Arkadaslar icra borcumun borçlarını ödedim tamamı ile sadece harç tahsilat ücreti kaldı 172tl kadar. En son kapatma işlemlerini yapıyoruz diye söylemişlerdi üzerinden 1 hafta geçti icra dosyası haleda açık gözüküyor bunun sebebi tahsilat ücretinin ödenmemiş olmasından mı kaynaklı? Borcu ödemeden önce mutlaka arayın diye beyan etmişti avukat kısacası bu tahsilat ücreti ile ilgisi varmıdır yani bunu merak ediyorum?
Kendilerine de sorabilirim de önce buraya sormak istedim ücreti yarın odicem o yüzden.
Kendilerine de sorabilirim de önce buraya sormak istedim ücreti yarın odicem o yüzden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ücreti öde sonra kapanır ödedikten sonra mutlaka haber ver dekontu gönder 1 hafta içinde kapanır
Adliyede bunu nereye hangi bölüme ödüyoruz ya? Ben anlamam pek
Adliyeden ödeme büroyu ara sor onlar kabul ederler etmezlerse de söylerler yerini kendi kendine iş yapma
Avukatı arıcam zaten o yönlendirecek beni
1 kuruş bile kalsa borç görünür
Borç kalmadı da büyük ihtimal tahsilat ücretinden sonra kapatıcak lar dosyayı neyse ben onu yarın halledecem
Uyapdan bak
Uyaptan birsey bulamadım ya
Ücret ödense dahi icra kalkmaz bazen. Uyap da yazar uyaptan bir şeye ulasamadıysan e devlete gir e devletten wep tapuya baglan Web tapuda detaylı bilgilere bak orada yazar neye kime borcun olduğu kaldırilip kaldirilmadığı kaldırılmadıysa avukat icra dairesini arasın kaldırır memurlar herkes baştan sağma iş yaptıği için bazı durumlarda borcu ödesen dahi kalkmayabiliyormuş bununla ilgili bir haber okumuştum geçen
Yarın halletcem ya,
Web tapu açılmıyor ya o ne alaka yani tapu filan anlamadım benim malım yok birseyim yok
internette boyle yaziyor Tahsil harcı ödenmeden icra dosyası kapanmaz ve e-devlet üzerinde kapanmış gözükmez. Diye
Web tapuda her sey gorunur uzerinde her hangi bir tasınmaz yok mu ya da maasın onda icra varsa gorunur. O zaman uyapa bak
E devlette gorunmez icra dosyasini sorgula e devlette ne yaziyor
Tamam ben konuştum ödeme yaptıktan sonra kapanıcak dediler
oyle derler de kontrol et yapmiyorlar bazen
Git dediği yerde varya bana o kadar uzak ki çok uzun ya iyi sövecem geri dönerken
ne borcu bu nasip oldu ya simdi hak mahrubiyeti varsa cok aor kalkar
kredi kartı ya onu kapadım işte 172 tl tahsilat ücreti var onu ödemek için ta neredeki adliyeye gönderiyorlar ya
Tahsilat ucreti e devletden internetten odenebiliyor diye biliyorum
Olsa odicem zaten öyle bir şey çıkmıyor
ya bazen arama butonuna ne yazdigin onemli belki yazman gereken seyi yazamiyorsundur kelimeyi sacma spaan insani yormak icin seyler var