Öncelikle Türkçem için kusura bakmayın almanyada yaşıyorum yedi ay dır evliyim Önceki sorularımı okursanız anlayacaksınız kaynana?

Bugun kaynanamla birbirimize giyeceğimız Hotele kadar karışıyor Dinine çok düşkün yanacaksınız diyor bu olay iki gün önce oldu bugün beni arıyor beş kere arka arkaya tuvaletteyim ne oldu dedim bohça vermeye gideceğiz gelcen mi dedim iş görüşmem var sonra başladı neden izine gitmeyeceksiniz diye bu sene gitmeyi düşünüyoruz çünkü çok pahalı sana ben konuyu açtım neden Hotele karışıyorsun dedim bana bağırıyor sonra bayağı bir tartıştık çünkü gerçekten bıktım artık bu kadından Kına elbise giyindim açık olmadığı halde açık diyor Eşim karışmıyor annesi karışıyor baya kavga ettim sanane bundan dedim annem karışmıyor dedim sen neden karışıyorsun dedim sizin anneniz zaten size salmış çayıra Mevlam kayra diyor aglayarak annemı aradım sıctgı agzına
Öncelikle Türkçem için kusura bakmayın almanyada yaşıyorum yedi ay dır evliyim Önceki sorularımı okursanız anlayacaksınız kaynana?