Aile & Toplum Nasılsınız fakirler 😄 gününüz nasıldı bakalım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimimiz de fasfakiriz tabii 😄https://www.instagram.com/reel/Cenl_Fhj47M/?igshid=MDJmNzVkMjY= Nasılsınız fakirler 😄 gününüz nasıldı bakalım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Güzel geçti 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boş geçirdiğim bir gün.. Bir tek bahçedeki asmaya faydam oldu o kadar. 🙃Fakir olarak devam. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ders çalış ne boşu 😄 Yorumla ztrmax +1 yıl Bugün çalışmadım Yorumla Soran +1 yıl Konular ne alemde Yorumla ztrmax +1 yıl 2 ay kala filan başladım öncesinde girmeyi düşünmüyordum baya konu var şu an Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölümden giricen alan mı Yorumla ztrmax +1 yıl Sadece gk gy Yorumla Soran +1 yıl Hım başarılar Yorumla ztrmax +1 yıl Sağ ol Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Fakirlikten cüzdanda 1 lira bile göremiyorum 🤣 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 liraya da bişey alınmıyor zaten artık olmasa da olur Yorumla ichwillsieg +1 yıl Mecazi konuştum Yorumla Soran +1 yıl Ben ciddiyim ama 😉 Yorumla ichwillsieg +1 yıl Ciddi olmanı gerektirecek bir şey yok, bende biliyorum 1 liraya bir şey olmadığını aotal değilim. Yorumla Soran +1 yıl Herkes gergin vay anasını. Tamam en zeki sensin. Gerilme kanks. Yorumla
Konservatuar01 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çok şükür fakir değilim iyiyim sen nasılsın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim Yorumla Konservatuar01 +1 yıl İyi ol Yorumla Soran +1 yıl Sende Yorumla Konservatuar01 +1 yıl Tamam olur 👍 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Alışverişten geldim. Günüm güzel geçti. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Günümüz fakir geçti 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Fakir fakir gezdik napalım solucan ağızlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çeneye bak birde agzıma laf ediyo hahaha Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl En Fas Fas Fas fakir kim yarışma yapalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel geçti
Boş geçirdiğim bir gün.. Bir tek bahçedeki asmaya faydam oldu o kadar. 🙃
Fakir olarak devam.
Ders çalış ne boşu 😄
Bugün çalışmadım
Konular ne alemde
2 ay kala filan başladım öncesinde girmeyi düşünmüyordum baya konu var şu an
Hangi bölümden giricen alan mı
Sadece gk gy
Hım başarılar
Sağ ol
Fakirlikten cüzdanda 1 lira bile göremiyorum 🤣
1 liraya da bişey alınmıyor zaten artık olmasa da olur
Mecazi konuştum
Ben ciddiyim ama 😉
Ciddi olmanı gerektirecek bir şey yok, bende biliyorum 1 liraya bir şey olmadığını aotal değilim.
Herkes gergin vay anasını. Tamam en zeki sensin. Gerilme kanks.
Çok şükür fakir değilim iyiyim sen nasılsın
İyiyim
İyi ol
Sende
Tamam olur 👍
Alışverişten geldim. Günüm güzel geçti.
Günümüz fakir geçti
Fakir fakir gezdik napalım solucan ağızlı
Çeneye bak birde agzıma laf ediyo hahaha
En Fas Fas Fas fakir kim yarışma yapalım
hec iyi deelim hecc
Sıradan.