+1 yılSen buradaki s1k kafalıların hiçbirini dinleme. Kendileri her gece Ukraynalı kız s1kmenin hayalini kuranlar gelmiş Müslüman kız nasıl gavurla evlenir diyorlar. Kendiniz niye erkeklerin gavur kızlarla evlenmesine karşı değilsiniz o zaman? O zaman din Allah Kuran kitap aklınıza gelmiyor da bir kadın yabancı Hristiyan bir erkekle evlenmek istedi diye mi aklınıza din kitap Kuran geldi aklınıza? Bunların hepsi iki yüzlü p1çler. Cennette bin kelebeğin kanat inceliğinde transparan gecelik giyen hurilerle bin yıl sürecek penis vajina birleşmesi hayali kurup burada Allah Kuran diyorlar. 😂😂😂😂 Sen sevdiysen, o seni sevdiyse, ailesi ırkçı değilse evlen. Herkesi ikna etmek zorunda değilsiniz. Sarı sark mavi mavi gözlü torunları görünce baban da ikna olur merak etme. Ölümden daha büyük bir sorun yok. Sırf bu yüzden evladına ölümüne küsecek hali yok. Şayet küsecekse de yine geri adım atma demek ki üzücü ama ailen seni hiç sevmemiş. Seni sevmeyenler için de üzülmene gerek yok. Şimdi benim yorumumu okuyan bana Müslüman erkekler gavur kızları Müslüman yapıyor ondan sonra evleniyor diyecekler hassss oradan. O zaman İslama girmeyi kabul ettikten sonra seks yapın. Seviyorsanız birbirinizi güveniyorsanız evlenin. Hem Avrupa Avrupadır. Onların sistemi eğitimi bizden daha iyi. Ukrayna’da hep savaş olacak hali yok. Kocan vasıtasıyla Avrupa’ya daha kolay gidersin. Zaten İngilizce öğretmeniymişsin.
83 Yorumla- +1 yıl
Sence birlikte olmuşlar midir?
- +1 yıl
Teşekkür ederim gizliciğim her şey gönlünce olsun. :)
Soran+1 yılBen tesekkur ederim 😇
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim annem de senin hikayene benzer hikaye yaşadı bize hep anlatıyor anılarını o yüzden kendim tecrübe edinmişim gibi biliyorum. Annem Azerbaycanlı, babam da Rus. Maalesef Türk asıllı aileler Slav gelinlere sıcak baksa da damatları hoş karşılamıyorlar. Babam annemlerin komşularıyla akraba. O vesileyle tanışıyorlar. Birbirilerine aşık oluyorlar ama dedem, annemin halaları ve dedesi olay çıkarıyor bu iş olmaz diye. Onu tek destekleyen kişi kız kardeşiymiş (kız kardeşi de şu an Almanla evli) Annem ailemden vazgeçemem diyerek babamdan ayrılıyor. Annemi başka biriyle nişanlıyorlar ama o nişanlandığı adam aşırı toksik biriymiş nişanlıyken bile anneme dünyayı dar ediyormuş. Annemin sağlığı bu kadar dert sorun stress yüzünden kotuye gidince anneannem ağlayıp nişanı atmaya ikna ediyor dedemi. Nişanı attıktan 3 ay sonra annem evden kaçıyor sonra da babamı arıyor sonra da birlikte İstanbula gelmişler 😄 Ailesilyle 5 yıl küs kalmışlar ama sonunda barıştılar. Aşağıda o Ukraynalı senin arkanda durmaz diyenleri takma. Babam Rus ama çok güzel korudu, sahiplendi annemi. Bugün bile ilk günkü gibi aşık hatta çocuklarından çok seviyor. Eğer gerçekten seviyorsan ve ona güveniyorsan sonuna kadar git.
24 Yorumla- +1 yıl
Kanka bizimkiler de ilk İstanbula gitmişler ne bu İstanbul Rus beylerle Azeri hanımların aşk yuvası mı😂
- +1 yıl
@AmiraMarchenko aynen neden Moskva degil de Istanbul😂
- +1 yıl
Onu sorguladım bende😅
Soran+1 yılBiz eskişehirdeyiz 😄
+1 yılDostum sen yoluna bak, sakın yolundan dönme. Sevdiğin adamla evlen. Karakteri düzgün, saygılı, anlayışlı biriyse kaçırma. Her yönünü de iyi tanıyorsan evlen mutlaka. Sakın o yoldan dönme. Ailen veya akrabaların senin özgürlüğünü kıskanıyor net bir biçimde. 29 yaşında mesleğini eline almış, kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansın. Kimsenin de onayına muhtaç değilsin. Mutlu olmaya bak, bu yaşların bir daha geri gelmeyecek. Düzgün bir ilişkin varsa, hiç ayrılıp da yeni ilişki arama vs yorma kendini. Evlen kurtul. Hem pasaportun da olur. Güzel bir Avrupa ülkesine bile taşınma fırsatın olabilir. Mutluluklar şimdiden. Güven kendine, kimsenin aklını karıştırmasına müsaade etme. Bu ülkede "medenin kanun" var, kimse evlenme yuva kurma hakkına karışamaz. Kendi kararlarını verebilecek bir yaştasın. Rahat ol.
42 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler degerli yorumunuz icin cok naziksiniz ve haklisiniz.
- +1 yıl
Rica ederim, o sizin nazikliğiniz. :) Kendinize güvenin, kimsenin sözüne kanmayın. Gördüğünüzü, yaşadığınızı, bildiğinizi referans alın. Mutlu günler.
+1 yılMerhabalar. Zor bi durum gerçekten evet, ama size temel söyleyebileceğim şey ; gerçekten bu işte ilişkinin düzgünce var oluşu ve uyum. Bunlar söylediklerinize göre sizde var. Kalan detaylar için yapabileceğiniz şey, mutluluğunuzu/uyumunuzu en nokta atışı işlemlerle, aşama aşama işlemeniz/aktarmanız. Hangi detaylardan dolayı rahatsız olduklarını, çözüme kavuşturulabilir şeyler mi bunlara bir bakın. Bu iş usülen değil, mutluluk için yapılıyor genelde. Yani usülen bile başlasa amaç mutluluğa bağlamak olmalı değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece yabancı diye istemiyorlar tek sebep bu.
- +1 yıl
İşte yabancı olmasının arkasında yatan şey, dinle alakalı bir şey, bazı yaklaşımları, Türkiye düşüncelerine uzak oluşu gibi şeyler olabilir belki de. Aklıma öyle bi geldi yani. Bunların zamanla evrilecek/dönüşecek şeyler olduğunu anlatabilirsiniz, bence, yüz yüze özel bir konuşma planlayarak.
Soran+1 yılSevgilim hristiyan ama bende müslüman değilim ailem müslüman ama din konusundan dolayı değil. Sadece Türk değil diye işte... evet belki de zamanla. aşılacak seyler ama beni cok zorluyor ve mutlu olmama engel oluyor bu durumlar
- +1 yıl
Mutluluğu sürekli hale getirecek aşamaya gelene kadar, genelde pek çok zor aşama oluyor. Özellikle bunu genç grupta sık görüyor, yaşıyoruz. Şaşırmayacağımız şekilde o da bunlardan biridir herhalde. Eğer işin altında spesifik bir sebep yoksa, bu iş çözülür. Varsa da belki o konu uzlaşılır/çözülür hale gelir. Birazcık sabırlı ve nokta atışlı hareketler yapmanız gerekiyor gibi sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
iste bu yorumlar kizlarsoruyorun da kapsamina giren alt duzey egitim oranina sahip turkiye insaninin suretidir
evlenirsen ailenle sorunlar yasarsin ancak iletisiminiz kopsa bile, seni suclasalar bile bu senin sucun olmaz
evlenmezsen omur boyu mutsuz olma durumunda bu tamamen senin sucun olur, aileni suclasan da
ayrica her iki taraf da mutlu olsun istiyorsan birlikte yasamayi onerebilirsin ailene
madem evlenmemize izin vermiyorsunuz bari zina yapalim dersin
davetiyeleriniz haftaya basilmis olur22 Yorumla
Soran+1 yılZaten basımda 😊 20 Temmuz da evleniyoruz. Ama babam gelecek mi onu bile bilmiyorum ben sadece babaminda onayi olsun mutlu olalim istiyorum
Ablan olarak yazayim sana. Yabanci erkeklerle epey bir tecrubem var. Senin yarisini yurtdisinda geciriyorum.
Ailenle asla arani bozma. Kriz zamanlarinda yabanci erkekler hic senin sandigin gibi deyiller. Yasin Şu an cok genc. Cok uzun vadede evliliginiz yurumez. Yabanci kadin ya da erkekle evlenenler hep bir diken ustundedir bunu unutma. Mumkun oldugu kadar kendi kulturunden birisi ile evlenirsen daha mutlu olursun. Birinci kocam yabanci idi. ikincisi Turk. Turkte buldugum huzuru yabancida bulamadim. Konusmak istersen ozelde yazabilirsin.14 Yorumla
Soran+1 yılOnceki nisanlim türktü ama yanlis bir insandi hemde çok ama hatayi kendimde aradim ben izin verdim ona bana bu sekilde seyler yasatmasina. Elbette sorunlar yasama ihtimalimi biliyorum.. Ama ben onu yabanci oldugu icin sevmedim ki seviyorum iste anlasiyoruz da. Sadece yabanci uyruklu oldugu icin vazgecemem ki. Yorumunuz icin ayrica tesekkur ederim.
- +1 yıl
Yaşınıza ve tecrübenize saygım sonsuz. Fakat siz kötü bir tecrübe yaşamışsınız ve onun etkileri sürüyor. Eşinizle mutluluklar... Fakat ilk eşi Türk olup da, ikinci eşi yabancı olan Türk bayanlar da var ve mutlular. Ayrıca, daha önce hiç Türk erkekle alakası olmadan direkt yabancı erkekle evlenen Türk kızlar da biliyorum, mutlular... Yani, şans ve uyum meselesi bu bence. Sizin yaşadığınız örnek de dahil her türlü örnek var.
- +1 yıl
Yalan yanlış bilgi verme kıza Ukraynalı Rus erkekler ölümüne sadık olanlar da var. Bu ırk değil kişilik meselesi anlatabildim mi
+1 yılHer şeyi normal karşıladım, illa ki çözüm, orta yol bulunur..
Ancak ihtiyar amcamız için direkt "Geri Kafalı" diye yakıştırma yapmanız hoş değil.
Onların uzun yıllar yaşadığı bir hayat tecrübeleri var, her ne kadar günümüze ayak uyduramıyor olsalar dahi. Kim bilir diğer ülekelerde yaşayan insanlarla alakalı neleri tecrübe edindi, ya da duydu. Onunda bu tecrübelerle sabit, bir doğrusu (fikri) var. İstememesine ve onun hayat tecrübelerine saygı duyalım. (Kabul etmesek dahi.)
"Gel gelelim onlar sana saygı duymuyor". Çünkü bizim ülkemiz mayasında, Evlat-Torun koruma kollama iç güdüsü var. Tüm bu karşı çıkmaların bu sebeple olduğunu kavraman, her şeyi daha da güzel yapacaktır. Yani aslında sana karşı çıkmıyor, korumaya çalışıyorlar. Eğer çözümü, bu konuda sana güvenmelerini sağlamak olursa, çözüm kendiliğinden gelecektir. Panik yok, mutluluklar şimdiden :)15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama her konuda bu sekilde bir zıtlik yapiyor sadece bu konuda degil ona kalırsa ben ingilizce ogretmeni de olmayacaktim yabanci dil diyerek yani buna ne demeliyim ileri görüslu mu demeliyim dedem hakkında.
Soran+1 yılTesekkur ederim.😇
- +1 yıl
Yorumunuz içerisindeki sorunun cevabı yukarıda, hala geçerli. Tüm özelinizi, aile bireyleriyle aranızdaki bağı bilemem tabii. Kendi adıma, ben olsam onların "nedenlerini" önce dinlerim. Yabancı Damat'a da iş düşüyor. Öyle bizden kız almak kolay değil :) Şaka yapıyorum tabii. O da elini taşın altına koyacak. Aile bireyleriyle o da bire bir görüşmeler yapmalı. Mesela babanla baş başa bir yemeğe, çay içmeye gitmesini ve kendini daha rahat ifade etmesini sağlayabilirsin. Çünkü anladığım kadarıyla senin kararından düşüncenden çok, damat güvenilmez imajında aile gözünde. Bu arada bizim ihtiyarların sevgisini gösterme şekillerinden biri de "zıt gitmek". Neden böyle düşündükleri detaylarına girersek, tez yazarız. :) Rica ederim.
Soran+1 yılBabannem bugun annesini çagırın takı olayını konuşcaz dedi..😁Bilezik isteyecekmiş..🤦🏻♀️bir türlü anlasamıyoruz.
- +1 yıl
Bunun müstakbel eşinin yabancı olmasıyla alakası yok :D Bunlar her ne kadar şu sıralar zorlayıcı, zahmetli gözükse de bizim adetlerimiz. Tüm bu istekler aslında senin iyiliğin için yapılıyor. Bu konularda karşı tarafı zorlamamak adına, babaanneye ekonomik durumlardan bahsedip daha sonra alınacak iması yapabilirsiniz :) Ayrıca bunlar güzel kavgalar, yıllar sonra gülerek bakacaksınız, tadını çıkarın.. Hem iş takıya kadar gelmiş, ilerleme var :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babamın İstanbul'da yeminli tercümanlık ofisleri var. Biliyorsundur, bir Türk yabancıyla evleneceği zaman gerekli evrakı yeminli tercüman tarafından çevirilmeli. Ve ben bu sebeple çocukluğumdan beri yabancılarla evlenmiş o kadar çok Türk tanıdım ki. İçlerinde Rus ya da Ukraynalı erkeklerle evlenen Türk kızlar da vardı.
Hatta bazılarıyla hala iletişimimiz var. Tertemiz yuvalarında gayet mutlu ve huzurlular.
Siz birbirinizi gerçekten seviyorsanız asla vazgeçmeyin. Babana karşı da yine saygılı olun her daim, zaten zamanla birbirinizden vazgeçmediğinizi gördüğü için o da yumuşayacaktır.
Yolun açık olsun.21 Yorumla
Soran+1 yılEvet babam cok on yargılı davranıyor keske davranmasa... Bende mutlu olacagima inaniyorum ve istiyorum. seviyorum onu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkça yazacağım, sen Müslüman değilim diyorsun ama dini İslam değil başka bir dine mensupsan sorun yok fakat dini İslam ise yaşamasan bile nikah düşmüyor kadına, baban bu yüzden hayır diyorsa haklı ama sen zaten dini umursamıyor ve Hristiyan adamla evlilik sorun değilse boş ver kimseyi. Baban bu konuda geri adım atmaz eğer konu buysa, çünkü dini kurallar çiğnenemez bunu eski insanlar bilir ama Tuğçe Kazaz Yunan adam için dinini değiştirdi ama yine geri döndü çünkü heves bitince gerçekler gün yüzüne çıkar sende yaşayıp görürsün onun gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir ben cok uzun yillardır müsluman degilim böyle bir zorunlulugum da yok biliyorsunuz ki yani din degıstirme gibi bir durumum yok sevgilim icin.. Babam da din konusunu acmadi sadece Yabanci bir ulkeden diye kültür farklari var diye karsi cikiyor en buyuk etkende kendi annesi babasi dusunun dedem kalp krizi gecirecegim bu sebeple falan diye her gun duygu sömürüsu yapiyor babama.
Cevap sahibi+1 yılO zaman hassas konu din değilse kim olduğunun önemi yok ama baban imza öncesi geri adım atacak gibi görünmüyor. 20 Temmuz da imzayı attı işin artık resmen gerçek olduğunu kabul edecektir sonrasında yumuşayacaktir ayrıca bu sizin hayatınız kimse değil aile bile olsa söz hakkı da size aittir, baba geri adım atmıyorsa sizde atmayın aşkın peşinden gidin. Gerisi kim olursa olsun önemsiz
Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Yok artık ya sevgi var ortada. Babana de ki baba ben sadece onunla mutlu olurum. Lütfen karar vermeden önce sende onu tanı. Ön yargını bırak ben senin kızınım senin rızan olmadan bu iş olursa çok üzülürüm. Ama rızan olmasa da ben onu seviyorum sende sev de.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuştum bu sekilde annem surekli suyuna gidiyor konusuyor ama hâla tam olarak ikna olmadi.
Zaten evlenicem ne olursa olsun da ben babaminda rizasi olsun icim rahat etsin istiyorum.
+1 yılYorumlar ne kadar sacma insanlarla dolu ya arkadaşlar aldatanın ırkı yoktur karaktersizlik mevsuzudur o. Soran kardeş ben seni destekliyorum sevgilinin arkasında dur inan bana çok mutlu olacaksınız. Benim dedem de Ukraynalı hiçte yorumlarda erkeklerin yazdığı gibi biri değil.
10 Yorumla
+1 yılHerkes her turlu fikre acik olacak diye bir sey yok adi ustunde kendi fikirleri istemiyor olabilirler zorunda hic degiller cok istiyorsaniz evlenirsiniz gerisini takmayin pardon geri kafasini takmayin fazla zararli siz cikarsiniz umarim mutlu olursunuz slava ukrainiii
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten annem babam kardeşim hariç dedeymiş amcaymış hic takmıyorum. Onemli olan babam benim icin onun dusunceleri.
Gizli Üye(25-29)+1 yılIngilizce öğretmeniyim deyince bize gelen bir ıngilizcesi kız vardı beni yanına çağırarak kulaklarimdan çekip bir tokatladı tahtada resmen kızın parmak izleri belirmişti. hocam hiç sinirlerinize hakim olamayıp tokat attığınız oldu mu 😊
130 Yorumla
Soran+1 yılOyle birsey yapmadim hic 😅
Cevap sahibi+1 yılBir kulağımdan çekip diğer eliyle nasıl yapıştırmışti 😂 hala sesi kulaklarımda
Cevap sahibi+1 yılIngilizceci kızın ıpince parmaklarının izi çıkmıştı 😂
Cevap sahibi+1 yılHocam 5 er defa falan çarpmıştı yanaklarima 😊
Cevap sahibi+1 yılYanımdaki çocuğa pergel batirdim diye çocukta bir bağırdı yandım anam diye 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKızda direk beni çağırdı yanına sonrası şlakkkkkkk şlakkkkkk hiç unutmam 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü neden eksilediniz kötü bir şey yazmadım ki
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılBir kişi kafasına göre görüşlere hep eksi vermiş deli çok ya sitede 😂
Cevap sahibi+1 yılBazilarida sünnet oldu mu diye yazmış ne çok merak eden var adamın önündekini 😊
Cevap sahibi+1 yılBen ıngilizceci dayağı istiyorum sağlı sollu tokat olsun 😂😂
Soran+1 yılİngilizceci diye bir kelime yok yalnız.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok
Soran+1 yılIyi geceler diliyorum.
Cevap sahibi+1 yılIngilizce öğretmeni degilmisiniz
Cevap sahibi+1 yılHemen uğurla bakalım 😂😂
Soran+1 yılİngilizce öğretmeniyim evet ingilizceci değilim
Cevap sahibi+1 yılIngilızce öğretmeni kızın tokat manyağı yaptığı kadar varım galiba 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam özür dilerim hocam ingilizce öğretmenisiniz
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler
Cevap sahibi+1 yılKızın biri takip isteğimi kabul edip hemen peşine engel atmış
Cevap sahibi+1 yılKızları anlamakta ne zor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEnişte yakışıklımi ınş yakışıklı karizmadir
Soran+1 yıl😄 Ee yakısıklı tabi.
Cevap sahibi+1 yılTahmin ettim zaten enişteye selamlar 😊
Cevap sahibi+1 yılInş sizide çok mutlu eder
Cevap sahibi+1 yılSana kizarsa bir şey derse ben doverim onu 😊
Cevap sahibi+1 yılHep seni düşünüp yemek falan yapsın sana sevdiğin yerlere götürsün
Cevap sahibi+1 yılUmarım çok mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler mutluluklar 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseyi kafana takma güvendiğin, sevdiğin biri ise evlen türk erkekleri yabancılarla evlenince hiç sıkıntı olmuyor iş tersine dönünce aman evlenme şöyle olur böyle olur umarım kendi ülkesinde savaş çıktı diye evlenmeye karar vermemiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılUkrayna da yasamiyor ki yillardir burada isi de burada.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babam da ilk konuşmada sevgilimin ağzına etmişti, annem daha tanışmadan aşırı dramalar çıkarmıştı. Şimdi umurlarında değil. Dalga geçiyorlar bazen gidip oralarda en türk karakterli adamı buldun diye.
13 Yorumla
Soran+1 yılAaa ukraynalı mı?
Cevap sahibi+1 yılYok ama yabancı
Cevap sahibi+1 yılSoğuk bir memleketten ama doğu avrupa değil
malesefkı ıste genel kultur denılen sey tamda burada oluyor.
ayrımcılık yapılıyo herkes Allahın kulu degılmı kımın kımden ne ustugu vardı hanı ıslerınde gelın boyle gelmeyınce oyle oluyor.
sen mutlu ısen emın ısen onlarla yasamıcaksın bunu boyle bıl.. onların aıleseı oglumuz baska mılletten bır kızla evlenıyor oyle bır cocuk dunyaya gelıcek bızım dılımız unutulcak dıe dusunmuyo bıle bu tarafın yaptıgına baksen... Sevdıgınle bır obuyu mutlu yasa kımseyı kafana takma Baskalarının kararları ıcın deıl kendın secıp ıstedıgın ıcın evlen vede kendın artık bır bırey ol baskasının tercıhlerı dıretmesıyle bırey olamassın onların kararı hukumsuzdur.00 YorumlaKimsenin rızasını bekleme. Bu senin ailen, senin yuvan.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum da icim rahat etmiyor iste. Tesekkur ederim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin yabancı olması önemli degil ki önemli olan anlaşmak. Ama dinimizde göre yabanci da olsa erkeğin evlenmeden Müslüman olması gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben müslüman degilim zaten, oda kendi dinini degistirmez o yuzden o konuda problem yok. Babamlar sadece kultur farkindan ve millet ne der gibi dusundukleri icin bu sekilde karsi cikiyor.
+1 yılWallah yenge iyi biri ise kendi adıma 7 cedim gelse ayıramaz beni büyük konuşmakta istiyorum ama oyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim sevdiceğim de azeri benim babam da geri kafalı sonumuzu Allah hayır etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAzerilere genelde karsi cikmazlar kardeş ülke ama sasirdim
Soran+1 yılBenimkinde direkt kültür dil din hersey ayri.
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl''Baba benim mutlu olamayacak olmamın sebebi sevgilim değil, sizin gibi bir ailem olması'' diyebilirsin ama muhtemelen ters teper
Bu insanların rızasını falan zittiret. Sana bir şey katmaz bunlar.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk sen burada yazan canım aptal erkeklere bakma yol elin oğlu yok gevur falan kendileri adam değil ya kıskançlıktan babana yaşının büyük olduğunu kendi kararlarını verebildiğini söyle ve seni destekleyenlerle beraber
10 Yorumla
+1 yılMüslüman toplumunda İslam'ın emirleri ve yasakları gerikafalılık olmuş
Gülelim ağlanacak halimize.
Müslüman anne babanın Müslüman kızı
Gavurla evlenmek istiyor.016 Yorumla
Soran+1 yılKeşke diger yorum cevaplarina bir göz gezdirseydiniz.🤦🏻♀️
Soran+1 yılIslamın emirlerine de yasaklarina da geri kafalilik demedim ben ve hepsine müslüman olmama ragmen saygim var. Ben dedemin dusunce tarzina geri kafalilik dedim ve hala ayni seyi diyorum.. ve aşığım evlenmeyi cok istiyorum evet.
- +1 yıl
Müslüman erkekler niye gavur kızlarla evlenmek istiyor? O zaman ağlanacak hal yoktu da şimdi mi oldu?
- +1 yıl
- +1 yıl
Yahudilerde soy anneden geliyor onu ne yapacagiz? 🤣 Islama gore Musluman erkekler Yahudi kadinla evlenebilir ama Musluman kadin gayrmuslimle evlenemez sebebi ise soy babadan gecer e yahudilerdede soy anneden geciyor? Dininiz kendiyle celisiyor.😅 Ayrica bilim oyle bir sey demez bilmiyorsaniz da ogrenin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soy babadan geçer demek tamamen kültüreldir. Yahudilerde de anneden geçer mesela. Yahudi olman için annenim Yahudi olması gerekir ki doğumla buna sahip olasın. Yine İngilizlerde de soy kadından geçiyor. Bunlar tamamen kültüreldir. Biyolojik olarak soy hem anneden hem de babadan gelir. Doğan bebek hem annenin genetik mirasına sahiptir hem de babanın. Kültürel olarak da anne, bebekle babasına nazaran daha çok ilgilenir. Her şeyi ilk ona annesi öğretir bu da doğan çocuğun kültürel, mezhepsel, etnik olarak annesinin kültürüne daha yakın olacağını gösterir. Mesela Türkçe konuşmayan bir annenin çocuğu babası Türk olsa da Türkçe öğrenmez eğer kadın bebeğiyle sürekli düzenli olarak Türkçe konuşmazsa. Tarihte de Hunlar, Göktürkler en yüksek devirlerini hükümdarların annelerinin Türk olduğu zamanlarda çocuklar Türk töresiyle büyütüldüğü zamanlarda yaşamıştır. Ne zaman Türk kağanlar Çinli kadınlarla siyasi evlilikler yaptıysa çocukların isimleri Çince olmuş ve fikirleri de hep Çinle dost olma yolunda olup, devletler yıkılmıştır. Osmanlı’da da geçerli bu. Osmanlı’da beylik zamanlarında Türklerle evlilik kurulurken devletleşmeye doğru giderken ve devlet olduktan sonra Bizansla ve Avrupalılardan küçük krallıklardan prensliklerden derebeyliklerden falan kadınlarla evlenmişler. Siyasi evlilikler bunlar. Sonradan harem kurulmuş. Orada da yurtdışından getirilen esir olarak köle olarak alınan yabancı kadınlar olmuş. Onlardan doğan çocukların da milliyetçilik duyguları olmadığı gibi kendileri için Türklük kimliği de önemli olmamıştır. Yani soy babadan geçer hikayedir. Soy anneden geçer. Anne kendi kültürüyle, adet gelenek görenekleriyle doğurduğu çocuğu yetiştirir. Biyolojik olaraksa %50 anne DNA’sı, %50 baba DNA’sıdır. Biraz bilim biraz tarih okuyun. Kuran veya diğer kutsal kitaplar dünyanın evrenin bilgisine sahip değil. Olmadığı da içinde yazılanlardan belli.
- +1 yıl
+1 yılMusluman bir kadının musluman olmayan bir erkekle evlenmesi haram. Boyle bir sorun yoksa zamanla düzelir her şey.
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Haramı geç alimler böyle birşeye karar verdiği anda kafir olur diyor
Soran+1 yıl@Bir_Müslüman_Türk Ben müslüman degilim o alimlere siz inanabilirsiniz.
- +1 yıl
Ha değilsen zaten bu dünyada herşeyi yapmakta özgürsün hiçkimse karışamaz sana ne bilim rıza falan diyince Müslüman sandık
Soran+1 yıl@Bir_Müslüman_Türk kültür farkindan dolayi.
Üzüldüm
Erkek olsan kimse bir şey demezdi ama...10 Yorumla
+1 yılAkrabalara laf söylemek düşmez ama babanı ikna etmelisin. Sıkıntı çıkartacaktır sürekli olarak.
10 Yorumla
+1 yılYav isterse kimsenin rızası olmasın. Siz birbirinizi sevdikten sonra ve mutlu olacağınızı bildikten sonra kim ne derse desin alayının a q
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin uzatmayın ama yüzük de takılmış kısa tutun yüzük dönemini. Din konusunda mı çıkıyor sıkıntı daha çok
05 Yorumla
Soran+1 yılDin konusunda degil kültür farkı.
- +1 yıl
evleneceğin kişiyle konuş senin baban yanınızdayken türk gibi davransın sonra eski haline döner isterse dfs0uıerhgb
Soran+1 yıl@ömürkıvanç Yani zaten normal davranıyor ki hic bir kabahati yok sessiz efendi bi sekilde takiliyor.
- +1 yıl
baban niye karşı o zaman? başka erkek mi buldu sana acaba
Soran+1 yıl@ömürkıvanç Tabi ki hayir baska erkek bulmak ne demek , mutlu olamayacagimi dusunuyor yabanci oldugu icin tanimiyor beni uzecegini v. s dusunuyormus benimde uyum saglayamayacagimi dusunuyor.
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Baban haklı, Ukraynadan adam çıkmaz. Batiyla işbirliği yapıp Rusya ya ihanet etti.
Hem senin nişanlin niye askerde değil? Kaçak mı?03 Yorumla
Soran+1 yılGitti geri geldi burada yasiyor işi her seyi burada ikametgahida burada ve savaş durumu basına yansiyan gibi degil şu an da.
- +1 yıl
Vallahi ya hala anlamıyorum Ukrayna’yı masum bulanları
Soran+1 yıl@Simayyyyyay Masum değil ölen insanlar yani cok bos konusuyorsunuz.
+1 yılArtık sizin mutluluğunuz önemli baban da olsa bir sebebi yoksa rızasızlığının bir önemi kalmıyor herkesi aynı anda mutlu edemezsin yine de gönlünü kırma derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaba sözü dinle.
velev ki adamın ulkesınde savas mevcut oraya gıt kurtul dıyecektım , bari almanya fransa usa bulaydın englısh teacher olayında varmış orada da duzen kurardın .00 Yorumla Mutluluklar
Bekar kuzeni falan varsa yap bi kıyak06 Yorumla- +1 yıl
amca 39 yaşındasın, sana kuzen değil de boşanmış teyzesi, halası falan olur ancak.
- +1 yıl
@lilazambak ama bi sen olamazsın
Soran+1 yılPeki onlar da agzini açmış sizi bekliyordu.
Soran+1 yılReddedildi.
Bütün aile rızası çok zor herkese de beğendirmeye çalışmak ikinizi de yorar büyük ihtimal dini etkiler de vardır senin beğenmen önemli !!!
00 Yorumla
+1 yılSen Müslüm isen onun da Müslüman olması gerekir bu sorun yoksa evlenin baban da mutluluğunuzu görünce kabullenir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece yabancı olduğu için diyorsa, ne istiyorsan onu yap.
Başka sebepleri varsa kesinlikle baban haklıdır.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBabani ikna etmeden evlenme cidden cok mutsuz olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılAma nikahimizin gunu bile belli evlenicem seviyorum onu sadece babamin bu tavri yuzunden icim rahat etmiyor.
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılKültür farkından dolayı olumsuz düşünüyor da olabilirler
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten o yüzden
- +1 yıl
Yani bildigim kadarıyla Ukraynanın erkekleride sorunlu biraz. Ama yinede sen bilirsin tabi. Kültür farkı olan evlılıkler cabuk bitiyor genelde
Soran+1 yılBen bir sorun yasamadim 3 yıldir.
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olmaz olduramazsın bu insanlar her zaman kendisi iyi biliyor sanıyor o yüzden bi lafta anlatamazsın bence sen kafana takma derim
00 Yorumla
+1 yılBiz avrupalı sevmiyoruz , ama ortadoğu, asya olur. geçinemiyoruz avrupalılar ile.
03 Yorumla
Soran+1 yılElimizde bu var ama sipariş ile olmuyor ki.
- +1 yıl
sorun senin sorunun benim değil.
Soran+1 yılBen sizin demedim.
yüzük takılmış zamanla alışırlar takma kafana sen kendin mutlu olacakmısın ona bak
10 Yorumla
+1 yılAile istemediyse vardır bir bildiği maalesef acı ama gerçek tecrübeyle sabittir
00 YorumlaHayatta herkesi memnun edemezsin. Ananın babanın razılığını al yeter. Diğerlerini boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bacısı ablası arkadaşı kuzeni akrabası yok mu Ukraynalı kızlar çok güzel oluyor hayranıyım Ukrayna li kızların
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok var
Cevap sahibi+1 yılHayrına bir tanede bana Bulsan
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlı oluyor Ukrayna li kızkar
Cevap sahibi+1 yılTürkçe bilen bir Ukrayna li kız bulsam yeter bana
Soran+1 yılSipariş almıyoruz maalesef tüh...
Cevap sahibi+1 yılBul kanka sen
Cevap sahibi+1 yılYeter bana nasıl buluyorsan bul
Cevap sahibi+1 yılHem hayra girersin
Soran+1 yılIyi geceler.
- +1 yıl
Kanka ukraynalı hatun sana bakmaz kendi memleketlerinden evleniyorlar ancak zenginsen.
Kızı seviyorsan önce evlen sonra babanın rızasını alırsınız torun olunca 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılInstagram'da @turkiyeninyabancidamatlari hesabına gir. Orada eşleri yabancı olan pek çok Türk kız var. Senin yaşadığını yaşayanlar da var, tecrübelerini paylaşıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabanla otur uzun uzun konuş aklında şüphe kalmayana kadar kendini güzelce anlatabilmen burada en önemli şey olabilir sevgilinden bahset nasıl biri olduğundan neden rızası yok onu sor sadece yabancı oldugu için böyle düşünmesi saçma olur ya da neden akrabaları dinlediğini sor onlar tanimiyor senin sevgilini sen tanıyorsun nasi birisi olduğuna sadece yabancı diye karar veremezler babanla uzun uzun konuşmak burada en doğrusu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDini meseleler mi onların çekinceleri?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır , yabanci ve farkli kulturden bi aile oldugu icin babam anlasamayacagimi dusunuyor ve dedem babaannemde duygu somurusu yapiyor.
- +1 yıl
Zamanla rayına oturur her şey. Gönlünüzü ferah tutun.
+1 yılNedeni sadece yabancı olması mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek nedeni o baska hic bir sebep yok.
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver bence mutluluğuna engel olmaya çalışanlara kulak asma hayat senin hayatın. Zamanla hatalarını anlarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatırsa seni görürsün o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu kafanı duvarlara vurursun iş işten geçer
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatıyor tabii ki ama ailesini karşısına alarak ortada kalırsa daha kötü olabilir. Slav erkekleri Türk erkeklerinden geri değil
- +1 yıl
Türk erkekleri daha çok aldatıyor rahat ol
Cevap sahibi+1 yılDedi Rus kızı 🤣🤣
- +1 yıl
Rusluk ne alaka 🤨
Cevap sahibi+1 yılLaf söylettirmiyorsun onlara
Cevap sahibi+1 yılRusya ve Ukrayna'da boşanma oranı ne kadar? Türkiye'de yükseldi son yıllarda
- +1 yıl
Soylettirmem tabi ama kendi irkim oldugu icin degil mukemmel olduklari icin soylettirmemm/ Bir tarafim Azeri ama onlarin erkeklerini cok guzel gomuyorum meela
- +1 yıl
Bosanma orani Rusyada cok yuksek bu aralar Ukraynayi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç de mükemmel değiller eğri oturalım doğru konuşalım
Rus ve Ukraynalı kadınların bir çoğu erkeklerden memnun değiller
Cevap sahibi+1 yılPeki sence mükemmel olsalar bu kadar yüksek olur mu boşanma oranı?
- +1 yıl
Erkeklerden memnunlar sadece kadin nufusu fazla oldugu icin hepimize yetmiyor :D son zamanlarda da Erkekler Kazak kadinlarla kirgizlarla falan baya evlendigi icin daha da azaldi rus damat adaylari
- +1 yıl
Boşanma sebebi daha çok ekonomik durumlar ama.
Cevap sahibi+1 yılAldatma çok oluyor ve ilgilenmiyorlar
Soran+1 yılEski nişanlım Türktü 5 para etmez pisligin tekiydi. Bu ise slav ama daha iyi ırkla da bir ilgisi yok her ikisi de insan sonucta.
Ukraynali gelin olsa seve seve kabul ederlerdi sakin dinleme onlari
10 YorumlaSen mutlu olacağına inanıyorsan kimin ne dediğini pekte takmaman lazım. Geri kafalı demişsin, ne yapsan söylesen ikna edemezsin. Seviyorsan kimse için vazgeçme derim ben.
00 YorumlaBide ne yapmalıyım diye soruyorya sormana ne gerek var en iyi yaptıgınız şeyi yapıyorsunuz saten kaçın gitsin 🤬🤬
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım olarak site güncelledi..
Saten ne demek?
ukraynali ise neden savasa gitmeden burada cannim cennette bibim balcikda diyerek yasiyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten burada yasıyordu.
- +1 yıl
Buna çok güldüm ya
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin rızasi olmaz herkesi aynı anda mutlu edemezsin
00 Yorumla Sen müslüman misin eger müslüman isen o müslüman değilse evlendiginde bunu bile bile evlendiğinde hep zina yaparsın cunki o dinsiz olduğu için
021 Yorumla
Soran+1 yılBen müslüman değilim de o niye dinsiz oluyor 😄
Soran+1 yılMahsur yok mu tesekkurler 🥳
- +1 yıl
- +1 yıl
İslam dini sadede erkeklerin penis rahatlığını düşünen bir penis doktrininden başka bir şey değil. İslamda erkekler 4 karıyla evlenebilir, cariye satın alabilir, istediği milletten dinden kadınla evlenebilir, kadınlar gibi baştan aşağı kapanmak zorunda değiller. Kadınların kapanma sebebi bile erkeklerin cehenneme gitmesine engel olmak. Aman diyeyim kadını örtüsüz görür de bakar da istemsizce boşalır da cennete gidemez diye Allah kadını kapatmayı seçiyor yarattığı erkeğe irade vermek yerine. 😂😂😂
- +1 yıl
Şeytan kadın bedenine giriyor da erkek bedenine niye giremiyormuş? Ondan mı bütün hırsızlığı, cinayeti, tecavüzü hep erkekler yapıyor? Git suç oranlarına bak erkekler mi daha çok suç işliyor kadınlar mı? Erkekler mi daha çok zina yapıyor kadınlar mı? Erkekler mi daha çok kumar oynuyor, içki içiyor kadınlar mı? Bunları deyince de erkeğin fıtratı dersiniz Allah öyle yarattı dersiniz ama şeytan olan yine kadın olur değil mi?
- +1 yıl
Allah kadının vücuduna şeytanın sirayet edeceği şekilde yaratmış dedin. Neden öyle yaratmış? Demek ki Allah’ın yarattığı kadına garezi var. Allah niye kadınlardan bu kadar nefret ediyor? Yoksa Allah’ı gençken başka dişi bir Allah mı reddetmiş? Ondan mı kadınlara bu kadar adaletsiz ve öfkeli? 😂😂😂😂 Üç din de erkeklerin, erkek egemenliğini toplum düzeninde hakim kılmak için yarattığı bir hurafeden ibaret.
- +1 yıl
Evet İslamı cennete gidince bin kat kelebek kanadından elbise giymiş hurilerle bin yıllık penis vajina ilişkisi yaşayacak kadar yüceltebilirsin (!!!) ben de öyle düşünmüştüm zaten. Ben bu kadar yücelmek istemem 😂😂😂😂
- +1 yıl
Soruya cevap veremeyince tartışmayı kesersiniz zaten
Soran+1 yılBeyfendi konusmıyim diyorum ama o kadar cehalet dolusunuz ki insan dayanamiyor... Ve siz neden şeriatla yönetilen ülkeler de yasamiyorsunuz zira oralar size daha uygun.
- +1 yıl
Seriatsiz olduğu için zaten dünyanın 5 te 3 zulüm altında sizle haklısınız nerde ahlaksızlık nerde hırsızlık ugursuzluk varsa İslam ülkelerinde mezhepcilerde var nerde sapik mezhep varsa orada İslam adı altında pislikler var serefsizlikler var siz bana ne derseniz deyin ben savunamiyorum cunki örneklerle konuşuyorsunuz bana
- +1 yıl
Ahahajaa şeriatsız oldukları için dünyanın 5’te 3’ü zulm altındaymış. 😂😂😂😂😂 Amerika, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Norveç, İsveç, Kanada, İrlanda, Danimarka, Rusya bunlarda da mı zulüm var? Suriye, İran, Irak, BAE falan buralarda yok yani? Ulan o 5’te 3 zaten Arap ülkeleri müslüman ülkeler. 😂😂😂
Soran+1 yılSen öldün geldin galiba.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEnişte gitsin ülkesine savaşsın hala gözü oynasta güven olmaz ona bak dedi dersin seninle ilgili en ufak şeyde kaçar gider...
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz uzun suredir birlikteyiz şu an ulkesine dönemez.
- +1 yıl
Seninle ilgi bir savaşı olması gerekince de burada bir soru başlığın olacak.
Soran+1 yılKonuyu neden milliyetçilige bağladiniz anlam veremedim
- +1 yıl
Öğretmenler okuduğunu anlamıyormuydu yahu...
Soran+1 yılBen anlıyorum da onlarca yorum arasında tek bu konuda "saçma" yerden gem vuran sizsiniz kim algılayamıyor acaba düşünebilirsiniz. Iyi gunler
- +1 yıl
Bu kadar sapık Afganlı, Suriyeli, Pakistanlı erkeği ülkesinde bakan herif bir tane Ukraynalı erkeğe laf ediyor. Savaşacakmış ülkesinde ba ba ba ba ba belki adam savaşamayacak kadar seksi yakışıklı neden gidip savaşacakmış? 😂😂😂😂👊🏻 Bıktık... m... k ülkesinde kapkara kıllı mıllı erkek görmekten. Sürekli telefonlarla videomuzun çekilmesinden. Biraz da medeniyet görmüş, sarışın mavi gözlü kılsız bembeyaz uzun boylu erkekler gelsin. Ülkesi ortadoğu cehennemi olmuş. Ukraynalıya laf ediyor. Onlar ülkemize aldıklarımızdan daha mertler. Kadını da erkeği de. Ülkesini kaçıp bırakmadı hiçbiri. Bu adam savaştan önce de yaşıyormuş zaten. Demek ki turist olarak geldi öğrenci olarak geldi beğendi ülkeyi kalmaya karar verdi. Türkçe de biliyordur o.
+1 yılTürklerin suyumu çıktı demekki Ukrayna li iyi bu işte
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi işte?
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılsöyle boş yapıyor, yapmasın...
10 Yorumla
+1 yılBabanı dinlemelisin ne olursa olsun aile herşeyden önce gelir
01 Yorumla- +1 yıl
Sarı adam dururken.
+1 yılsen evlen sonra illa barışılıe hayır evladını bu sebepten siliyorsa olmasa da olur
00 YorumlaUkraynalı erkekler sünnetsiz o yuzden istemiyordur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaya uzun yazmışsınız okumaya üşendim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
+1 yılMüslüman olmasını isterler bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDinle bir ilgisi yok kültürel farklardan dolayo mutsuz olacagima ve iste elalem ne der durumu var ya bizlerde o.
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat