+1 yıl5 tane kankam var boğa burcu.
hepsi de dengesiz.
eski sevgililerini asla unutmuyorlar adamların hayatını kararttılar diyim anla.
diğer yandan pratikler ama biraz aptallar.
çalışkan değiller yani.
tembeller ama, yapmak istedikleri işi hemen pratikçe çarçabuk yaparlar.
oburlar acayip yemek olayına düşkünler yemek yerken gözleri görmüyor etrafı.
hızlı yemek yiyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor.
güzeller ama çekici değiller.
kaç yaşında olurlarsa olsunlar hep lolita kafası yaşıyorlar.
asla yaşını taşımıyorlar.
maskülen veya feminen değil oryantal bir zevkleri var biraz kıromsu diyim :D
çok tutucular aşırı derecede.
namus bekçilerinin boğa olduğunu gördüm hep ama, kendine sorsan hak getire.
çok şirin görünür ama, inatço ve otoriter.
dertlerini kolay açmazlar sen açacaksın onu.
çünkü elalem ne der diye o kadar düşünürler ki asla açık vermezler.
kan içip kızılcık şerbeti içtim lafı tam bu kadınlar için söylenmiş.
herşeye rağmen severim boğa burçlarını erkeğini de kızını da.08 Yorumla
Soran+1 yılaboo bu kadar kötümü genelleme yapmamak gerek ya :D
- +1 yıl
çok iyi bir burç olduğu da söylenemez hani :)
Soran+1 yılbilmiyorum ya yükselene göre değişiyor zayıfta var yemeğe düşkün olmayanda :)
- +1 yıl
5 tane kız 4 tane erkek arkadaş var bende :D oturduğum yerden sıkmıyorum yani asddasda
Soran+1 yılozaman hep aynı kafalardan denk gelmiş :D
- +1 yıl
bilimiciiimmm :)
- +1 yıl
Bende boğa burcuyum. Doğrudur yemek yemeyi sanat kabul ederim ama sende bana biraz karamsar geldin sanki ya da arkadaşların gerçekten inatçı. Boğa burcu kızları da erkekleri de sadıktır. Bir kişiyi kolay seçmezler seçtiklerindede bırakmazlar. Bu erkeğin hayatını karartmaktan çok doğru olandır. Şıp sevdi olup sevmekten vazgeçmek zaten en kolayıdır. Belki biraz abartmışlardır ama doğru olan bu. Birde eğer bir boğayı tam tanıyorsan sakın bırakma. Ben sana söyliyeyim de çünkü kolay kolay bırakmazlar seni seviyorlarsa
En İyi Cevaplar
+1 yılAzicik deli. Asabi. Dedigim dedik caldigim duduk diyenlerden. Afrali tafrali. Kirilgan. Duygudal ama duygularini icinde yasayan. Aslinda cok merhametli. Biraz para goz ama bir yandan da har vurup harman saviran. Parasinin kiymetini bilmeyen. Sevgisini fazla gostermeyen. Nefretini haykiran bir sahsiyet=kardesim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım :DD
Çok sert duruşları olur pek gülmezler itici görünürler kendimden biliyorum genelde sorarlar abi ya da kardeş sen neden bu kadar sinirlisin sürekli diye ama duruşum öyle yapcak bişi yok
Bişi istersem yaparım kafaya koyduysam o bitmiştir olmuştur genelde
Bide gerçekden dostluk güven bunlar önemli şeyler ve güvendigim birisi sarsarsa güvenimi oda bitmiştir artık
Genelde Katı kurallarım vardır 2-3 boga arkadaşım var onlarda aynı bişi söylediyse vur öldür dönmüyoruz genelde bu yüzden çok kavga etmişimdir mesela00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılsay say bitmez şimdi.. lüksü seven, boğazına düşkün, sanatsal, eli bir çok işe yatkın, pratik, sinirliiiiiii gerçekten kızdı mı bir boğa öfkesinde olabiliyorlar, intikamcı ve egoist diyebilirm ayrıca benim (oğlak) seks partnerimdir.. sekste tıpkı bir boğa gibi oldukça vahşilerdir.. cinsellğe düşkündürler.. zevki sefacılar.. çok iyi anlaşırız boğalarda bir o kadar da çok iyi kapışırız sdfsdfs fix her hafta kavga ederiz tabi sonrasına hiç birşey olmamış gibi dostluğumuza kaldığımız yerden devam ederiz..
014 Yorumla
Soran+1 yılgenel olarak böyle gözüküyor ama yükselen burca göre değişiyor zayıflarda var çok yemek yemeyende :)
- +1 yıl
şişman demiyorum ki *_* sadece boğazına düşkün diyorum aslında yiyipte kilo alamayanlardansınız ne kadar boğa tanıdıysam hiç rejim kafasına girmeyen her bulduğunu yiyen ama pek kilo almayan tiplerdi..
hee bir de bitmek bilmeyen bir cazibesi vardır boğa kadınının kaç yaşına gelirse gelsin o cazibesi onu asla terk etmez..
Soran+1 yılyemek seçenlerde var ya :D
- +1 yıl
@MorMayın boğa, oğlak ve başak aynı gruba mensuplardır dediğn gibi evet bu üçlü çok iyi anlaşır ama boğa ile oğlak birbiri ile anlaştığı kadar başak ile anlaşamıyor.. benim kız arkadaşım başaktı ortak arkadaşımız kız boğa idi bn ortak arkadaşımla daha iyi anlaşırdım sdfsdsdff..
- +1 yıl
soran karşiim her bulduğunu yiyen derken yani rejim kafasında bulunmayan tiplerdir dedim.. en azından benim gördüklerim öyleydi.. *_*
Soran+1 yıldoğrudur :)
- +1 yıl
boğa ile oğlak başkaa bu arkadaşımla fix her hafta kavga ederiz sonra hiç birşey olmamış gibi tekrar dostluğumuza devam ederiz.. o tartışmanın konusu asla açılmaz ancak bir sonraki tartışmada açılırsa açılır sdfsdffdfdff lakin çok piss tartışırız ama zevkli oluor boğa ve oğlak tartışması :D fakat başak ile hiç keyif vermiyor yaaa çok soğuk ruh gibiler yaa tepkisiz kütük gibi.. *_* ama iyi anlaşıoz onlarlada tabi dediğim gibi boğa ile daha bir iyi anlaşıyorum daha çok eğleniyoruz yaa..
- +1 yıl
@MorMayın öyle işte.. *_*
- +1 yıl
@MorMayın boğa kadını çok hırslı ideallerine düşkün olur.. ne istediğini biliyorsa eveet eder ama çok bikararsınız tıpkı bizler gibi..
- +1 yıl
ayrıca bir o kadar da kuşkucusunuz yine bizler gibi.. *_*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Çok şekilciler ve ortamcılar. Ben genelde itici kahkahalarıyla tanıyorum, Aslan burcu kızından pek farkları yok. Aslan burcu kızı biraz övünmeyi, duygusallığı ve liderliği sever.
Boğa kızı burcu, pardon boğa burcu kızı ise Aslan burcu kızının Cool takılmaya çalışan versiyonu gibi bir şey.
Bir de çoğu şeyi erkeklere bağlar, erkeklerin himayesinde sayarlar.146 Yorumla
Soran+1 yılbazıları öyle evet ama kendim ve bazı tanıdğım arkadşlarım öyle değilizdir bunu kişilikle karakterlede ilişkisi olduğunu düşünüyorum açıkcası..
- +1 yıl
Bak sen öyle olmayabilirsin, ama arkadaşlarına sormadık, arkadaşlarının da adına konuşuyorsun, işte bu yüzden ortamcısınız :D Boğalarda sürüsünden ayrılmak istemezmiş :p
Şaka şaka, tabi ki kişilik ve karakterle daha alakalı. Hiç sesi çıkmayan boğa burcundan arkadaş da vardı. Burçlarla ilgili mistik bilinen şeylere göre yorumladım sadece, senin boğa burcu olduğunu bilmiyordum ve bilmiyorum.
Soran+1 yılhaklısınız pekte inanmam ama sorıyım dedim dışarıdan nasıl gözüküyor diye :D genelde karaktere bağlı böyle şeyler :)
Soran+1 yıl:D yok teşekkürler :D
Soran+1 yılsorma çok bilgiliyim bu konuda :DD
Soran+1 yılo çalışan olmasın ya :DDD
Soran+1 yıliyice karıştı ahaha :D
Soran+1 yıltamam doğru bulundu sıkıntı yok :DDD
Soran+1 yılsende iyice kötü insan modeli yaptın ama DDD
Soran+1 yılzalımsın :DD
Soran+1 yıltahmin edebiliyorum :D
Soran+1 yılbu espri üzerine ne desem boş :D
Soran+1 yıl:D yorumsuzzzz :)
Soran+1 yılpüüüü yazıklar olsun :DD
Soran+1 yılçok büyük bir beddua almış olmalıyım bunun başka bir açıklaması olamaz :DD
Soran+1 yılanlıyorum :))
Soran+1 yılahey ahey ahey :D
- +1 yıl
En iyi arkadaşım aslan burcu ve boğalar kendi oldukları gibidir kimseyi taklit etmeye çalışmazlar ^^
Ve kahkaha konusunda hakkın var bazen kendimizi durduramayıp araba motoru gibi güleriz. :D - +1 yıl
Aslan burcu olarak biliyorum ki aslan burcu da kimseyi taklit etmeye çalışmaz, ben boğa burcundakiler taklitçi demedim, şakasına takıldım. Ne bilim, benim boğa burcundan arkadaşım pek olmadı, anlaşamadım, ben daha çok yengeç, terazi, yay ve başak burcundakiler ile anlaşabiliyorum, normalde onlar da aslan burcundakilerle pek anlaşamaz. En iyi arkadaşın tam bir Aslan burcu, sen de tam bir Boğa burcusun demek ki o yüzden o kadar iyi anlaşabiliyorsunuz. Kendi alemindeki kahkahaları problem değil de ortam yapmış olmasından duyduğu egoyla attığı kahkahalar pek bir itici oluyor. Neyse @Venüsseksisii bana tekme kafa dalmayın şimdi. D
- +1 yıl
@Venüsseksisii Bu sorularıda mı siz soruyonuz:
www.kizlarsoruyor.com/.../q1852636-akrep-burcu-nun-bildiginiz-ozellikleri
Bir boğa burcu dediniz, her burç hesap verme sıradan geçmeye başladı :D
Soran+1 yılyok ilk defa kendi burcumu sorıyım dedim :)
- +1 yıl
Bak bu da boğanın başak burcu versiyonu için sorulmuş:
www.kizlarsoruyor.com/.../q1852676-basak-burcu-kizlar-hakkinda-ne-dusunuyorsunuz
Soran+1 yılmasallah masallah ne çok varmış :)
Soran+1 yılkendimi hiç affetmiycem :DDD
Soran+1 yılne kadar çok cevap o kadar çok fikir öyle değil mi :)
Soran+1 yılanlıyorum :)
- +1 yıl
Benim etrafındakiler de başak aslan boğa yay kova akrep ve balık dolu ^^en iyi anlastigim bunlar
+1 yılboğa burcu erkeği olarak bir boğa kızıyla hiç anlaşamamakla birlikte çok inatçı, her zaman kendi istedikleri önemli, duygusal , sahiplenirse tehlikeli olabiliyor. kızarsa bir anlık öfkesiyle yapamıcağı bir şey görmedim yani sadakat kelimesi için yaratıldıklarını düşünüyorum. paylaşmak nedir bilmezler bencildirler. Lüks yaşamak ve mücevherlere aşırı ilgileri vardır.
15 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşım konusunda ve lüks düşkünlüğü konusunda emin değilim diğerleri kesinlikle doğru..
- +1 yıl
düşüncene saygı duyuyorum benim tanıdığım boğa kızları en azından öyle :)
Soran+1 yıl:D :)
- +1 yıl
boğa erkekleri terazi başak ve özellikle oğlak la çok iyi anlaşırlar. mukemmel çift olurlar.
- +1 yıl
doğrudur :) burçlarla çok uğraşıyosun kişinin karakteri daha önemli olduğu burcun ise bir nitelik taşımadığını bilmelisin...
+1 yılBurç konusunda boğa burcu erkeğini ''zoydakta cinsellikte süper ötesiyiz'' diyerek kandıran hemcinsimi duyduğumdan bu yana daha çok sevmeye başladığım burç dişisi.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Acikcasi erkekleri cekingen flan olurmus kizlarida heralde cekingen icine kapanik cok sosyal olmayan ağır oturakli bir tip olur disardan bakınca bu yani
03 Yorumla
Soran+1 yılgenele bakarsak öyle tabi ,.)
Soran+1 yılpc den telefonda çekilmiyor hiç :D
Yaşasın boğalar :) en sevdiğim huyum sahiplenici tarafımdir :)
14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :)))
- +1 yıl
Bogalarin sadakati yuksektir :)
Soran+1 yılöylede kıymet bilmiyolar zalımlar :DD
Sevimli hafiften toplu aklının bir köşesi hep yemekte olan azgın mı azgın inanılmaz sabırlı ve anlayışlı. Arasıra öfkelenip saman alevi gibi sönen bir kızdır kendisi.
02 Yorumla
Soran+1 yılyükselene göre değişiyor ama..
+1 yılboğa burcu hatunlar yay burcu erkeklerine hastadır. Acayip çekerler nerden mi biliyorum tecrübeyle sabit.
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur :)
- +1 yıl
ne ilginçtir ki etrafımdada bir sürü boğa burcu hatunu var sırf yay burcuyum diye değil tabi..
Soran+1 yılgenelde balıkla uyumlu diyorlar bilmiyorum pekte inanmam açıkcası sorıyım dedim :)
Balık burcuyum en iyi ilişkim olabilecek burçlardan bir tanesi , ortak yonleri var. Tutkulu ve yerine göre duygusal bir burç
04 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle okumuştum anlabilirlik bakımından..
Soran+1 yıldoğrudur..
Bir boğa kolay olunmuyor 😎 iyi kötü bütün özelliklerine sahibim hiçbirine bir itirazım yok:D
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee :DDDD
boğa ancak diğer bir boğayla anlaşabilir bence :) boğa olarak söylüyorum..
124 Yorumla
Soran+1 yılanlaşamaz derler genelde :))
Soran+1 yılgaliba :)
Soran+1 yılsanırım diyim kendini beğenmişlik olmasın :DDD
Soran+1 yıl:DD
Soran+1 yılkesinlikle ben paraya vs. önem bile vermem aslında o biraz abartı gibi :)
Soran+1 yıl:DDDD
Soran+1 yıl7 siz :)
Soran+1 yıl:DD :)
Soran+1 yılmesaj atmasınlar diye o sebepten :)
Soran+1 yılsaçma saçma seyler yazıyolar sinirlerim bozuluyor :)
Soran+1 yıl:) işte boşverdim direk kökten çözüm :)
Soran+1 yılyok iyi böyle teşekkürler.)
Boğalarla ilgilenmediğim için bilmem... Boğa gibidir diye tanımlayabiliriz.
03 Yorumla
Soran+1 yılgüzel tanım :D
Soran+1 yılrica ederim ne demek :DD
Bir tanıdığım Boğa burcu kardeşim o da erkek hiç anlaşamayız, lanet olsun boğalara.
23 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapmayalım yinede saygı duyuyorum görüşünüze..
Soran+1 yılbende öylesine sormustum zaten..
o öyle değil canım ya boğa burcu kızı olmaz boğa burcu erkeği olur onun dişisinede yani inek burcuna da inek burcu kızı denir :D
052 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumun üstüne diycek bişey bulamadım :DD
Soran+1 yılyaa sorma :DD
Soran+1 yıltatlı değilde espri anlayışı olan bir şahsiyet diyelim :DD
Soran+1 yılahahha niye sen ilaçmısın kardeş :DD
Soran+1 yılbeddua almış olmalıyım ben :)
Soran+1 yılbak sen hiçte kondurmuyor kendine ya sana yazdım arkadşım :DD
Soran+1 yılAllahımmmm :DD ben ne günah işledim :)
Soran+1 yılinsanı 10 yıl yaşlandırrsın sen :)
Soran+1 yılşuanda varya vurup öldüresim geldi seni :DDD
Soran+1 yıldıley dıley dıley :DD
Soran+1 yıldayak hastası olmak nasıl bir duygu :DD
Soran+1 yılrahmetli nasıldı diye sorarlarsa ne diyim sizin için :)
Soran+1 yılamin :DD
Soran+1 yılyok kalsın :D
Soran+1 yılseni öldürebiliyomuyuz :) yok mesaja gerek yok yiğidin malı meydandadır :DD
Soran+1 yılbuna kadir bile inanmaz :D
Soran+1 yılpfff :DDD
Soran+1 yılçıldırıcam şimdi az kaldı :)
Soran+1 yılAlllah ailene sabır versin :DD
Soran+1 yılsenin ailene ekstra lazım bence :=)
Soran+1 yılyemin ederim umutsuz vakasın :D
Soran+1 yılne desek boş senin için :D
Soran+1 yılböyle olmak için ne yaşadın sen :D
Soran+1 yılanlıyorum :)
Soran+1 yılsende çok uyuzssun ya :)
Soran+1 yılby by :DD
şükür güzel bir soru gördüm kardesim vala ablamdan biliyom çok duygusal çok alıngan her şeyden nem kapan içine kapanık sosyal ilşkileri biraz zayıf bir insan modeli işte
03 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru :)
biz erkekler burçtan ne anlarız anca sevgilimiz olduğunda aşkım bak ne kadar uyumluymuşuz burçlarımıza baktım der ordan biraz bişey duyarız o işte
00 Yorumlaerkeklere burç soruyor :D tatmin edici cevaplar alabildiniz mi bağyan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılmaksat eğlence olsun :))
+1 yılOha :D hem kotuleyip hem sevmek :D yorumlara bak :D
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya :DDD hem övüyolar hem gömüyolar :)
- +1 yıl
Bizi kimse çözemedi şuana kadar hepsi ya yarım ya da atıp tutma:') içimizde yasiyasanlar sormak gerek nasil bilirsiniz diye :D
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum :DD
- +1 yıl
İçimizde olanlar böbrek kalp bagirsklar akciger :DD
Soran+1 yılahahahaa :)
Tam mallardir, gereksiz neselilerdir, sipsevdi yilisiklardir nefret ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapmamak gerekir bence yükselen burcuna göre değişiyor..
+1 yılSessiz, zeki, parayı çok sever bakımlı, becerikli, eleştiriyi kabul etmez ve evcimen, anacıl.
12 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :)
+1 yılBen insana bakarım birde karakterine bence burçlar ile alakası yok kişilik ile alakalı
03 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece sordum bende inanmam
- +1 yıl
Valla burc boş ya insan olsun ağır olsun hanımefendi olsun bitti
Soran+1 yılkesinlikle..
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara düşkünü, bencil, menfaatçi. Kendi çıkarları uğruna eşi dostu tek kalem de satar. Uzak durulası insan tipidir. Çok havalıdır. Kendisinin Dünyadaki en değerli varlık sanan gerikafalının tekidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin görüşünüz saygı duyuyorumda genelleme yapmayın derim ben.
Cevap sahibi+1 yıl3 kız arkadaşımın üçüde boğaydı. Sanki özellikle arayıp bulmuşum gibi. Üniversitede 1 kız tanıdım oda boğaydı. Aynı bokun boncuğuyru. Ve son olarak kankamın kız arkadaşı boğa. Oda aynı bok.
+1 yılTutumlu akilli kolay mutlu olan en onemliside anlayisli:))
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdim mi tam sever ve cok sahiplenir
Soran+1 yıldoğrudur :))
- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBenim en iyi anlaştığım burç boğa kızı beni anlıyor bu kız ismi saklı kalsın bende balığım
017 Yorumla
Soran+1 yılbalıkla anlaşıyor diye okumuştum zaten :)
- +1 yıl
ya nasıl biliyomusun ben ne anlatsam olumlu geliyor tam aradığındır ya o, bana samimi geliyor beni bir tek o anladı zaten yemin ederim aşık değilim ama bu özelliği beni ona aşık etti bence beni anlaması bile yeter de işte dostluğumuz uzun kızkardeşim gibi görüyorum o da beni öyle amaan bizimki imkansız gibi..
Soran+1 yılbenimde erkek arkadaşım balıktı ama olmayınca olmuyor işte :)
- +1 yıl
Balık erkekleri nasıldır biliyomusun kendimden biliyorum sevdimi tam sever eğer karşısındaki ona o sıcaklığı hissettirirse bir sıcaklıkta balık ekler ateş olur duman olur romantik duygusaldır karşısındaki kız imalı imalı konuşup balık erkeğine ilgiyi azaltırsa balık erkeği soğuyup kaçar buz gibi olur ama çok sadıktırlar farklıdırlar bir bakmışsın çok iyi bir bakmısın karamsar olmus ama güzeldir yasayabilene istisnalar elbette vardır :))
Soran+1 yılvalla bana denk gelen çok çapkındı kimse katlanamaz :)
- +1 yıl
Heh onu unutmuşum o çapkınlık kanlarında var ya dikiş tutturamaz ordan oraya atlar balık işte bende öyleyim ama bir kızı unutamam şimdide diyorumki oğlum senden adam olmayacak bari seni anlayan biriyle çıkda sonsuz olsun kötü niyetle değil bu dediğim :)
Soran+1 yılvala o özellikle çok zor uyardım böyle laf altından anlamadı uyuz devam etti bende en ufak bir sebebpten terkettim olmaz ama öyle yanlış :)
- +1 yıl
Elbette yanlışta bende öyleydim işte çapkınlık falan filan ama duruldum eskisi gibi değilim hayat değiştirdi o da değişecektir elbet ama iş işten geçmiş önümüzdeki maçlara bakalım :)
Soran+1 yıladam 27 yaşındaydı değişceğini sanmam o yaşa kadar değişmediyse :)
- +1 yıl
O zaman o değişmez ben değiştim yaş 19 seneye üni tutturamazsam askere gideceğiiim :)
Soran+1 yıldeğişmez o ya umutsuz vakaydı :D hayırlısı ::)
- +1 yıl
Hayırlısı be sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum ne sen beni tanırsın ne ben seni bir bilgisayarın basında samimice yazıyoruz Seni güzelliğin için sevene gitme sende farklı birşey bulan birine git erkek tavsiyesi hayat müşterek erkeğim biliyorum :)
Soran+1 yılöyle zaten 8 ay peşimden koşmuştu bide çok güvenen bir yapım yoktur buna rağmen böyle oldu :)
- +1 yıl
Çok iyi ya ben ne erkeğin nede kızın üzülmesini istemiyorum bir anlık heves olmasın bu tecrübeye gelmem birçok ilişkim olmasıdır ya ama olmuyor işte denemedende göremiyorsun
Soran+1 yılkesinlikle..
- +1 yıl
Kar taneleri ne güzel anlatıyor, Birbirlerine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. Hz Mevlana Allah hakkımızda hayırlısını eylesin Herşey onun elinde biz nedesek boş
Soran+1 yılkesinlikle.. öyle
burç murç farketmez kız adam olsun yeter şu saçma sapan şeylere takılmayın
05 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten inandığımdan değil sorıyım dedim :)
Soran+1 yılsoru bulamayınca böyle oluyo bir amaç yok zaten :D
Soran+1 yılöylelerine gereken cevabı veriyoruz zaten
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılValla kırmızıyı göstermeyecen bir onu biliyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):) net. :)
bir kız arkadaşım vardı boğa burcu, anlaşamazdık. oysa ki ben de boğa burcuyum.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynı kutuplar birbirini itiyor sanırım :D
- +1 yıl
boğalar birbiriyle anlaşamıyor ego çatışması yaşanıyor :D
boğa erkeği teraziye ve oğlağa takık. bazen de başak.
kimseye kendini kanıtlamak gibi bir derdi yoktur, o doğallaştıkça buram buram samimiyet, sıcaklık ve dostluk kokar çok farklı ya
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yılsen =ben :))
boğayı bilmem de hacı.
akrep hatunla ugrasılmaz. harbiden akrepler.10 Yorumla
+1 yılcinsellikte cok iyiler zekiler akıllılar iyiler yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeli dolu çılgın kafasına koyduğunu yapar gezmeyi eğlenmeyi sever özgürlüğüne düşkündür çabuk kırılır ve gönlünü almak zordur yataktaysa tam bir dişidir
00 Yorumla
+1 yılKarşındakine değer vermeyide bilir. Seks te ön plandadır.
00 YorumlaAtesli atesini gizleyen inatci keci durust iyi dost
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim boğaydı tam bir yalancı hatta o yüzden ayrıldık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbincen üstüne tutcan boynuslarından vurucan kırbacı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsen çok yanlış gelmissin arkadaşım :)
Cevap sahibi+1 yılee tanıdıklarından yola çıkmıyomuyduk :S
Soran+1 yıltabiriniz yanlış öyleyse :)
+1 yılhavamız batsın zodyakın en coollarıyız 😎😎😎
13 Yorumla
Soran+1 yılahaha dimi ya :DD
- +1 yıl
tabi ki yahu. var mı boğa hatunu gibisi 😍
+1 yılBoğa burcuydu aşık olduğum kız sonra aldattı :/
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında sadıktırlar ama sevmiyormus demekki bu olayın burçla ilgiside yok aslında..
- +1 yıl
Tanıdığım tek boğa burcu kız oydu onu örnek verdim napıyım -_-
+1 yılYeşil rengini ve yeşilliği çok severler
117 Yorumla
Soran+1 yıldoğru :)
- +1 yıl
Acaba niye :D
Soran+1 yılsizde boğa burcusunuz sanırım :D
- +1 yıl
Yok söylemem ben burcumu :D
Soran+1 yıl:D ben söylemem sen anla gibisinden :D
- +1 yıl
Yok söylersem yerden yere vurur kaçarsın benden :D
Soran+1 yılest :DD
- +1 yıl
İkizler =))
Soran+1 yılkorkulu rüya gibi bişey burcunuz herkes kötü bahsediyor :D
- +1 yıl
Al işte =)
Soran+1 yılben ne dedim şimdi duydukları ve gördüklerimi dedim :DDD
- +1 yıl
Her duyduğuna ve gördüğüne inanma =)
Soran+1 yıl:D inanmıyorum da ama herkes mi öyle der :D
- +1 yıl
O diyenlerin kuyruk acısı var :D
Soran+1 yılgaliba :DD
- +1 yıl
Sen bana inan :D bak benle nasıl anlaşabiliyorsun
Soran+1 yıldimi :DD
Riyala sen misin kız?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değilim..
Libidosu yüksek kadınlar.
10 Yorumla
+1 yılboğa burcu bir erkeğim
00 Yorumlaboğa burcu kızı tanımadım ama kendim boğa burcuyum
01 Yorumla
Soran+1 yılhım ne güzel..
Kirmizi gormesinler ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılbu yorum üzerin bize inthar etmek düşüyor :DDD
Soran+1 yıl:DDD
Soran+1 yılbu yorumu bir kişi daha yapmıştı :) ama
Soran+1 yılwuhuuu :)
- +1 yıl
@taslicali sağol kanka :DDD
Biz boğalar olarak çok iyi insanlarızdır :D
03 Yorumla
Soran+1 yıldimi :DDD
Boğa burcu tanıdığım kimse yok. s
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu sanırım suanda :)
+1 yılCok tatli ve cok tripliler
12 Yorumla
Soran+1 yılsanırım :)
- +1 yıl
Oyle oyle
boynuzları varmıki :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:DD bu yorum üzerine kelimeler kifayetsiz :DD
Bende bogayim iyi yorumlayinn)))
00 Yorumla
+1 yılzeki oluyorlar genelde
00 Yorumla
+1 yılateşli olurlar. yatakta tam bir dişi panterler
00 Yorumlaeski sevgilim boğaydıı :) anlatmıcam ama
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)
Soran+1 yılo kadar kötüydü yani :)
+1 yılikizler olmadığın sürece sorun yok :D
024 Yorumla
Soran+1 yıl:DD uuuuu
- +1 yıl
uuu derken bebek :D
Soran+1 yılbebek dememiş sayıyım :) ikizlerden bu kadar mı gıcık kaptınız anlamında bir tepkiydi o :DD
- +1 yıl
bebek demiş say :D dedim çünküüü :D ikizler kadar illet bir burç hayatımda görmedim ben :D
Soran+1 yılanlıyorum :DD hayırlsıı :)
- +1 yıl
sağlık olsun :D
Soran+1 yıldimi :))
- +1 yıl
aynen öyleee :D ahh ahhh genç olacaktımmm :D
Soran+1 yılruhunuz gençtir belki. D
- +1 yıl
ruhum genç olsada gönlüm ihtiyar :P
Soran+1 yılgeçmiş olsun diyelim öyleyse ya :D
- +1 yıl
sağol diyelim :D:D darısı siz gençlereee :D
Soran+1 yılbeddua etseydiniz ya :DD
- +1 yıl
yok kıyamam sana :P
Soran+1 yılinanmış gibi yapıyım :D neyse :)
- +1 yıl
oyy oyy oyyy cidden kıyamam gizlicik :D
Soran+1 yılinananlar elbet çıkar :DD
- +1 yıl
Hem gizli olacaksın hem inanmayacaksın çok ayıp :D
Soran+1 yılgizli olmak suçmu mesaj atamıyolar ne güzel işte misss :D
- +1 yıl
Saçma bence madem öyle mesajlarını kapat :D neyse beni ilgilendirmez :D
Soran+1 yılmesajları kapatabiliyomuyuz :D
- +1 yıl
Günaydın bebek :D
Soran+1 yılyeni sayılırım pek kurcalamadım siteyi öyleyse iyi yani :D
- +1 yıl
:))))))
Boğa burcu erkeği karşında. Kadınıyla tanışmadım.
022 Yorumla
Soran+1 yılgenelde anlaşamazlar diyolar :)
Soran+1 yılaynı kutuplar birbirini iter aslında :DD
Soran+1 yılörnek olaraktı zaten :DD
Soran+1 yılinsanız :DD işte :DD
Soran+1 yıltabi tabi farkımız yok :D
Soran+1 yılyok dedim ya :)
Soran+1 yıldimi :))
Soran+1 yılolabilir :))
Soran+1 yılanladım :D engin bilgilerinizle aydınlattığınız için teşekkürler :DDD
Soran+1 yıltabikiii :DDD
Soran+1 yılaldım ben cevabımı :D soolun :))
hiç anlaşamıoz biz :DD:
bir boğa :D022 Yorumla
Soran+1 yılaynı kutuplar birbirini itiyor işte :DD
Soran+1 yılsormıycam :)
Soran+1 yılokuduğum kadarıyla :))
Soran+1 yılneee kim ölmüşş :)
Soran+1 yılkahretmesin :DD
Soran+1 yıl19 :D
Soran+1 yılben bildiğin boğalardan değilim :DDDDDD
Soran+1 yıl:D :) hayırlısı :)
Soran+1 yılpüü :DDD
Soran+1 yılneler oldu neler :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yıly*rak delisi , çok abazalar.
10 Yorumla
+1 yılsinirli hepsi
02 Yorumla
Soran+1 yılagresiflik çok evet.)
- +1 yıl
:) :D :D
+1 yılBen biliyorum! :D
03 Yorumla- +1 yıl
Aaa kızını demişsin ben erkeği hakkında yorum yapacaktım :(
Soran+1 yılçok açıklayıcı mükemmel :DD
Soran+1 yıl:DDD
+1 yılbbeyin olarak yoksun
07 Yorumla
Soran+1 yılsorcak soru bulamadım bende bunu sordum neyse sizin görüşünüz tabi..
- +1 yıl
açıklama yapmak zorunda değilsin güzelim yaA:))))) BÜTÜN boğalar öyle olucak değilya
Soran+1 yılben o şekilde anlamadım başka sorumu kalmadı şeklinde anladım k. byın..
- +1 yıl
neden kusura bakıyımm :))))))))
Soran+1 yılnezaketen söyledim :DD
- +1 yıl
benimgibi kaba birinemi:)))
Soran+1 yılest :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel oluyorlar
00 Yorumlameraklı
00 Yorumlaboğaları hiç bilemem
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!