Bugun kaynanamla birbirimize giyeceğimız Hotele kadar karışıyor Dinine çok düşkün yanacaksınız diyor bu olay iki gün önce oldu bugün beni arıyor beş kere arka arkaya tuvaletteyim ne oldu dedim bohça vermeye gideceğiz gelcen mi dedim iş görüşmem var sonra başladı neden izine gitmeyeceksiniz diye bu sene gitmeyi düşünüyoruz çünkü çok pahalı sana ben konuyu açtım neden Hotele karışıyorsun dedim bana bağırıyor sonra bayağı bir tartıştık çünkü gerçekten bıktım artık bu kadından Kına elbise giyindim açık olmadığı halde açık diyor Eşim karışmıyor annesi karışıyor baya kavga ettim sanane bundan dedim annem karışmıyor dedim sen neden karışıyorsun dedim sizin anneniz zaten size salmış çayıra Mevlam kayra diyor aglayarak annemı aradım sıctgı agzına
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaynanan herşeye burnunu sokamaz aman eşin eş değil diye bilir karıma karışma
Ona ayrı bağırdım sen açmadın ağzını dedim sana hep dedim sen açmadın süreç bir gün ben kötü olacağım dedim ve oldun sinirden evi kapıyı kapattım gittim anahtarım yoktu yanlış çantamı aldım geri zeki da kaçta ne oldu gene dedi dedim bilmem annene sor dedim benim annem benim salmış çayıra Mevlam kayra desem ki bacım yapıom tm
Sana yemin ederim düzgün şeyler giyiniyorum Götümü başıma açmıyorum ama sanki mini ile gidiyorum
Senin için evlilik ve yaşamın hayatın zor günler bekliyor
Vallahi beni yedi hayırdır zor günler bekliyor bu kadın beni aradı kısır ben bu kadını gördük sür tiksiniyorum dilimden sogudum yüzünü de görmek istemiyorum engelledim ne bok yiyorlarsa yesinler
Eşinin aile yaşamı sözde muhafazakar yaşıyor ama sadece giyim elbise olarak her haltları yerle
O zaten her boku yiyolar ediyorlar gelmişler benim dinime karışyolar ben anneme babama hiçbir zaman ağzını açmamış bir insanım o kadar alınganım ki bak bunu yazarken bile alamam geliyor geldim buraya yedi ay içinde her seferinde annesi yüzünden bu sorunları yaşıyorum annemi anlatmaya çalışıyorum ama bugün sinirden annemi de aradım annem de üzüldü tabii ki hemen gitti annesini aradı eşimin öyle bir tartışma oldu işte
Dm
Konuyu annene babana aç iyi yaparsin daha götü durum olmadan önmel al
İşte bugün annemi ağlayarak aradınmı ya o kadar gücüme gitti ki annen sizi salmış çayıra Mevlam kayra ne demek ya annemin beş kızı var sekiz torunu var hepsini öyle bir bakıyor ki kendisi torunu evinde yapmak istemiyor bana diyor benim evinde hiç bir gün yapmadınız senin evinde niye yatalım benim annemin evinde torunları hem dünya tükendi 2 saat baktı kızının çocuğuna yoruldu ama bir gitsin oraları
Evinde yatınca ne alacakmış anlamdım sizi başka şekilde mi baş göz etmeye çalışıyor kendi kızı aynısı yapıyormu acaba
İşte dedim ya sen de kızın evinde hiç bir gün yapmamışken torunun yatmıo ben niye yapayım
Cahilin teki, konuşmayı kes.
as mesafe bırak
Yemin ederim bıktırdı lan beni eski yorumları bile okusan diyeceğim ki sen bu kadına nasıl dayanıyorsun ayrı evdeyiz beş kere arıyor beni ertele diyor randevunu niye çıkmıyorsun o açık bu kapalı evime gelmiyorsunuz yeter görümcesi de aynı bok annesi de sana gelmiş anneme laf ediyor
olmaz walla çok berbat
Bir de cumartesi düğün var oraya annesi Gilde gelecek kuzenlerin düğünü gitmekte istemiyorum bir yandan mecbur onlarda geldi selam bile vermesem olur mu çünkü hepsini engelledim
yoo selamsız olmaz..
ağırlığın olsun..
Bak yaşım 22 tamamda çok büyük değilim ama kadın beni sıkıyor artık kuran çarpsın masasına bile oturmayacam yüzüne bile Bakmayacağım çoluk çocukla neler konuşuyorum diyor bana anamız zaten salmış çayıra Mevlam kayra diyor sırf başörtü takmadığım için çok dinine düşkün ya o zaman bu olayda dinine düşkün olanı
az kapan cane
bunda kötü bir şey yokk..
ACIKKK GINMIOMM KIII
daha ne!!!
Kaynananın kız kardeşinin çocukları başı açık benim başım açık olmamdan rahatsız oluyordu başta beni böyle tanıdı dudakları yapılıp benim dudağımda yapılıp değil annem dedi ağladıktan sonra annesini aradı çıkmadı telefona sana çıktı senin kız kardeşinin kızları dedi orası burası yapılıp sen onlara bir şey diyebilir misin dedi hayır diyor o zaman bana niye diyorsun benim kızıma ne ediyon hello Mevlam çayla bilmem ne annemi Piskopatlaştırdı
Takılma bence
Gelinlik alma da aynısını yaptım buraya taşındım bak uzak şehire taşındım kimsem yok sinirden evden çıktım gittim ama anahtarımı evde unuttum nereye gideceğimi bilmiyorum kimseyi tanımıyorum bir de gelmiş anneme laf ediyor bu sefer annemi ağlayarak aradım gücüme gitti ya
Yaaa puan gerçekten anlıyorummm yaaaa seni sana nasıl yardımcı olabılırım