Arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve övünmek olsun baya güzel ve çekici bir kızım. Annem de daha genç, beni 17 yaşında doğurmuş işte ve halen güzel bir kadın.
Ama şöyle bir problem var. Annem beni çok kıskanıyor, resmen çekemiyor benim. Önceden, küçükken beni hep güzelim diye severdi ama ben genç kız olunca kadının bana karşı tavırları acayip değişti.
Bana hep sende çirkin şansı var diye laf çarpıyor. Makyaj yapıyorum hiç yakışmamış diyor, yeni bir kıyafet giysem sen taşıyamıyorsun onu kilolusun diyor.
Açık kıyafetler giymeme karşı çıkıyor, oysa ki kendisi de açık giyiniyor yani. Benim göğüslerim anneminkilerden büyük. Bana o ne öyle şişmansın sen o yüzden öyle gözüküyor diyor. Ama belim falan incecik zaten boyum 170 56 kiloyum yani nasıl kilolu olabilirim ki?
Daha da saçması babamla muhabbet bile ettirmiyor hemen aramıza giriyor bana salça oluyor. Resmen babamı benden kıskanıyor. Hatta bana kac kez babanın yanında edepli giyin ne terbiyesiz sen babanı etkilemeye mi çalışıyorsun diye çıkıştı ya insan böyle iğrenç düşünceye girer mi?
İnsan kendi kızına düşman olur mu? Annemi çok seviyordum ama soğuttu resmen beni. Ne yapacağım ben ya psikolojisi bozuk manyak karı benim de psikolojimi bozdu?
Ama şöyle bir problem var. Annem beni çok kıskanıyor, resmen çekemiyor benim. Önceden, küçükken beni hep güzelim diye severdi ama ben genç kız olunca kadının bana karşı tavırları acayip değişti.
Bana hep sende çirkin şansı var diye laf çarpıyor. Makyaj yapıyorum hiç yakışmamış diyor, yeni bir kıyafet giysem sen taşıyamıyorsun onu kilolusun diyor.
Açık kıyafetler giymeme karşı çıkıyor, oysa ki kendisi de açık giyiniyor yani. Benim göğüslerim anneminkilerden büyük. Bana o ne öyle şişmansın sen o yüzden öyle gözüküyor diyor. Ama belim falan incecik zaten boyum 170 56 kiloyum yani nasıl kilolu olabilirim ki?
Daha da saçması babamla muhabbet bile ettirmiyor hemen aramıza giriyor bana salça oluyor. Resmen babamı benden kıskanıyor. Hatta bana kac kez babanın yanında edepli giyin ne terbiyesiz sen babanı etkilemeye mi çalışıyorsun diye çıkıştı ya insan böyle iğrenç düşünceye girer mi?
İnsan kendi kızına düşman olur mu? Annemi çok seviyordum ama soğuttu resmen beni. Ne yapacağım ben ya psikolojisi bozuk manyak karı benim de psikolojimi bozdu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Babana söyle sana destek olsun ya ayrı şehirde üniversite ye git ya da ayrı eve çık annenin psikolojik sorunları var demekki senide bozar
Yorumlarına kulak asma, bir an önce ayrı hayat kurmaya bak.
Kendini biran önce kurtar evlenicen mi okula mi gidicen ayrı eve mi cikican biseyler yap
Onunla muhatap zorunda olmayacağın bir hayat kur, babanı arkanı almaya bak.
bazı analar öyle çok kıskanç heleki eminim sıkı vucudunu kıskanıyordur.
Bence ikinizde çirkin, hem makyajla güzelleşen kadın maskedir sadece, bunlar hep ego tatmini
Anneni sağlam düzenli kaliteli * yok. Eğer olsaydı annen böyle davranmazdi
Gerçek baban mı acaba
Evet
:D senle evlenen yaşadı
Annenden nasıl daha büyük memelerişnn
klasik solcu aile yapisi