Sizce takı konusundaki düşüncem yanlış mı siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba. 1 hafta sonra dügünüm var. Nişanlimin ailesiyle aram cok iyi beni cok severler sag olsunlar 2 senedir sürekli görüsüyoruz. Dügünde ve kınadaki tüm takıların bizde kalacagını söylediler fakat geçenlerde kayınpederim nişanlıma dügünde takılacak çeyreklerden bir tane vermemizi, onunla kurban alacagını söyleyince nişanlim da olur demis. Nişanlim ailesine düskün ve tek cocuk. Ailesine saygı duyuyor ve maddi olarak zor durumda birakmamak icin elinden geleni yapiyor. Aşırı ana kuzusu gibi düsünülmesin. Bu söylemi bana yanlıs geldi cünkü yeni evli olacagız ve balayı vs icin harcamalarımız olacak. Kayınvalideme sordum, eşinin altin istediginden haberi olmadığını söyledi sonra da 3-4 tane verseniz yeter dedi. Ki eşi 1 tane istemişken.. iyi niyetlerinden şuphem yok ama bu durum ilerde artmasın diye nişanlımla konuştum ailelerimize sürekli yardimda bulunamayız bizim de bir yuvamız olacak vs dedim. Bu konuda katı oldugumu aileler altın istediginde hayır diyemeyecegini söyledi. Sürekli yardımda bulunamayiz elbette dedi ama istediklerinde her iki aileye de verebilecegini söyledi. Sizce benim tutumum yanliş mi ne yapmaliyim?
Sizce takı konusundaki düşüncem yanlış mı siz olsanız ne yapardınız?