Aile & Toplum 1 2 saat önce Ankara incek marketin de? Uyeismigizli00 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün Ankara incek markette ki 1 2 saat önce esmere yakın bi teni vardı su falan almıştı sonra minibüsüne binmisti kendisi burada mi Güncellemeler+1 yıl Jwjsj Güncellemeler+1 yıl Kkfkk 1 2 saat önce Ankara incek marketin de? Cevapla Fal Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Birde böyleleri türedi , memlekette ruh sağlığı yerinde kişi sayısı her geçen gün azalıyor 1 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Aynen gelir birazdan. 0 0 Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl burdayım 0 8 Yorumla Uyeismigizli00 +1 yıl Sen dışarıda bana bakan adam değil misin ya iy Yorumla Yorgunn-1-Adamm +1 yıl evet Başımı çevirince bir baktım bir gül yüzlü kız ona takılı aldım o an Yorumla Yorgunn-1-Adamm +1 yıl Allah çarpsin güzel karısınızz🤲🤲💦❤️ Yorumla Uyeismigizli00 +1 yıl Ya he trol yapıyorum sende düşüyorsun Yorumla Uyeismigizli00 +1 yıl Nerde gördün ya te alam Yorumla Yorgunn-1-Adamm +1 yıl böyle konuşma yaa kalbim kırılıyor ama💔😞 Yorumla Uyeismigizli00 +1 yıl Bannae Yorumla Yorgunn-1-Adamm +1 yıl kalp kırmayı sevion ozaman peki 😞😞😞 Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Migros’ta mı 0 1 Yorumla Uyeismigizli00 +1 yıl Dikkat etmedim marketin adini Yorumla
TommyVercetti03 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Market zararlı 0 1 Yorumla Uyeismigizli00 +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birde böyleleri türedi , memlekette ruh sağlığı yerinde kişi sayısı her geçen gün azalıyor
Aynen gelir birazdan.
burdayım
Sen dışarıda bana bakan adam değil misin ya iy
evet Başımı çevirince bir baktım bir gül yüzlü kız ona takılı aldım o an
Allah çarpsin güzel karısınızz🤲🤲💦❤️
Ya he trol yapıyorum sende düşüyorsun
Nerde gördün ya te alam
böyle konuşma yaa kalbim kırılıyor ama💔😞
Bannae
kalp kırmayı sevion ozaman peki 😞😞😞
Migros’ta mı
Dikkat etmedim marketin adini