Annem beni çok kıskanıyor, çekemiyor, psikolojisi bozuk. İnsan kendi kızına düşman olur mu?

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve övünmek olsun baya güzel ve çekici bir kızım. Annem de daha genç, beni 17 yaşında doğurmuş işte ve halen güzel bir kadın.

Ama şöyle bir problem var. Annem beni çok kıskanıyor, resmen çekemiyor benim. Önceden, küçükken beni hep güzelim diye severdi ama ben genç kız olunca kadının bana karşı tavırları acayip değişti.

Bana hep sende çirkin şansı var diye laf çarpıyor. Makyaj yapıyorum hiç yakışmamış diyor, yeni bir kıyafet giysem sen taşıyamıyorsun onu kilolusun diyor.

Açık kıyafetler giymeme karşı çıkıyor, oysa ki kendisi de açık giyiniyor yani. Benim göğüslerim anneminkilerden büyük. Bana o ne öyle şişmansın sen o yüzden öyle gözüküyor diyor. Ama belim falan incecik zaten boyum 170 56 kiloyum yani nasıl kilolu olabilirim ki?

Daha da saçması babamla muhabbet bile ettirmiyor hemen aramıza giriyor bana salça oluyor. Resmen babamı benden kıskanıyor. Hatta bana kac kez babanın yanında edepli giyin ne terbiyesiz sen babanı etkilemeye mi çalışıyorsun diye çıkıştı ya insan böyle iğrenç düşünceye girer mi?

İnsan kendi kızına düşman olur mu? Annemi çok seviyordum ama soğuttu resmen beni. Ne yapacağım ben ya psikolojisi bozuk manyak karı benim de psikolojimi bozdu?
Annem beni çok kıskanıyor, çekemiyor, psikolojisi bozuk. İnsan kendi kızına düşman olur mu?