Sevgilim Ukraynalı ve babam evlenmemize karşı. Ne yapmalıyım?

Hepinize merhaba 29 yasindayim ingilizce ögretmeniyim, sevgilim ukraynalı 3 yıldir Turkiye'de yasiyor. Onu seviyorum , evlenicez 20 Temmuz'da. Annem ve kardesim baştan beri biliyordu iliskimizi bi sorun yoktu. Ama is ciddiye binince babam karsi cikti oda aile buyuklerimizin doldurusuna geldi tabi cunku ozellikle dedem o kadar geri kafali ki başının etini yiyor babamın, formalite bir tanisma isteme gibi bir sey yaptik yuzuk taktik.

Ama o gunden beri babam bir tavırlı, rızası yokmuş , hic mutlu olamazmisim, akrabalari laf yapiyormuş o kadar geriyorlar ki beni hayir olumsuz hic bir sey gecmedi aramizda sadece yabanci diye bu kadar yapilmaz ki onun ailesi bana karsi hic boyle degiller. Cok kafama takiyorum ben babam dehil hepsinin rızası olsun istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun tekrar konu ele alındığında babamda artık engel olamayacagini anlamiş gibiydi çünkü x kisiyede davetiye vermeyi unutmayın gibi seyler söyledi ama bana hâla soguk ama umarım duzelecek. Hepinize görüşleriniz icin tesekkurler özellikle @NickSevmeyenlerden1 kadın haklari konusunda bu kadar bilgili oldugun icin sana ayrıca tesekkur ediyorum.
Sevgilim Ukraynalı ve babam evlenmemize karşı. Ne yapmalıyım?