Az önce köpek kovaladı bölge belirlemiş 5 6 köpek vardı çok çok uzaktan beni gördü 2 tanesi kovalamaya başladı durup dururken ama bölgeden çıkartmaya çalışmıyor bildiğin ısırmak parçalamak için geliyor yakalasa içimden geçecek korkutmaya çalışıyom korkmuyor taş atıyom sopayla vuruyom yine korkmuyor benden hızlı koşuyor kaçamıyorum 2 tanesi sıkıştırdı la ilahe illallah dedim allaha ellerimi açtım bir yere çıktım gitmelerini bekledim 1 saat kadar onlarla uğraştım bir daha başıma gelirse ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kopekler saldirmak icin uzerinize kosmazlar
ses cikarmak dogada korkutma amaciyla yapilan bir eylemdir
saldirmadan once goz korkutmaya calisirlar
tabi inatlasmamaniz gerek
sizi korkutmaya calisma nedenleri tehdit olarak gormeleri
buyuk olasilikla onlarin bolgesi kabul ettikleri yere girdiniz ya da fazla yaklastiniz
bir daha o bolgeyi kullanmayin
Kardeş alakası yok bölgeleri belli bir yer biliyorum ben çok çok uzaktaydım beni gördü kovalamaya başladı sakince geri çekildim çok yanıma geldi ısırma hamlesi yaptı bende kaçmaya başladım herkesin geçtiği bir bölge gece geç saatte kudurmaya başlıyorlar galiba gelen arabaları falan kovalıyor ama bırakmadan kovalıyor bölgeden uzak tutmaya çalışmıyor ısırmak için geliyor
Bir daha hayatta geçmem oradan sabah sakinlerde gece çok fenalar
bolgelerinin neresi olduguna onlar karar verir ayrica tas ve sopa kullanmissiniz isirsalar yeri var
dediginiz gibi kullanmayin bir daha o rotayi bitti gitti
Hayır dayıcım o ısırmaya çalıştı benimde kaçacağım yer yoktu sopayla ondan vurdum korkutmak için vursamda vurmasamda ısıracaktı zaten ve bölge dediği bunun mahallemi a//
vurdunuz
isirdi mi?
vurmasaydiniz isiracagi garanti miydi?
madem vurdunuz ise yaradi neden bir dahaki sefer olursa ne yapayim diye soruyorsunuz, vurmussunuz ise yaramis
ise yaramadiysa neden vurdunuz
vursaniz da fark etmiyorsa neden vurdunuz
vurmayin
o yola sapmayin
Dayıcım ısırma hamlesi yaptı tuttu paçamda etime gelmedi kaçtım çıktım arabanın üstüne o da atladı bende sopayla taşla vurdum ama pek etki etmedi yine kovalamaya devam etti ortalık sakinleşince gittim ha bu arada senle tartışmıyorum yanlış anlama yine böyle bir olay başıma gelirse ne yaparım onu bilmem lazım
efendim diyorum ya kopekler sizi parcalamak istese zaten boyun damarlarinizi tek isirisla patlatabilir ve bunu atalari kurtlardan miras aldilar
pacanizdan ceken bir kopegin amaci sizce sizin bacaginizi koparmak olabilir mi
goz korkutmaya calisiyorlar ama dozu arttirabilirler yaklasmayin ve mudahele etmeyin sizi ciddiye alirlarsa o zaman basiniz dertte
Boynuma erişmek için düşürmesi lazım tek ısıracağı yer de bacaklarım belki ısırıp bırakacaktı bilmiyom ama o riski göze alacak popo yok bende dediklerin diğer köpeklerde işe yararda bu köpeklerde olacağını sanmıyorum güzel tartışıyorsun bu arada
Çıkarıp kırbaç gibi kafasına vurunca kaçar 😂😂😂
Bir dahakine deneriz babam
ya da gel a. mina koyduğum gel diyecen yere eğilip tas alacan eğer iyi bir das yediyse zaten hemen kaçar sen egilince
Onu denedik domaltıyorlardı az kalsın dayı bi vurdum bi baktım diğer köpeklerde geldi
Iyi ni sopa olsa vurdugun zaman cayiklar gardaş dikkat et köpek çok olunca tehlike
Valla gardaş tek gelse alırdımda mahalleden abilerini çağırdı a//
Sende ıslık calamadin mi
Bi ıslık çalsam bütün mahalle iner aşşağıda kıyamadım dayak yicekler şimdi
Mahallenin itini köpeğini toplardin
Cingan mahallesinde bir cingana satastim bir ıslık çaldı ayaklarim yerde gormedi 😂😂😂
Havada oynadı cinganlar beni 😂😂😂
😂😂😂😂
Dikkat et kardeşim gece köpeğin çok olduğu yerlerden geçme fazla
Bir daha s/ksen beni yinede geçmem g/tünde kurt çıkıyor bunların gece
Kekolar bu kadar değil onlara abi diyorsun bir şey yapmıyor
Gece orayı çok koruyorlar gündüz o kadar olmaz
S. ikerin şimdi nerde keko varsa hadi yat gayri 😂😂😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!