne yasam var ne tanri var hicbir halt yok. bir uzay belgeseli ac izle zerre önemli bir varlik degiliz zaten. bir anlam yüklemeye çalişmak saçma. milyarlarca yil ve olasilikla her şey meydana gelebilir 60 70 uil omrumuzle bizi aşıyor bu işler. tanri din ile falan anlam katmaya calisiyoruz.
Ama kaos da olsa yine de kurallarla dönüyor dünya. Mesela neden dünya yuvarlak. Kurallara uygun olduğu için öyledir. Mesela neden gök mavidir? Işınlarla etkileşime girer ve hizasını maviye boyar yani. Kaos olsa bile kurallar var yani.
Yine de en mantıklı teori Burma'ya gidiyor. Sonsuz bir hiçlikten ya da karanlıktan önce ay sonra da güneş kusuyor. Zira çocukken çok burmalı baklava yerdim adamım.
Yani ne kaos var ne de başka bir şey. Evren her neyse Burma oluyor. Yani bu yaratılış süreci kusma ile oluyor. Bence bu uzay similasyon. Tanrı Burma ama nasıl desem canavar hiçlik galiba. Teolojide Burma tek mi yoksa anlamdaş anlamları var mı bilmem. İncil bana yalancı geldi. Kuran ise tuhaf. Bence ay bile canlı varlığın gözleri olabilir.
Saçma bir düşünce yok opmayı düşünebiliyor msun yokluk nasıl bir his sence Allah yokluk yok olmayı hayal edebilmeyi vermedi bize bana yokluğu tanımlar msıın
Allahtan o kadar çok var ki hangisi Allah. Rast da yok Allah da. Kurallar var bebeğim. Bunlar sadece masallar. Neyse ki prenses olduğum için bunu yedirdim sonunda. Zira asilzadeler yok olarak ölürler nedense.
Yok olunca nereye gideceksin eski yaşantını hatılıcak msıın yok plunca ne olacksın enerji mi olacaksın öyle bir şey yok anladın mı yokluk diye bir şey yok tamamen saçmalık senin düşündüğün daha yok olmanın ne olduğunu bilmiyorsun uydurduğun bir şeye inanıyorsun
Yok yok ölümden sonra yaşam yok. His yok düşünce yok karanlık da yok aydınlık da yok. Sadece yok bebeğim bu kadar basit :)) Ancak gülüyorum buna. Bizler doyasıya yaşadık Go ailesi olarak.
Goguryeo İmparatorluğu bugün benim için hala capcanlı bir imparatorluktur. Korenin onurlu ve gururlu devletidir, Goguryeo. Ve ben gerçek bir prensesim de...
Atam Moo Yeul Savaşların Tanrısı unvanını aldı. Savaş dahisiydi. Ancak oğlu Hodong kalbine yenik düştü taht hayal oldu onun için. Hodong benim için yaradır hala
Tabi ki de vardı :))) Sence çok yakışıklı olup da talipli olmaz mı? Bir çeşit aşk yaşandı işte. Romeodan çok daha önce hem de. Şimdi önceki aşklar Mu'dan kalanlar. Ama bu kore masalı ilk halk hikayesidir. Cidden prensim benim gurur kaynağım. Ailemi seviyorum.
İlk Türkler Gok tanriya inanmis oldurdugu her düşman hizmetkarı olacak mesela Vikingler savaşta olurse kendi inandıkları diyara gidecek vb. cok sey var
Gök Tanrı tinsel bir varlık. Doğayla özdeşleştirilebilir doğrusu bir bedeni olmadığını ve biçimsiz olduğunu düşünüyorum. Ancak öyleyse de bir katı vardır. Ama bu Gök Tanrının var olduğu ve kuralların olmadığı gerçeğini değiştirmez de. Evrende kurallar var. O zaman neden silikon kökenli canlılar varlar.
Sonraki gunumuzu bile bilmiyoruz zaman kavramı ilginç birsey geleceğimiz icin birseyler yapiyorsun ama başarılı olamıyorsun mesela geçmişteki olayları değiştiremiyorsun
Valla genelde Afrika teorilerine inanırım. Çocukluktan beri anılarım beni Burmaya götürür. Burma günlükleri mesela. Şimdi benim tüylerim kalkıyorsa bu bir evrim işareti. Zaten maymun olduğumu biliyorum. Tüm insanlar maymun sadece silikonlar hariç.
Maymunlarla milyonlarca yildir beraberiz ve gelisimlerini takip edebilirdik ve dnasi farenin insaninkine daha yakin fareden gelmis olmamiz lazim o zaman
Gerçekler böyleyse onlara itaat etmek gereklidir. Ben de itaat ediyorum. Koskocaman Go ailesiyiz yani neredeyse 1000 sene hüküm sürmüşüz. Aşklar ve savaşlar. Dolu dolu yaşamlardan sonra neden sonsuz olayım ki? Engeller hep vardırlar. Özellikle çok güzel olanların engelleri daha çoktur. Benim atam çok yakışıklıydı. O da bedelini kılıcın altına inmekle ödedi. Sana gerçek söylüyorum bir soyluyum, asilzadeyim ben
İster inan ister inanma. Soylular daha güzeldirler. Çünkü onlar güneş görmezler ve şatoda otururlar. Çok açık beyaz ten doğuştan olan tabi soyluluğun en açık göstergesidir. Evet masallardaki gibi saf ve temiz değil tabi. Zira Goguryeo topraklarını son derece barbarca fethetti. Şu an Goguryeo kraliçesi olsaydim emin ol toprakları Muhyul gibi genişletirdim :))) Benden zalim tiran olurdu.
Ahahaha zaten bizim oyunumuz 2000 sene önce başladı. O ilk oyun ben de son oyun. Çok yakışıklı prens çok güzel prenses ;))) Masal gibi ancak barbar ve vahşi bir masal ;)))
Allah Allah o zaman Koronada neden kural yazıyormuş. Allah yok bebeğim kurallar var. Allah da o kurallardan birisi işte. O varlıklar Mu kıtası diye bir yerdeler... Sonsuzlar ezeliler. Çünkü kurallarla gelişen dünya onlara bunu sağladı. Ama bizler karbon kökeniyiz yani kim bunu reddeder ki? Muhtemelen maymundan üretildik. Bir de yüzümüzü yaratan da yok ha- yüzümüz sadece genlerden kimyasal tepkime hani
mekansızsa mu kutasında ısılerı ne nerde olursa olsun mkeanı var o yaratıkların bak Allah demeyebılırsın ama bır yaratıcı var ve bu ozellıklere sahıp tartısma onun hangı dının tanrısı oldugu
Hayır Mu kıtasındakiler silikon kökenli veya neyse işte. Tanrının mekanının olmadığından eminim ya da var ama bedene sahip değil. Bir sürü Tanrı var. Yani bu Tanrılar aslında Mu'dan kalanlar. Osiris olsun Yehova olsun bence Tanrı maymunlara kitap göndermez. Zira insanda evrim olduğu o kadar belli ki. Mesela tüylerimiz kabarıyor korkarken en barizi bu yani. Aslında ruhumuz yok ancak bir titreşim olabilir.
bedensız dedıgın ruh oluyor yanı enerjı oda mekana sahıp sadece mekansız ve zamansız olması lazım Allahın heykelı de yok ama o tanrılarının heykelı var bu da ınsan urunu oldunun kanıtı o tanrılar gercekte yasamıs ınsanlar muhtemelen
lan bır tane ılah olur 1000 tane ılah olmaz bır tane sonsuz olur ya onlar melek gıbı bır sey dıceksın ya da tek ılah var dıceksın bırden fazla ılah olamaz
Konyak devirdim canım. Tanrı var ama kural. Yani biçimsiz belki görüntüsü bile yok. Kuralı nasıl fiziki yapabiliriz. Öte yandan küçüklükten beri hayvan gibi alışkanlık yapan başkaları da varmış. Sadece Kuralı suçlayamam ki.
Öyle işte bebeğim ne yapalım kurallar böyle. Kurallar çiğnenmek için yaratılmadılar. Kişinin ölümü istemesi de bir tercih. Kesin olan bir şey var ki birileri engel oldu lakin onlardan çıkmasını istemiyorum. Zira geriye bakınca benden sevgi alamamışlardı. İnşallah kendilerine değer birilerini seviyorlar. Dünya similasyon yani bence.
Dilden bağırsam da gönülden affettim. Hatta kim bana engel olmuşsa daha çok yasasın. Ve yeni sevgililer kazansın. Ne uzay ne de bir şey. Yok işte evren de similasyon bence.
Ne sevişmesi keyfim yok. Kimyasal reaksiyon gösteren bedenim bitecek. Hayattan çok şey beklemiyordum zaten. Doğduğumda da sessiz doğdum. Yok olurken de sessiz bir şekilde gideceğim. Benimki de tercih meselesi. Ben de Prens Hodong ve Goguryeo'yu tercih ediyorum
Biliyordum zaten. Kimyasal reaksiyon bitince her şey biter. Kaldı ki bir prensesim. Ne yapayım canlarım gitmişse. Belki de soylu Go ailesinden kalan tek mirasçısıyım. Ne yazık ki 4. Prense çok benzedim ve kaderim bedbaht oldu. Ruh da yok enerji de yok, boşluk da yok, hatta uzay bile yok. Hepsi şeytanın işi olabilir belki. Bence sadece dünya var ve hep ezeli daima. Ve hep devam edecek.
Evet yüzde yüz doğru. Evrenin yaratıcısı yoktur. Sadece kurallar var adamım. Ancak bazıları ölümsüzlük sırrını bulmuş birileri. Gerçi hayatta her şey seçimdir. Yok olmayı seçmek de bir güzellik vardır. Tabi göremeyeceğim şeyler için kıskançlık yaşıyorum doğrusu. Bence kural Tanrı. Ve dünya hep var hep olacak. İnsanlar da maymunlara o kadar benziyorlar ki.
Kardeşim emin ol sadece karbon kökenli geliştirilmiş kimyasal reaksiyonlu metaryelleriz. Yalnız kural vardı hep başından beri. Tıpkı korona kuralı gibi.
Ama koronavirüs için neden 14 kural deniliyor. Bence kurallar var sadece adamım. Zaten umudumu kestim. Şu saatten sonra yapacağım iş yeni ve tertemiz bir yaşama başlamak- bir de Koredeki atalarım yok olmuşlar. İçim deliniyor cidden bunları yazarken. Bir de kimseyi yerinden yurdundan etmek istemiyorum biliyor musun? Kurallar neyse işte- çünkü çok kötü davranıyordum. Zaten feda edilmeyi hak etmiyordum. Neyse birisi ya da birileri engel oldular. Kaderimi seviyorum. Yapacak bir şey yok.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bence ölümden sonra yaşam yok. Kurallar var. Kimyasal reaksiyon bitince yok oluyor insan. Yok olmayanlar ya silikon kökenli bence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ne yasam var ne tanri var hicbir halt yok. bir uzay belgeseli ac izle zerre önemli bir varlik degiliz zaten. bir anlam yüklemeye çalişmak saçma. milyarlarca yil ve olasilikla her şey meydana gelebilir 60 70 uil omrumuzle bizi aşıyor bu işler. tanri din ile falan anlam katmaya calisiyoruz.
Kural var canım benim kurallar. Atamın makus kaderini düşününce ben de giderim. Zira kalbimde bir yamukluk oluşuyor.
kural falan ne ya kaos var evrende sen sadece kucuk bir pencereden bakiyorsun. o yüzden böyle düsünuyorsun. zamandan sıyril genis bak olaya.
Kaos var evet. Karmaşıklık ya da hiçlik galiba. Kaos hiçlik gibi geliyor gözüme
Ama kaos da olsa yine de kurallarla dönüyor dünya. Mesela neden dünya yuvarlak. Kurallara uygun olduğu için öyledir. Mesela neden gök mavidir? Işınlarla etkileşime girer ve hizasını maviye boyar yani. Kaos olsa bile kurallar var yani.
En mantıklı teori Gaz kütlesi olmasıdır bence. Zira osurmak bunun en büyük kanıtı.
Yine de en mantıklı teori Burma'ya gidiyor. Sonsuz bir hiçlikten ya da karanlıktan önce ay sonra da güneş kusuyor. Zira çocukken çok burmalı baklava yerdim adamım.
Yani ne kaos var ne de başka bir şey. Evren her neyse Burma oluyor. Yani bu yaratılış süreci kusma ile oluyor. Bence bu uzay similasyon. Tanrı Burma ama nasıl desem canavar hiçlik galiba. Teolojide Burma tek mi yoksa anlamdaş anlamları var mı bilmem. İncil bana yalancı geldi. Kuran ise tuhaf. Bence ay bile canlı varlığın gözleri olabilir.
Seninle konusmak zor ayni kelimeler ile farkli diller konusuyoruz.
Yüzde yüz ya Burma ya da Fu'dur.
Yok benim
Saçma bir düşünce yok opmayı düşünebiliyor msun yokluk nasıl bir his sence Allah yokluk yok olmayı hayal edebilmeyi vermedi bize bana yokluğu tanımlar msıın
Allahtan o kadar çok var ki hangisi Allah. Rast da yok Allah da. Kurallar var bebeğim. Bunlar sadece masallar. Neyse ki prenses olduğum için bunu yedirdim sonunda. Zira asilzadeler yok olarak ölürler nedense.
Ben sana yok olmak nasıl bir şey diyorum sen bana alakasız bir şey söylüyorsun
Yok olunca nereye gideceksin eski yaşantını hatılıcak msıın yok plunca ne olacksın enerji mi olacaksın öyle bir şey yok anladın mı yokluk diye bir şey yok tamamen saçmalık senin düşündüğün daha yok olmanın ne olduğunu bilmiyorsun uydurduğun bir şeye inanıyorsun
Bunun icin cok teori var ama obur yasamis deneyimlemis biri yok ondan ne olacağını ölünce göreceğiz ama tarihin başından beri sonsuz yaşama inanlilmis
Yok yok ölümden sonra yaşam yok. His yok düşünce yok karanlık da yok aydınlık da yok. Sadece yok bebeğim bu kadar basit :)) Ancak gülüyorum buna. Bizler doyasıya yaşadık Go ailesi olarak.
Goguryeo İmparatorluğu bugün benim için hala capcanlı bir imparatorluktur. Korenin onurlu ve gururlu devletidir, Goguryeo. Ve ben gerçek bir prensesim de...
Atam Moo Yeul Savaşların Tanrısı unvanını aldı. Savaş dahisiydi. Ancak oğlu Hodong kalbine yenik düştü taht hayal oldu onun için. Hodong benim için yaradır hala
Ben uni ortaminda 4 ateistle okudum bu muhabbetleri cok yaptik ama seninkide teori bilim ve mantiga gore dedigin olabilir ama kesinlik yok
Prensesin beyaz atlısı var mi peki dbdvsvsv
Tabi ki de vardı :))) Sence çok yakışıklı olup da talipli olmaz mı? Bir çeşit aşk yaşandı işte. Romeodan çok daha önce hem de. Şimdi önceki aşklar Mu'dan kalanlar. Ama bu kore masalı ilk halk hikayesidir. Cidden prensim benim gurur kaynağım. Ailemi seviyorum.
Ne mutlu sana sefer fazla yaptirma sana zaman ayiramaz
Sonsuz yaşama inanılmış derken. Nasıl yani
İlk Türkler Gok tanriya inanmis oldurdugu her düşman hizmetkarı olacak mesela
Vikingler savaşta olurse kendi inandıkları diyara gidecek vb. cok sey var
Kac milyon tane din var hepsinde sonsuz yasam vadedilir sunu sunu yaparsan iyi kosullarda sunu sunu yaparsan kotu kosullarda yasacaksin deniliyor
Gök Tanrı tinsel bir varlık. Doğayla özdeşleştirilebilir doğrusu bir bedeni olmadığını ve biçimsiz olduğunu düşünüyorum. Ancak öyleyse de bir katı vardır. Ama bu Gök Tanrının var olduğu ve kuralların olmadığı gerçeğini değiştirmez de. Evrende kurallar var. O zaman neden silikon kökenli canlılar varlar.
Olay su hitler yahudileri yaktığında koksis kemiği yok olmadi insanlarin dnasi bulunuyor koksis yokedilemez bir kemik mesela
Kiyamette koksis üzerinden insanların dirilecegi soylemisti bir hocamız dedigim gibi sonsuz yasamda bir teori
Bence Tanrı Burma'dır. Yüzde yüz iddiaya girerim. Ancak Burma da olsa kurallar var. Karanlık müdahale edemez ki sonuçta.
Sonsuz bir hiçlikten süreçte kusup kusup duruyor
Bilim kesinlik ister kesin olmayan sey teoridir ne desem bos yani
Sonraki gunumuzu bile bilmiyoruz zaman kavramı ilginç birsey geleceğimiz icin birseyler yapiyorsun ama başarılı olamıyorsun mesela geçmişteki olayları değiştiremiyorsun
Valla genelde Afrika teorilerine inanırım. Çocukluktan beri anılarım beni Burmaya götürür. Burma günlükleri mesela. Şimdi benim tüylerim kalkıyorsa bu bir evrim işareti. Zaten maymun olduğumu biliyorum. Tüm insanlar maymun sadece silikonlar hariç.
Ama ilerki geleceği ve insanlığın ne seviyeye geleceğini cok merak ediyorum
Sen evrim teorisine inanıyorsun
Mesela rekarnasyon sacma geliyor bana evrim teorisidende mantiksiz yerler var
Maymunlarla milyonlarca yildir beraberiz ve gelisimlerini takip edebilirdik ve dnasi farenin insaninkine daha yakin fareden gelmis olmamiz lazim o zaman
Bu kadar bir şey anlatır gibi görünüp de bir s*kim anlatmayan pek az şey gördüm.
Yooo zaten benim atalarım yok olmuşlar. Ben de prenseslere uygun olarak göçüp gideceğim.
Atam yoksa ben de olmam
E-evet…
Gerçekler böyleyse onlara itaat etmek gereklidir. Ben de itaat ediyorum. Koskocaman Go ailesiyiz yani neredeyse 1000 sene hüküm sürmüşüz. Aşklar ve savaşlar. Dolu dolu yaşamlardan sonra neden sonsuz olayım ki? Engeller hep vardırlar. Özellikle çok güzel olanların engelleri daha çoktur. Benim atam çok yakışıklıydı. O da bedelini kılıcın altına inmekle ödedi. Sana gerçek söylüyorum bir soyluyum, asilzadeyim ben
Okuduğun metni s*keyim ya.
İster inan ister inanma. Soylular daha güzeldirler. Çünkü onlar güneş görmezler ve şatoda otururlar. Çok açık beyaz ten doğuştan olan tabi soyluluğun en açık göstergesidir. Evet masallardaki gibi saf ve temiz değil tabi. Zira Goguryeo topraklarını son derece barbarca fethetti. Şu an Goguryeo kraliçesi olsaydim emin ol toprakları Muhyul gibi genişletirdim :))) Benden zalim tiran olurdu.
✌🏼✌🏼
Ahahaha zaten bizim oyunumuz 2000 sene önce başladı. O ilk oyun ben de son oyun. Çok yakışıklı prens çok güzel prenses ;))) Masal gibi ancak barbar ve vahşi bir masal ;)))
Allah tektir yerin göğün yaratıcısı odur öteki tarafa gidince öğrenirsin Allah ıslah etsin ne diyeyim
dsadas nıye yasıyoz o zaman mk olelım gıtsın bı boka degmez o zaman
Allah zaman ve mekandan munezzeh hıc bır seye benzemez ve dengı yoktur
Allah Allah o zaman Koronada neden kural yazıyormuş. Allah yok bebeğim kurallar var. Allah da o kurallardan birisi işte. O varlıklar Mu kıtası diye bir yerdeler... Sonsuzlar ezeliler. Çünkü kurallarla gelişen dünya onlara bunu sağladı. Ama bizler karbon kökeniyiz yani kim bunu reddeder ki? Muhtemelen maymundan üretildik. Bir de yüzümüzü yaratan da yok ha- yüzümüz sadece genlerden kimyasal tepkime hani
Allah var her seye gucu yetıyor mu kutası bılımsel hurafe
bır tane olması lazım bırden fazla sonsuz olamaz
anlasmazlık cıkardı bırden fazla tanrı olsaydı
mekana sahıp tanrı mı olur tanrıysan mekansız cısımsız olman lazım acız oluyor
ben replıtılanım burada
Yani mekânsız olması lazım
mekansızsa mu kutasında ısılerı ne nerde olursa olsun mkeanı var o yaratıkların bak Allah demeyebılırsın ama bır yaratıcı var ve bu ozellıklere sahıp tartısma onun hangı dının tanrısı oldugu
Hayır Mu kıtasındakiler silikon kökenli veya neyse işte. Tanrının mekanının olmadığından eminim ya da var ama bedene sahip değil. Bir sürü Tanrı var. Yani bu Tanrılar aslında Mu'dan kalanlar. Osiris olsun Yehova olsun bence Tanrı maymunlara kitap göndermez. Zira insanda evrim olduğu o kadar belli ki. Mesela tüylerimiz kabarıyor korkarken en barizi bu yani. Aslında ruhumuz yok ancak bir titreşim olabilir.
Yehova Allahın ibranicesi ne cok tanrısı lan
o tanrı dedıklerının hepsı ınsandı bır sekılde tanrılastırıldılar
bedensız dedıgın ruh oluyor yanı enerjı oda mekana sahıp sadece mekansız ve zamansız olması lazım Allahın heykelı de yok ama o tanrılarının heykelı var bu da ınsan urunu oldunun kanıtı o tanrılar gercekte yasamıs ınsanlar muhtemelen
İşte sana bunu diyorum. İnsansı idiler ama sonsuzdular. Hiçlikten kusulan dünyada kurallar sayesinde doğadan ölümsüzlük aldılar işte
lan bır tane ılah olur 1000 tane ılah olmaz bır tane sonsuz olur ya onlar melek gıbı bır sey dıceksın ya da tek ılah var dıceksın bırden fazla ılah olamaz
prometheus fılmde muhendısler var xenomorphları yapıyorlar ona benzettım dedını
Kesinlikle katılıyorum aynı fikirdeyim.
Atıyorum kaos bile olsa dünyada bence her şey kurallarla dönüyor. İnsan bir karbon modeli. Kimyasal reaksiyon bitince ölüyor işte bu kadar basit.
Evetttt
Ne içtin sen. Ne içtiysen direk bırak
Konyak devirdim canım. Tanrı var ama kural. Yani biçimsiz belki görüntüsü bile yok. Kuralı nasıl fiziki yapabiliriz. Öte yandan küçüklükten beri hayvan gibi alışkanlık yapan başkaları da varmış. Sadece Kuralı suçlayamam ki.
Tanrı kural.. ya ne okudunda ne biliyon kuralları bence sen böyle şeyler düşünme ağır geliyor sana
Tabiki de kural işte. Çok güzel yüzüm sonumu getirdi. Ama bu çekici yüzüm soylu atamdan kalan kasklı Romeo'dan bir hatıra
Hey gidi hey yüzün mü güzel kafan mı bi çözmedim
Öyle işte bebeğim ne yapalım kurallar böyle. Kurallar çiğnenmek için yaratılmadılar. Kişinin ölümü istemesi de bir tercih. Kesin olan bir şey var ki birileri engel oldu lakin onlardan çıkmasını istemiyorum. Zira geriye bakınca benden sevgi alamamışlardı. İnşallah kendilerine değer birilerini seviyorlar. Dünya similasyon yani bence.
Dilden bağırsam da gönülden affettim. Hatta kim bana engel olmuşsa daha çok yasasın. Ve yeni sevgililer kazansın. Ne uzay ne de bir şey. Yok işte evren de similasyon bence.
Hakket benimde aklıma gelmişti
İlk başta hırçínlıkla karşılasam da sonradan durumu kabul ettim.
Sevişek mi
Ne sevişmesi keyfim yok. Kimyasal reaksiyon gösteren bedenim bitecek. Hayattan çok şey beklemiyordum zaten. Doğduğumda da sessiz doğdum. Yok olurken de sessiz bir şekilde gideceğim. Benimki de tercih meselesi. Ben de Prens Hodong ve Goguryeo'yu tercih ediyorum
Benim atalarım yok olmuş gitmişler toprak altında çoktan kemikleri bile kalmamıştır. Benim atamı barandırmayanlar zaten beni de barındırmazlardi
Sen gel ben seni keyiflendiriim kimyasallarımız karışsın
Sen senden sonrakilere ata olmyacakmısın
Öyledir bebeğim. Ata olurum ama evlenirsem olurum. İşte sadece kimyasal şeyler. Sadece biraz kimyasallarım rast gitti ve prenses gibi oldum
Neden evlenirsen. senin inancına göre bir sorun olmaması lzım bebeğim
Bak kafa bulmuyorum gerçek bir prensesim ben
Ancak imparatorluk yıkıldı ve soyluluk kalmadı. Öyle bile olsa hala prensesim. Ve Go hala orada yaşıyor.
Skişelim rahatlarsın gelsene
Hadi gel yavrum :))
Ordan girmek istiyorum
Ahahaha açtım yavrum. Gece gece
Sen açana kadar... hangi şehşrdesin
Mk dengesizi
Hi hi cok film izleme
Error 404 Not Found
Öyle canım öyle. Sen bak bakayım Goguryeo'ya ben Go asilzadesiyim. Asillere yaraşır şekilde giderim, zira Hodong'da öyle gitti
Bismillahirrahmanirrahim.. ilginc bir vaka
Bismillah bismillah😆😆😆😆
yok zaten.
Biliyordum zaten. Kimyasal reaksiyon bitince her şey biter. Kaldı ki bir prensesim. Ne yapayım canlarım gitmişse. Belki de soylu Go ailesinden kalan tek mirasçısıyım. Ne yazık ki 4. Prense çok benzedim ve kaderim bedbaht oldu. Ruh da yok enerji de yok, boşluk da yok, hatta uzay bile yok. Hepsi şeytanın işi olabilir belki. Bence sadece dünya var ve hep ezeli daima. Ve hep devam edecek.
4. Prens gibi çok güzel oldum ve güzelliğin bedelini yok olmakla ödeyeceğim...
Saçmalama be
Evet yüzde yüz doğru. Evrenin yaratıcısı yoktur. Sadece kurallar var adamım. Ancak bazıları ölümsüzlük sırrını bulmuş birileri. Gerçi hayatta her şey seçimdir. Yok olmayı seçmek de bir güzellik vardır. Tabi göremeyeceğim şeyler için kıskançlık yaşıyorum doğrusu. Bence kural Tanrı. Ve dünya hep var hep olacak. İnsanlar da maymunlara o kadar benziyorlar ki.
Tövbe estağfirullah s
Kardeşim emin ol sadece karbon kökenli geliştirilmiş kimyasal reaksiyonlu metaryelleriz. Yalnız kural vardı hep başından beri. Tıpkı korona kuralı gibi.
Seni yoktan var eden kim
Tüm canlı cansız varlıkları yaratan kim
Ama koronavirüs için neden 14 kural deniliyor. Bence kurallar var sadece adamım. Zaten umudumu kestim. Şu saatten sonra yapacağım iş yeni ve tertemiz bir yaşama başlamak- bir de Koredeki atalarım yok olmuşlar. İçim deliniyor cidden bunları yazarken. Bir de kimseyi yerinden yurdundan etmek istemiyorum biliyor musun? Kurallar neyse işte- çünkü çok kötü davranıyordum. Zaten feda edilmeyi hak etmiyordum. Neyse birisi ya da birileri engel oldular. Kaderimi seviyorum. Yapacak bir şey yok.
Yaşamama bak
Evet
Mesaj kutunuda ac
Merhaba soru orcam xp4 istiyor yerime sorar misin